belırtıler hamılelık belırtılerı hayatım yanıı ates batmalar fılan ok gerı kalan ıcın daha erkende... bıde adet olacakmıssın gıbı hıssedersın hep duygusallık ve asırı uyku ıstegı olur sende mevcutakşamları 9 da sızmalarr bence hayırlısıyla dıyıp ınsallah vardır dıyorumm
eger 3-5tlne acımıyosan gıt al bı test yap ama yapmadan cısını cok tutt bekle pilastık bardaga yap ve 2 dk beklet ıdrarı sonra ustunden alıp yapp40 yakın test yapmıs bırı olaraktan engın tecrubelerıme dayanıyom ıdrardas tortu oluyo onun dıbe cıkmasını beklemek dogrusu test daha net cıkıyo
tamam tatlım alayım da yapayım bari canım bir de bişey sorucam ben dil atından ölçüyorum ateşi doğru yöntemi bu dimi?
valla hamılelık ıcın bılemıyom da ben koltuk altından olcuyodum hep :26:
yapta bıldır bana hayatım meraktan olerımm yoksaaa mınnak varmı acabasıı allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın amınn
saat 12 de öğle tatiline çıktığımda alayım eczaneden hem o zamana kadar ancak çiş gelirbestenin 6 gün geçmiş ve test yapmamış mı ben olsam hayatta sabredemezdim ya..
Kızlar çok mutluyum allah senden razı olsun dünyam80 seni gazına geldim özel mesaj atmış kızlar bana git gebelik testi yap gel benim 4 gün önce çıktı seninde çıkar gibisinden evde vardı bir test yaptım hemde hiç umutsuz inanın ki çıktı inanamadım gittim bi tane daha aldım oda çıktı hemde daha belirgin çok mutluyum bebekim geliyo
oleyyyyyyyy Gözün aydın bitanem çok sevindim yaaa..Ben hamile kalsam anca bu kadar olurdum yaniii
o Beğen
4. 17-06-2011, 16:01Konu Sahibi : Saruboceq#31984
funda30
hadi meleğim gell..
Giriş tarihi
Oct 2010
leader kullanıcısından alıntı
Kızlar çok mutluyum allah senden razı olsun dünyam80 seni gazına geldim özel mesaj atmış kızlar bana git gebelik testi yap gel benim 4 gün önce çıktı seninde çıkar gibisinden evde vardı bir test yaptım hemde hiç umutsuz inanın ki çıktı inanamadım gittim bi tane daha aldım oda çıktı hemde daha belirgin çok mutluyum bebekim geliyo
alın bide resimleri
6
Dunyam80
funda30 kullanıcısından alıntı
Valla bağırıyor burdayım diyeeeee
Valla aglıyorum yaaa yok boyle bisey kendi test cubugumu gordugumde bile boyle olmamıstım bennnnn
o Beğen
7. 17-06-2011, 16:03Konu Sahibi : Saruboceq#31987
melek63
bu muhteşem bi haber ya tatlım inan açıp böyle bi haberle karşılaşacagımı bilmyrdm harikayım şu an
o Beğen
8. 17-06-2011, 16:03Konu Sahibi : Saruboceq#31988
leader
Kapsama Alanı Dışında !
3,044
Sağolunnnn kızlar allah sizdende razı olsun hepinziden yanımda olduğunuz için benden ateş çıkıyor resmen sevinçten ne yapacağımı bilemedimmmmm Sizi çok seviyorummmm eşimede dedim oda uçuyoooooo
melek63
yaşasın sonunda birini verdk ekipten allahıma şükürler olsn
melek63 kullanıcısından alıntı
bu muhteşem bi haber ya tatlım inan açıp böyle bi haberle karşılaşacagımı bilmyrdm harikayım şu an
Bombayız valla güzelimmmm... BEBİK GELİYOOOOOOOO
ben geldım kızlar eskı bıldırımlerımı arıyodum adetıme 4 gun kala test yapmısım tum kayıtlarıma ulaştım sizlerlede paylaşayım
leader
Kapsama Alanı Dışında !
Kızlar müjde hamileyimmmm !!!
alın bide resimleri
Eki Görüntüle 211859
Eklenmiş Resmin önizlemesi
o Beğen
2. 17-06-2011, 15:59Konu Sahibi : Saruboceq#31982
Dunyam80
Eşime ve Oğluma Aşığım <3
Giriş tarihi
May 2011
alın bide resimleri
Eki Görüntüle 211859
Ay resmen ben burdayım anne diyo yaaaaaaa
Allah hepimizden razı olsun bitanem..
Düzenleyen: Dunyam80 Düzenleme Tarihi : 17-06-2011 Düzenleme Saati59
o Beğen
3. 17-06-2011, 16:00Konu Sahibi : Saruboceq#31983
funda30
hadi meleğim gell..
Giriş tarihi
Oct 2010
Kızlar çok mutluyum allah senden razı olsun dünyam80 seni gazına geldim özel mesaj atmış kızlar bana git gebelik testi yap gel benim 4 gün önce çıktı seninde çıkar gibisinden evde vardı bir test yaptım hemde hiç umutsuz inanın ki çıktı inanamadım gittim bi tane daha aldım oda çıktı hemde daha belirgin çok mutluyum bebekim geliyooleyyyyyyyy Gözün aydın bitanem çok sevindim yaaa..Ben hamile kalsam anca bu kadar olurdum yaniii
o Beğen
4. 17-06-2011, 16:01Konu Sahibi : Saruboceq#31984
funda30
hadi meleğim gell..
Giriş tarihi
Oct 2010
alın bide resimleri
6
Dunyam80
Valla aglıyorum yaaa yok boyle bisey kendi test cubugumu gordugumde bile boyle olmamıstım bennnnn
o Beğen
7. 17-06-2011, 16:03Konu Sahibi : Saruboceq#31987
melek63
o Beğen
8. 17-06-2011, 16:03Konu Sahibi : Saruboceq#31988
leader
Kapsama Alanı Dışında !
3,044
Sağolunnnn kızlar allah sizdende razı olsun hepinziden yanımda olduğunuz için benden ateş çıkıyor resmen sevinçten ne yapacağımı bilemedimmmmm Sizi çok seviyorummmm eşimede dedim oda uçuyoooooo
melek63
yaşasın sonunda birini verdk ekipten allahıma şükürler olsn
melek63 kullanıcısından alıntı
Bombayız valla güzelimmmm... BEBİK GELİYOOOOOOOO
duygulandım valla ne güzel yaa şimdi doğdu büyüdü koca adam oldu eymen kuzuuu..
ii uykucu sendengünaydin kizlar!!
nasilsiniz bakalim..
bi tanem ii bi gün geçirmişsin menülerde harika maşallahbestem çok güzel bigün geçirdik kocişle ya güzel bir kahvaltının ardından çıktık yollara piknik alanına gittik gezdik,gezdik,gezdik...ohh misti missssdaha sonra babamı,babannemi ve halamı ziyarete gittik.akşam 8 gibi de eve döndük sonra benim kociş bira almış içelim diye ama ben içmedim bebiş vardır belki bi ihtimal diye..(göğüslerim taş gibi oldu ve kocaman oldu kasıkğımda batma ve ağrı devam diyor.bugün test alıp yapsammı acaba bilemiyorum?)neyse;
çok güzel bi gün geçirdik valla bol bol güldük
dünkü bildirimi yapayım ben;
sabah
kalktığım gibi koca bir bardak süt içtim
daha sonra;
sucuklu yumurtadan 5-6 çatal
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
ara
1 ice tea
öğle
3 adet köfte
yarım parça göğüs eti
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak light kola
akşam
10 tane pizza kraker
akşam canım hiçbirşey yemek istemedi.aç kalmamak adına kraker yedim.zaten saat 10 da uyumuşum.
bu arada günaydıııııııın canlarım
tatlım her belirti hamilelik için olmayabilir die düşünüorum ama ama inşallah hamilesindir allah aratmadan wersin bebişini tek sorum eşinin askerliği olurcanım aslında istemiyoruz henüz ama bu ay garip şeyler yaşıyorum nedense öyle hissediyorum..10 gündür kasığımda batmayla birlikte ağrım oluyor ara ara,sabahları midem bulanıyor hafif hafif,midemde ekşime ve yanma var,ayaklarımın altı yanıyor sürekli ateşimi de 2 gündür ölçüyorum 37.2ydi dün sabah,bu sabah da 37.0..sen neler yaşamıştın belirtilerinde??
saat 12 de öğle tatiline çıktığımda alayım eczaneden hem o zamana kadar ancak çiş gelirbestenin 6 gün geçmiş ve test yapmamış mı ben olsam hayatta sabredemezdim ya..
ii uykucu senden
bi tanem ii bi gün geçirmişsin menülerde harika maşallah
tatlım her belirti hamilelik için olmayabilir die düşünüorum ama ama inşallah hamilesindir allah aratmadan wersin bebişini tek sorum eşinin askerliği olur
kızlar şöle kendimi özetliyim size : aslında içim içimi yiyo ben yasmin kullanırken bile test hatta kan testi yaptırmış insanım fakat geçen ay doktora gittim biliosunuz doktorum 3 yıl hapla korunma sonucu yumurtlma döneminin düzene girmesine minumum 4ay maximum 1 sene werdi 2.si de eşim dio ki ben şüphelendiğim an olsa o an sölerim boşuna kaptırıp kendini sonun da üzme bizi
toplama bakrsakta bu ay daha ilk yasmini bırakmış olarak ve kaçan bişi olmadığını ele alırsak sıçrayanlarla şansım yüzde 1 yani o yüzden alıp bi test yapıp daha yolun çok başındaken hayal kırıklıklarıyla başlamak istemiorum
günaydınlar
sabah
açık şekersiz çay, piiynir, yeşil ziiytin, bir orta boy cherry domatiz
ayrıca gofredom, ben de bestemin yerinde olsam bekleyemezdim. ayrıca umarım sen de hamişsindir.yalnız bu uyku hali, ayak tabanlarımd ateş bende de mevcut ama benimki havalardan. umarım seninki bebiştir.
tatlım tamam doğru söylüyorsun da olabilir yani hem üzerinden 6 gün geçmiş bu kısa bi süre değil doktor sana adetinin gecikiceğini söyledimi böyle bi ihtimal varmıymış yani??ama yine de bence bi an önce test alıp bakmalısın..
gayet apaçık ben burdayım annecim demiş sanayaa gofredom olee aha gebelık testımı bıle buldummm
işte oglumun bana verdıgı mujde cubuguu suphesı olanlar test alsınnnmıllet adete 4 gun kala cıkmıs su netlıge bakın
ewet bi tanem war ihtimal eğer ilk ay düzensiz adet olursan 2.ayı da iii takip et eğer düzene girerse ok ama düzensiz olursa 2.ay da bi tedavi perioduna gireriz dedi.....
ecmel o silik pembe çizgi mibebiş demek kıamam yaaa ben daha belirgin çıkar sanıodum
evet bıtanem daha belırgın cıkar ama adetıme 4 gun vardı daha gecıkmemıstı yaptıgımda onda ole sılık onun ustune daha 3 test daha yaptıydımmonlar daha belırgınn
ii uykucu senden
sagol.. bende iyim tatlim..
okudun mu yazdıklarımı ne düşünüosun
okudum canım yorum yapamıyom kı cok ıyı bıldıgım bı konu degıl senın suphen yoksa yanı kaçan eden ıcerde kalan hamılelık olma ıhtımalı yoktur o zaman ama azda olsa suphen varsa içini kurt kemırcegıne test yap derım bılemıyom kı hayatım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?