ii uykucu senden
sagol.. bende iyim tatlim..
inşallah senin kadar şanslı ecmelim kadar sağlıklı olurum
uff be guselım aksamı bıle beklemeseydın ıyyıdı bence ıcını kemıren bısı var senınn ıcın rahat ederdı baksaydın sayet gebeysen adetın 1 gun bıle geçmiş olsa cıkıyo bak ornek gosterdım 4 gun vardı daha cıkmıstı testte... Ama odaklama hamılelıge kendını yınede rahat etmek adına 5 tl gıbı bıseyın onemı yokkı tatlım dımı ??tatlım dr uma ulaşamadım akşam çıkarken alıcam bi test sırf rahat uyumak için çünkü diğer topiklerede baktım 15 gün ilk adeti geciken war düşünsene o yüzden dr 1 de gelicekmiş 1 de tekrar araıp danışcam kaç gün beklemeliyim test yapmak için die....akşamda testimi alıp ewe gitcem....kaçan olmadığına eşim emin ama sıçramışsa bilemeyiz...bu 2 ay hiç düşünmedim ya çok garip oldu içim allah aratmasın dansa süpriz çıkmasını tercih ederim tabi allahım ın gücüne gitmesin herşeyin hayırlısı diorum
ayyy bende cok merak edıyom ıcımden bı ses hamıle olabılcegını soluyogofredom aldın mı test
yerım senı yerr rabbım hayırlısını hayırlı zamanda nasıp etsın
uff be guselım aksamı bıle beklemeseydın ıyyıdı bence ıcını kemıren bısı var senınn ıcın rahat ederdı baksaydın sayet gebeysen adetın 1 gun bıle geçmiş olsa cıkıyo bak ornek gosterdım 4 gun vardı daha cıkmıstı testte... Ama odaklama hamılelıge kendını yınede rahat etmek adına 5 tl gıbı bıseyın onemı yokkı tatlım dımı ??
ayyy bende cok merak edıyom ıcımden bı ses hamıle olabılcegını soluyo
yerım senı yerr rabbım hayırlısını hayırlı zamanda nasıp etsın
amin bitanem ama dolu burası ammarlara makina yüklencek bi yandan da fatura kesiorum imkansız çıkmam kuzenimle konuştuk alıp getireim dedi akşam çıkkışa gel al ewe taksile gidip hemen yapalım dedim allahım çok kızıorum kendime ne düşünceğimi şaşırdım sakin olmalıyım.....gofredom bu kadar engeli warken (yanlış anlama yeni ew telaşın we askerliği war ya kocişin gofredom bnm her şey tamam da nie mutlu olmuo içim) ne kadar mutlu oldu böle bi ihtimale ben nie böleim hep bi kaygı içimde
gofredom aldın mı test
yaptım tatlım negatif
testin güvenilirliğinden pek emin olamadım hiç duymamıştım adını daha önce ama olsa çıkardı herhalde..
ohhh be rahatladım bestem sen de yap içini rahatlat derim..
hayırlısı bölemiş tatlım demek ki alcam alcam tatlım
kesinlikle bestem olsa tamam diyip herşeye rağmen kabullenicez ama bizim içim hiç mi hiç sırası değil..
Allah kalbine göre versin tatlim.. hic bisey merak etme.. takma kafana
bnde ondan şaşırdım zaten seni bu kadar hewesli görünce kendimde bi sorun aradım
uyuyoruuuummm
biri beni uyandırsıınnnn
kıslar doktorum aradı test yap dedi test yaptım gittim hemen tahmin ettiğim gibi negatif yani tek çizgi sonra bn doktorumu aradım .....tarlusal al sabah aksam kullan dedi bitince 10 gün içinde adet görüceksin anormal bişi değil çok normal bi döngü bu dedi strest yapma dedi.......eczacıya danıştım alırken abla bekarlar bile kullanıo bundan sadece adet söktürücü hiç bi yan etkisi yok dedi......işte böle kıslar testi de yaptık sonundda yani acaba diorum 7.günüm ya 10.güne kadar falan daha beklesem mi belki gelir kendiliğinden
uyan kız okudun mu yazdıklarımı tarlusal die ilaç werdi adet söktrürücü bekliyim mi başlım mı ne diosunuz
okudum yarı açık gözümle :) bence bekle. ama şimdi doktor da iç demiş biz mi daha iyi bilcez doktor mu? o yüzden bence sen doktorun dediğini yap.
bilmiyorum.
haplardan dolayı kaygıların canım stres yapmauff be guselım aksamı bıle beklemeseydın ıyyıdı bence ıcını kemıren bısı var senınn ıcın rahat ederdı baksaydın sayet gebeysen adetın 1 gun bıle geçmiş olsa cıkıyo bak ornek gosterdım 4 gun vardı daha cıkmıstı testte... Ama odaklama hamılelıge kendını yınede rahat etmek adına 5 tl gıbı bıseyın onemı yokkı tatlım dımı ??
Ayyy bende cok merak edıyom ıcımden bı ses hamıle olabılcegını soluyo
amin bitanem ama dolu burası ammarlara makina yüklencek bi yandan da fatura kesiorum imkansız çıkmam kuzenimle konuştuk alıp getireim dedi akşam çıkkışa gel al ewe taksile gidip hemen yapalım dedim allahım çok kızıorum kendime ne düşünceğimi şaşırdım sakin olmalıyım.....gofredom bu kadar engeli warken (yanlış anlama yeni ew telaşın we askerliği war ya kocişin gofredom bnm her şey tamam da nie mutlu olmuo içim) ne kadar mutlu oldu böle bi ihtimale ben nie böleim hep bi kaygı içimde
yaptım tatlım negatif
Testin güvenilirliğinden pek emin olamadım hiç duymamıştım adını daha önce ama olsa çıkardı herhalde..
Ohhh be rahatladım bestem sen de yap içini rahatlat derim..
hayırlısı olsun guselım ıcınIZ rahatlamıstır en azındankıslar doktorum aradı test yap dedi test yaptım gittim hemen tahmin ettiğim gibi negatif yani tek çizgi sonra bn doktorumu aradım .....tarlusal al sabah aksam kullan dedi bitince 10 gün içinde adet görüceksin anormal bişi değil çok normal bi döngü bu dedi strest yapma dedi.......eczacıya danıştım alırken abla bekarlar bile kullanıo bundan sadece adet söktürücü hiç bi yan etkisi yok dedi......işte böle kıslar testi de yaptık sonundda yani acaba diorum 7.günüm ya 10.güne kadar falan daha beklesem mi belki gelir kendiliğinden
BESTE BENCE DOKTORU DINLE VE IC ILAÇLARINI
BU ARADA OGLEN YOGURTLU BAKLA YEDIM EKMEK NAYN
ARA OGUNDEDE 1 KUCUK ELMA 4-5 ERİK,3-4 ÇİLEK VAR
AKŞAMA ETLI NOHUT YIYCEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?