yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

uff be guselım aksamı bıle beklemeseydın ıyyıdı bence ıcını kemıren bısı var senınn ıcın rahat ederdı baksaydın sayet gebeysen adetın 1 gun bıle geçmiş olsa cıkıyo bak ornek gosterdım 4 gun vardı daha cıkmıstı testte... Ama odaklama hamılelıge kendını yınede rahat etmek adına 5 tl gıbı bıseyın onemı yokkı tatlım dımı ??
gofredom aldın mı test
ayyy bende cok merak edıyom ıcımden bı ses hamıle olabılcegını soluyo

laskısım bi gelse dicek o kadar azgın hayallerr kurdunuz ne bu telaş şimdi hepimiz hamiş çıkıomuşuz bide

ecmelim bu arada paylaştığın resimlere yeni dönüp bakabildlim çok güzel heycanlar inşallh hepimiz yaşarız en gücel heycanları burda hep birlikte...

yaptım tatlım negatif
testin güvenilirliğinden pek emin olamadım hiç duymamıştım adını daha önce ama olsa çıkardı herhalde..
ohhh be rahatladım bestem sen de yap içini rahatlat derim..

hayırlısı bölemiş tatlım demek ki alcam alcam tatlım

bnde ondan şaşırdım zaten seni bu kadar hewesli görünce kendimde bi sorun aradım

heves değil de acaba heyecanıydı herhalde benimki..aslında seninki birazda endişe bence..hapı yeni bıraktın hamile kalmamam lazım endişesi..

hamile kalmak isteyenlere bir tavsiyem var..
sakin stress yapmayin.. yumurtlama gününüz cok önemli takib edin.. zten yumurtlama günlerin yaklastinda yada yumurtlama oldunda belirtileri oluyor..
ve AKISINA birakin.. kendinizi sikmayin.. cok düsünmeyin..

öğle

iki tane karnıyarık (birinin içindeki kıymaları alınmış.)
1 su bardağı cacık.
ekmek yok

yarım saat sonrasında 1 dondurma. (190 kalori)

Son düzenleme:
kıslar doktorum aradı test yap dedi test yaptım gittim hemen tahmin ettiğim gibi negatif yani tek çizgi sonra bn doktorumu aradım .....tarlusal al sabah aksam kullan dedi bitince 10 gün içinde adet görüceksin anormal bişi değil çok normal bi döngü bu dedi strest yapma dedi.......eczacıya danıştım alırken abla bekarlar bile kullanıo bundan sadece adet söktürücü hiç bi yan etkisi yok dedi......işte böle kıslar testi de yaptık sonundda yani acaba diorum 7.günüm ya 10.güne kadar falan daha beklesem mi belki gelir kendiliğinden

Son düzenleme:

iyi hadi kuzum en azından kafanda acaba kalmamıştır..valla bu konuda herhangi bi bilgim yok tatlım şunu yap diyemem.

okudum yarı açık gözümle :) bence bekle. ama şimdi doktor da iç demiş biz mi daha iyi bilcez doktor mu? o yüzden bence sen doktorun dediğini yap.

bilmiyorum.

arayıpta başladım demicem ki not mu etcek başladığım saati bi kaç gün daha bekliyim bence de ya ama geldi gelcek stresiyle hayatta gelmez bu ben size diyim abi amma zormuş ya beynim uğuştu çıkcak yerinden ağrıdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…