aii napiyim cnm ya.. Illaki temizlik yapmak zorunda kaliyor insan ama esim cok yardimci oldu sagolsun.. Bana yaptirtmamaya calisiyor ama yinede az biraz yapiyorum..
şimdi oldu tatlım ozamnn birlikte yaptısanız aferin enişteme...bende cumartesi akşamı yaptım bi çeşit yemek bi süpürge biraz toparladım çamaşır falan attım en son ütü yaaprken baktım bulaşık mak.bitmiş seslendim boşalltıı walla bulaşık makinasını aferin len sene dedim bazı şeylerin yeri değişmiş ama olsun ben düzelttim hemenBi öpücük werdim
ii yapmisin tatlim.. Benim esimde bekarken hic bisey yapmazmis düsün suyunu bile annesi babasi getirirmis.. Ben evlendimiz ilk günden itibaren basladim ona ögretmeye ve anlatmaya.. Hayat müsterekdir fln ... Valla hakkini yemeyim yardim ediyor allah sükür..
kuşum sabah kaçta uyanıosun sen
SENİN YELEĞİNİ YİRİMMMM BEN KOPARIMMMM YAKIŞIKLIM KIZ NE KADAR DEĞİŞMİŞ ÖTEKİ FOTOLARINDAN WALLA Hİ HAKLI ERGEN OLMUŞ KIZ BU
kesinlikle bi tanem bnm eşim de sofrada kendine su koymazdı önüne beklerdi sözlüken gördüm sıçtık dedim di ama aaa şimdi bi bardağa limonata bi bardağa su koyar ikimizede böle ohh mis öğrencekler tatlım yawaş yawaş
valla ecmelim oglun cok tatli ya masallah.. Allah nazardan korusunn tatlim..
valla öyle.. herseyi kadinlar yapamazki.. bizde insaniz.. yetistiremiyorsun kimi zmn..
eskiden her işime koşan kocam sımdılerde valla yaparsan yap yetişemessen kalsın cokta bılı bılı dıyo yanıı afedersın eşek gibi yapıyom ama kadın tutmak lasımm paraya gelınce belkı anlarr ....
allahhh tü tü maşallah nazarlardan korusun rabbim amin nnnn.......ne şirinlik bu böle saçlara bak artisttt.......tatlım senin kocan doğumdan sonra sendromuna girdi bence yoksa durduk yere bukadar değişmez bi insan ...bnm de camları sildirmem lazım leş leşşşşş
amın canım şebelekk
orası kesınnn ne sendromu bılmıyorum cozemedımm...
Neyyy cam mıEskıdende olsa oldursen yapmazdı onuu ıste tepeleme hamıleydım yapmadı 9 aylıktım dusunn karnımı eze eze sıldım o camları :26: Dışarı karsı madara etmez kendını her işimi yapar onu yapmazz
şeyy ben temizlikçiyi kast ettim ama
haaa ok sasırdım valla ama benım dedecıgım 72 yasında anneannemde ole dedem camları sılıyo anneannem bası donuyo dıe ıste yapan yapıyoo bacımm o temızlıkcıye verdıgım parayada acıyommm bılıyomuusnnn evımın duzenının ıcıne edıyoo bıde... Yapıyo ama duzeltmıyo parçalıyo kırıyoo vss... Tahammul edemıyorum benn daha cok yoruluyomm acıkcasıı
katılıorum tatlım ben özellikle halı sildirmeye cam sildirmeye koltuk sildirmeye falan çağırıorum 3 ay da bi falan yarım günlüğüne ayda bir tam gün çağıranlar falan war ya aslında en iisini yapıolar oh werio parayı keyfine bakıo
Zten kendin düzgün ve sürekli yap tımı o düzen bozulmuyo dip köşeye çok fırsat kalmıo pislenmesi daha geç oluo
bi çorba içim gelimmm
haaa ok sasırdım valla ama benım dedecıgım 72 yasında anneannemde ole dedem camları sılıyo anneannem bası donuyo dıe ıste yapan yapıyoo bacımm o temızlıkcıye verdıgım parayada acıyommm bılıyomuusnnn evımın duzenının ıcıne edıyoo bıde... yapıyo ama duzeltmıyo parçalıyo kırıyoo vss... tahammul edemıyorum benn daha cok yoruluyomm acıkcasıı
selam kızlar. Nabersiniz?
Bestem, nooldu senin şu regl? Geldi mi?
ah içine mi doğdu kız bnde hamiş topiğine soruodum tam hayır gelmedi daha 1 nisan da hastalanmıştım ......ayın 6tısı oldu ama eşim korunuo bi süpriz olmaz die düşünüorum ama içim içimde yemio değil walla
korunuyorsanız yüksek ihtimal yoktur. bi de sürekli düşünüyorsun ya o yüzden etkilenmiş olabilirsin. ya da havalardan olabilir.
test yaptın mı?
biz de hapı bıraktık, senin gibi 1-2 ay kendimiz korunup sonra başlıycaz çalışmalara. temmuzda yıllık iznimiz var. tatilde yaparız belki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?