yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tamam tatlım alayım da yapayım bari canım bir de bişey sorucam ben dil atından ölçüyorum ateşi doğru yöntemi bu dimi?

tamam tatlım alayım da yapayım bari canım bir de bişey sorucam ben dil atından ölçüyorum ateşi doğru yöntemi bu dimi?

valla hamılelık ıcın bılemıyom da ben koltuk altından olcuyodum hep :26:
yapta bıldır bana hayatım meraktan olerımm yoksaaa mınnak varmı acabasıı allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın amınn

saat 12 de öğle tatiline çıktığımda alayım eczaneden hem o zamana kadar ancak çiş gelir bestenin 6 gün geçmiş ve test yapmamış mı ben olsam hayatta sabredemezdim ya..

günaydınlar

sabah
açık şekersiz çay, piiynir, yeşil ziiytin, bir orta boy cherry domatiz

ayrıca gofredom, ben de bestemin yerinde olsam bekleyemezdim. ayrıca umarım sen de hamişsindir. yalnız bu uyku hali, ayak tabanlarımd ateş bende de mevcut ama benimki havalardan. umarım seninki bebiştir.

saat 12 de öğle tatiline çıktığımda alayım eczaneden hem o zamana kadar ancak çiş gelir bestenin 6 gün geçmiş ve test yapmamış mı ben olsam hayatta sabredemezdim ya..

ben geldım kızlar eskı bıldırımlerımı arıyodum adetıme 4 gun kala test yapmısım tum kayıtlarıma ulaştım sizlerlede paylaşayım

leader
Kapsama Alanı Dışında !

Kızlar müjde hamileyimmmm !!!
Kızlar çok mutluyum allah senden razı olsun dünyam80 seni gazına geldim özel mesaj atmış kızlar bana git gebelik testi yap gel benim 4 gün önce çıktı seninde çıkar gibisinden evde vardı bir test yaptım hemde hiç umutsuz inanın ki çıktı inanamadım gittim bi tane daha aldım oda çıktı hemde daha belirgin çok mutluyum bebekim geliyo

alın bide resimleri

Eki Görüntüle 211859
Eklenmiş Resmin önizlemesi

o Beğen

2. 17-06-2011, 15:59Konu Sahibi : Saruboceq#31982

Dunyam80
Eşime ve Oğluma Aşığım <3
Giriş tarihi
May 2011

leader kullanıcısından alıntı
Kızlar çok mutluyum allah senden razı olsun dünyam80 seni gazına geldim özel mesaj atmış kızlar bana git gebelik testi yap gel benim 4 gün önce çıktı seninde çıkar gibisinden evde vardı bir test yaptım hemde hiç umutsuz inanın ki çıktı inanamadım gittim bi tane daha aldım oda çıktı hemde daha belirgin çok mutluyum bebekim geliyo

alın bide resimleri

Eki Görüntüle 211859
Ay resmen ben burdayım anne diyo yaaaaaaa

Allah hepimizden razı olsun bitanem..
Düzenleyen: Dunyam80 Düzenleme Tarihi : 17-06-2011 Düzenleme Saati 59

o Beğen
3. 17-06-2011, 16:00Konu Sahibi : Saruboceq#31983

funda30
hadi meleğim gell..
Giriş tarihi
Oct 2010

Son düzenleme:
günaydin kizlar!!
nasilsiniz bakalim..
ii uykucu senden
bi tanem ii bi gün geçirmişsin menülerde harika maşallah
tatlım her belirti hamilelik için olmayabilir die düşünüorum ama ama inşallah hamilesindir allah aratmadan wersin bebişini tek sorum eşinin askerliği olur

kızlar şöle kendimi özetliyim size : aslında içim içimi yiyo ben yasmin kullanırken bile test hatta kan testi yaptırmış insanım fakat geçen ay doktora gittim biliosunuz doktorum 3 yıl hapla korunma sonucu yumurtlma döneminin düzene girmesine minumum 4ay maximum 1 sene werdi 2.si de eşim dio ki ben şüphelendiğim an olsa o an sölerim boşuna kaptırıp kendini sonun da üzme bizi
toplama bakrsakta bu ay daha ilk yasmini bırakmış olarak ve kaçan bişi olmadığını ele alırsak sıçrayanlarla şansım yüzde 1 yani o yüzden alıp bi test yapıp daha yolun çok başındaken hayal kırıklıklarıyla başlamak istemiorum

tatlım tamam doğru söylüyorsun da olabilir yani hem üzerinden 6 gün geçmiş bu kısa bi süre değil doktor sana adetinin gecikiceğini söyledimi böyle bi ihtimal varmıymış yani??ama yine de bence bi an önce test alıp bakmalısın..

günaydın tatlım ben her ay regl dönemimde bi görseniz bi elimde çukatala bi elimde lahana yurşusu gezerim gece yarıları kalkar çorap çıkarrarım benimkiler de adet gelişinden olur hep

yaa gofredom olee aha gebelık testımı bıle buldummm

işte oglumun bana verdıgı mujde cubuguu suphesı olanlar test alsınnnmıllet adete 4 gun kala cıkmıs su netlıge bakın

Son düzenleme:

ewet bi tanem war ihtimal eğer ilk ay düzensiz adet olursan 2.ayı da iii takip et eğer düzene girerse ok ama düzensiz olursa 2.ay da bi tedavi perioduna gireriz dedi.....

ecmel o silik pembe çizgi mi bebiş demek kıamam yaaa ben daha belirgin çıkar sanıodum

yaa gofredom olee aha gebelık testımı bıle buldummm

işte oglumun bana verdıgı mujde cubuguu suphesı olanlar test alsınnnmıllet adete 4 gun kala cıkmıs su netlıge bakın
gayet apaçık ben burdayım annecim demiş sana
ben de yapıcam bugün en azından 4 gün daha takılmam negatif çıkarsa..
ewet bi tanem war ihtimal eğer ilk ay düzensiz adet olursan 2.ayı da iii takip et eğer düzene girerse ok ama düzensiz olursa 2.ay da bi tedavi perioduna gireriz dedi.....

anladım canım o zaman bekle bakalım biraz daha..

okudun mu yazdıklarımı ne düşünüosun

okudum canım yorum yapamıyom kı cok ıyı bıldıgım bı konu degıl senın suphen yoksa yanı kaçan eden ıcerde kalan hamılelık olma ıhtımalı yoktur o zaman ama azda olsa suphen varsa içini kurt kemırcegıne test yap derım bılemıyom kı hayatım:26:

tatlım dr uma ulaşamadım akşam çıkarken alıcam bi test sırf rahat uyumak için çünkü diğer topiklerede baktım 15 gün ilk adeti geciken war düşünsene o yüzden dr 1 de gelicekmiş 1 de tekrar araıp danışcam kaç gün beklemeliyim test yapmak için die....akşamda testimi alıp ewe gitcem....kaçan olmadığına eşim emin ama sıçramışsa bilemeyiz...bu 2 ay hiç düşünmedim ya çok garip oldu içim allah aratmasın dansa süpriz çıkmasını tercih ederim tabi allahım ın gücüne gitmesin herşeyin hayırlısı diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…