yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ilişkiye gir o zaman gelir.

dün akşam yaptık zaten bu akşamda yapim ozamn seni mi kırcam :18::18::18::18::18:

çok korkuorum ya hiç düzelmezse ya yumurtlayamazsam hiç ben zaten adet olmak istiodum allahım bu nerden çık tı şimdi bu hap kısırlık tembellik bişi yok demi sakıncası olsa wermez heralde koca kafalı değil ya

tamam ecmelim sonuçta doktor 5 gün daha beklede die bilirdi demi okadar para werioz kendisine sonuçta başından sawmaz 4 senelik doktorum dimi ecmel he dimi

panik yapma cnm uzun zamandır d.k.hapı kullandın normaldır bole olması verdıgı ılacın yan etkısı yok kullan tez zamanda adetını ol sakın yaklas olaylara okk

panik yapma cnm uzun zamandır d.k.hapı kullandın normaldır bole olması verdıgı ılacın yan etkısı yok kullan tez zamanda adetını ol sakın yaklas olaylara okk

tamam sakinim bi türk kahvesi söledim şimdi içiorum sakin olmalıyım çok saolun hepiniz hakkınızı helal edin böle bi anda acil durum sinyallerime alıştınız destekçilerim bnm allh razı olsun ...tamam ilacı alıp başlıcam artık kötü bişi düşünmücem herşey allah tan yaraların bile kapanmsı haftalar sürüo bi ilac etki etsin die 1 ay kullanıosak ilacın etkside anca gidebilir mantığıma kavuşmam lazım bi de masus yapar gibi bu akşam eşimin fabrikası tiotro bileti almış gece düzenlemiş kolumu oynatcak gücüm yok o fabrikanın insanlarından da nefret ediorum illa iki dirhem bi çekirdek gitmek lazım hepsi tiripli uyuz bn daha bi ewrak almadım elime we sadece yatıp yorganımın altında uyumak istiorum

o halsizlik bendede var bu aralar enerjısız kalıyoz galiba yaz gelıyo geceler kısalıyo dınlenemıyoz mu ne:26:

valla kizlar uyku demeyin ya.. zten benim hep uykum var.. saatlerce uyusam yetmiyor.. off off.. eve gidicem birazdan.. uyumak istiyorum ya..

senın mınnagın yuzunden uykun var bızım neden uykumuzz var benımde sıpa gece cok kalkıo ondan olabılır adam 15 aylık gecede 2 partı mama yıyo yaaa sımdı arkadasım aradı onunda 9 aylık oglu var sabaha kadar uyuyo cocuk dıyo dedım nerdee benımkı hıccc 9 aylıkken gecede 4 bıberon mama yerdı kı yatmadam ekmek gıbı katı muhallbı yıyo sen ben yesek oglene kadar acıkmayız adam fırıldak yaaa fena donenıyooo yatakta 2 sn durmazmı bı cocuk uykuda bıleee yokk ....

günaydın kızlar dünkü bildirimimi yapayım;
sabah
1 kepekli simit
peynir
öğle
light ton balıklı sandviç(çavdar ekmeği arasına )
ice tea şeftali (light)
ara
1 küçük süt
akşam
az yağda kızartılmış tavuk parçaları
yoğurt
ara
2 kaşık supangle

yaklaşık 1 saat sahilde yürüyüş yaptık benim kocayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…