slm bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başlıycam konunun başını okuyabildim sadece ama konu sahibi arkadaş kilolarını vermiş galiba kabul ederseniz bende hergün yaptıklarımı sizinle paylaşabilirmiyimBoyum 1.60 kilom 65 ölçülerimi bilmiyorum bir mezura bulup ölçmem lazım hayırlı günler arkadaşlar
Naptın nasıl geçti hafta sonun
slm bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başlıycam konunun başını okuyabildim sadece ama konu sahibi arkadaş kilolarını vermiş galiba kabul ederseniz bende hergün yaptıklarımı sizinle paylaşabilirmiyimboyum 1.60 kilom 65 ölçülerimi bilmiyorum bir mezura bulup ölçmem lazım hayırlı günler arkadaşlar
gunaydın kızlarrr cumartesı tartıldım 1 haftalık dıyetım sporum sonucuu 2 kılo vermısım dunde kendımı cok odullendırdım :):):)
hoşgeldın cnm bravoıyı ettın ama odullendımesen daha ıyı 2 kg verıp 1ını gerı alırsın yoksa
hoşgeldın cnm bravoıyı ettın ama odullendımesen daha ıyı 2 kg verıp 1ını gerı alırsın yoksa
amann :):) kocamla gezdık dıyet edıp canını sıkmım dedım yınede cok bozmadım ama:):):) bugun dunkulerın sınırını cıkarıcam hem bugun daha az yıcem sporu fazladan yapıcam bu arada level 2 yı yapıcam bu aksamdan ıtıbaren :):)
DOĞRU DİOSUN BAKSANA 2 KG WERMİŞMAŞALLAH İİ OLMUŞ PİKNİK SEWERİM BNDE DOĞAYI BAK WELETE BÜYÜDÜ O ANNESİ ARTIK NAPSIN YEMEĞİ
Bugün ki bildirim
sabah kepek ekmekli yağsız tuzsuz tost
ara 1 kupa yeşilçay bi kupa tarçın çayı 1,5 lt su
onbeş wc
öğlen bi kase çorba
ara nohutum war bi awuç 5 tane fındık war arasında 5,6 da kayısım we yeşil çay
aksam da enginar yemegi yollamış anacımmmmAz ekmeksiz yoğurtla ondan yerim
sence nasıl ecmelim KIZ BURCUM SENCE NASIL 2 KG HE YAR ETMEM HAFTA 2 KG YU SANA
valla bestem velet kı ne velett bırakın benı kosayım dıyo paytak dotlu bı de duzgun yuruseee yampırı yumpırı gıdıyo çımenlere duse duse bı hal oldu elı yuzu toprakkk buldugu topun peşine gooo dıee kosturuyo goll mus :d cok komıktı yaaa
Zayıflıtcaz tabısı bak 11 kg gıttı kaldı 6 kg
vala sabahkı yagsız tost harıc gusel bebısım
2 gun sınava gıttım sızmısım sabahları kepeklı sandvıc bıle bana kg aldırdı dıe dusunuyorum gobusum cıktı ekmek mın beynır zeytın domates salatalık maxSabah cok onemlıı bızler ıcınn onun dısında menune bısı dıyenı kafalarım hacıı
slm kizlar.. Nasilsiniz bakalim..
Hafta sonlari hic giremiyorum foruma ya.. Misafirler, temizlik fln derken.. Ancak hafta ici..
güzelim hiç dinleme sen bizi emi ya dikkat etsene birazcık yapma böle dinlensene uzatıp ayaklarını kastın mı war canına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?