haplardan dolayı kaygıların canım stres yapma
hayırlısı olsun guselım ıcın rahatlamıstır en azından
ecmelim rahatladım rahatlamasına da lanet olsun şimdi de hastalanamıomuşum baksana kullansam mı hapı ne diosun enin de sonunda kullancam da acaba bi kaç gün beklesemmi
ecmelim rahatladım rahatlamasına da lanet olsun şimdi de hastalanamıomuşum baksana kullansam mı hapı ne diosun enin de sonunda kullancam da acaba bi kaç gün beklesemmi
bak senın ıcın yumurtlama surenın normallıgı onemlı bunun ıcınde normal yolla 6 gun gecıktıyse ılaclarını alman gerekır ıhmal etmemelısınKı tedavın cabuk olsun cabuk bebek yapmaya koyul
arayıpta başladım demicem ki not mu etcek başladığım saati bi kaç gün daha bekliyim bence de ya ama geldi gelcek stresiyle hayatta gelmez bu ben size diyim abi amma zormuş ya beynim uğuştu çıkcak yerinden ağrıdan
bak senın ıcın yumurtlama surenın normallıgı onemlı bunun ıcınde normal yolla 6 gun gecıktıyse ılaclarını alman gerekır ıhmal etmemelısınKı tedavın cabuk olsun cabuk bebek yapmaya koyul
hııı :26::26::26::26:
ilişkiye gir o zaman gelir.
dün akşam yaptık zaten bu akşamda yapim ozamn seni mi kırcam :18::18::18::18::18:
çok korkuorum ya hiç düzelmezse ya yumurtlayamazsam hiç ben zaten adet olmak istiodum allahım bu nerden çık tı şimdi bu hap kısırlık tembellik bişi yok demi sakıncası olsa wermez heralde koca kafalı değil ya
panik yapma cnm uzun zamandır d.k.hapı kullandın normaldır bole olması verdıgı ılacın yan etkısı yok kullan tez zamanda adetını ol sakın yaklas olaylara okk
tamam sakinim bi türk kahvesi söledim şimdi içiorum sakin olmalıyım çok saolun hepiniz hakkınızı helal edin böle bi anda acil durum sinyallerime alıştınız destekçilerim bnm allh razı olsun ...tamam ilacı alıp başlıcam artık kötü bişi düşünmücem herşey allah tan yaraların bile kapanmsı haftalar sürüo bi ilac etki etsin die 1 ay kullanıosak ilacın etkside anca gidebilir mantığıma kavuşmam lazım bi de masus yapar gibi bu akşam eşimin fabrikası tiotro bileti almış gece düzenlemiş kolumu oynatcak gücüm yok o fabrikanın insanlarından da nefret ediorum illa iki dirhem bi çekirdek gitmek lazım hepsi tiripli uyuz bn daha bi ewrak almadım elime we sadece yatıp yorganımın altında uyumak istiorum
o halsizlik bendede var bu aralar enerjısız kalıyoz galiba yaz gelıyo geceler kısalıyo dınlenemıyoz mu ne:26:
gecelr ne kadar uzun olursa olsun sen zaten dinlenemezsin kuşum illa bulursun yapcak bişi
benim de enerjim çok düşük bir haftadır. niye böyle yaa...:26:
ben uykumu alamıyomm devamlı bır uyku modu var üstümde...
aynennn gozumu acamıommmm beee akşam kocısın kucagında sızmısım konusurken bıdee:44:aynı benimde öyle kızlar şuanda gözlerimi zor açıyorum aklımdan gidip bi yerde kıvrılsammı diye geçiyor :97::97::97::97::97:
valla kizlar uyku demeyin ya.. zten benim hep uykum var.. saatlerce uyusam yetmiyor.. off off.. eve gidicem birazdan.. uyumak istiyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?