yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hoşgeldin mavlim aynımış hemen hemen boyumuz falan tabiki çok memnun oluruz en geriden giden bnm once sağlıklı beslenmei öğrenmek şart bn bunu anladım tatlım ekmek unlu yağlı şekerli zararı olan herşeyden uzak durmaya çalışıoruz porsiyonlarımızı ufaltıoruz et süt yoğurt kuru bakliat yumurta yeşil çay ağırlıklı beslenmeye çalışıoruz elimizden geldiğince yardımcı oluruz tatlım lakin aramızda güven war hepimiz birbirimize doğruları sölüoruz zılgıtta yesek oturup ağlasak ta...we spor yapııoruz jillians micholes 30 day egzerisizi lewel1 10 gün lewel 2 10 gün lewel 3 10 gün işte bölleeeee netten yaz çıkar

Naptın nasıl geçti hafta sonun

haftasonu hadımköyde bır pıknık alanına gıttık sahane bı yerdı oglusum cok mutlu oldu oylekıı oyun oynarken yemek yedıremedıkk hıcbısıyle ılgılenmedı oynadı oynadı yoruldu uyudu sonra uyanında yedı
guzeldıı yanı genel anlamda

hoşgeldin cnm buyur tabı ne demek azımlı arkadaşlar lazımm bızee gaza getırecek gaza gelecek

gunaydın kızlarrr cumartesı tartıldım 1 haftalık dıyetım sporum sonucuu 2 kılo vermısım dunde kendımı cok odullendırdım :):):)

hoşgeldın cnm bravoıyı ettın ama odullendımesen daha ıyı 2 kg verıp 1ını gerı alırsın yoksa

amann :):) kocamla gezdık dıyet edıp canını sıkmım dedım yınede cok bozmadım ama:):):) bugun dunkulerın sınırını cıkarıcam hem bugun daha az yıcem sporu fazladan yapıcam bu arada level 2 yı yapıcam bu aksamdan ıtıbaren :):)

hoşgeldın cnm bravoıyı ettın ama odullendımesen daha ıyı 2 kg verıp 1ını gerı alırsın yoksa

DOĞRU DİOSUN BAKSANA 2 KG WERMİŞ MAŞALLAH İİ OLMUŞ PİKNİK SEWERİM BNDE DOĞAYI BAK WELETE BÜYÜDÜ O ANNESİ ARTIK NAPSIN YEMEĞİ

ne çabuk oldumu 10 gün kız

Bugün ki bildirim
sabah kepek ekmekli yağsız tuzsuz tost
ara 1 kupa yeşilçay bi kupa tarçın çayı 1,5 lt su
onbeş wc
öğlen bi kase çorba
ara nohutum war bi awuç 5 tane fındık war arasında 5,6 da kayısım we yeşil çay
aksam da enginar yemegi yollamış anacımmmm Az ekmeksiz yoğurtla ondan yerim
sence nasıl ecmelim KIZ BURCUM SENCE NASIL 2 KG HE YAR ETMEM HAFTA 2 KG YU SANA

Son düzenleme:
valla bestem velet kı ne velett bırakın benı kosayım dıyo paytak dotlu bı de duzgun yuruseee yampırı yumpırı gıdıyo çımenlere duse duse bı hal oldu elı yuzu toprakkk buldugu topun peşine gooo dıee kosturuyo goll mus cok komıktı yaaa

zayıflıtcaz tabısı bak 11 kg gıttı kaldı 6 kg

vala sabahkı yagsız tost harıc gusel bebısım
2 gun sınava gıttım sızmısım sabahları kepeklı sandvıc bıle bana kg aldırdı dıe dusunuyorum gobusum cıktı ekmek mın beynır zeytın domates salatalık max sabah cok onemlıı bızler ıcınn onun dısında menune bısı dıyenı kafalarım hacıı

mahaşallh ya size azminiz olmasa bn bu kadar sürdüremzdim zaten.....bayılırım yumuk yürüyen çucuklara allahım pay tak dimi bi de büyüklerin toplarına koşarlar falan çok güzel bişi böle gözlerinin önünde sana ait bi parça gurur duyduğun uff allahım kimseyede banada aratmasın

kuşum sabah kaçta uyanıosun sen

slm kizlar.. Nasilsiniz bakalim..
Hafta sonlari hic giremiyorum foruma ya.. Misafirler, temizlik fln derken.. Ancak hafta ici..

güzelim hiç dinleme sen bizi emi ya dikkat etsene birazcık yapma böle dinlensene uzatıp ayaklarını kastın mı war canına

SENİN YELEĞİNİ YİRİMMMM BEN KOPARIMMMM YAKIŞIKLIM KIZ NE KADAR DEĞİŞMİŞ ÖTEKİ FOTOLARINDAN WALLA Hİ HAKLI ERGEN OLMUŞ KIZ BU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…