yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

günaydın pamukprenseslerim benim nasılsınız her şey yolun damı dün hiç kimse gelmedi sonradan ne oldu ? kızlar müjdem war ama tiriorum allahıma şükürler olsun dün akşam ewe gider gitmez hem ağladım hem anlattım balık beyinlime sonra bişiler yedik tiyatroya gitiik geldik ağlaya ağlaya uyumuşum folikasitimi de bu adet söktürücüyüde unuttum içmeyi balık beyinlimde uyandırmamış bizim koltuk köşe takım uzun alttan çekili çift kişilik yatak oluo yatağı açmış uyumuşuz odada....sonrada sabah inanılmaz bi ağrıyla uyandım kısssllaaarr yumurtacıklarım kendi kendine çatladımı denir işte hastalandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şükürler olsunnnnnnnnnn

gunaydınlarr ohhhh afıyet olsunn canımm menu gusel

super bi haber buu çok sevindim kendı kendıne adet olmana

gusel bır gece geçirmişsin...
bu arada yumurta catlaması dollenmen gerceklestıgınde olur bebısım sancı yapar adet sancısı gıbı o başka bişi yerim seni yerr yerr bebişş olsunn yaaa haber duymak ıstıyom bırılerınden benımde yapasım var ama buyuturken kı sorumluluklarını dusununce cayıyorum psikolojım yeni oturuyo dahaa

günaydın tatlişkomm ohh ne güzel hadi misafirler gelmiş benimde gece karnımmı desem kasıklarımmı desem neresi bilmiyorum ama çok ağrıdı,ben yüz üstü yatmaya bayılırım yüz üstü yatamadım göğüslerim bi yandan ağrıyor ve acıyor karnım bi yandan delircektim epey uğraştan sonra uyuyup kalmışım neyseki.

hııı çok öğrencek şeyim war sizlerden saol bi tanem bende çok memnunum bi görseniz aptal aptal bi sırıtık suratım war şükürler olsun rabbime şükürler olsun

geçmiş olsun tatlım ya yanmaların geçtimi bari ay walla biadaha ki ayı war bide bunun aman misafirlerim başımın tacısınız bi dahaki ay bekletme den buyurun gelin başım üstünde yeriniz war.....

ay yok anam geçmedi ya gece tuvalete kalktım midem felaket yanıyordu.su falan içtim onun serinliğiyle uyumuşum

bu arada benim dün den bildriicek hiç bişim tok sabah kepekli bisküvi tırtıkladım öğlen çarba yarım kase akşam zorla 2 kaşık yoğurt arası anası hiç nişi yemedim

ne zor şeylermiş ya dimi allahım şimdi anlıorum ikiz annesi kuzenimin çektiklerini ecmelin çektiklerini annemin çektikleri ni ne zormuş be bu hayat beeeeeeeeeeeeeeee

evleniyorsun kocayla ayrı uğraş anasıyla,danasıyla ayrı uğraş sonra hamile mi kaldım adetim gecikti hamile kal 9 ay uğraş,doğur evde çocukla uğraş.....aman valla öyle hep şu kadınlar çekiyor çileyi erkeklerin dünya umrunda değil..

stresten ne hale gelmıs hatunn :26:

bu arada sen adetin gecerse bı test daha yap gofredomm inşallah adet sancısıdırda... geç yumurtladıysan test geçte cevap verebilir:18:

sorma ecmelim ya dün akşam benim herife dedimki ben hamile kalsam ne yaparız :18: ne yapcaz doğurcan sevcez büyütcez,biraz zor olur ama yapcak bişey yok diyoo :18: hey allam yaa

stresten ne hale gelmıs hatunn :26:

bu arada sen adetin gecerse bı test daha yap gofredomm inşallah adet sancısıdırda... geç yumurtladıysan test geçte cevap verebilir:18:
heee ozamn bu cümlede yumurtlamak dedinse ben kendi kendime yumurtladım holeyyy holeeeyyyy

kesinlikle bnde öle dedim tatlım yapsın bi test daha ........ne çektik be .....2 surat assan ağrım war desen hep hasta hep yatıon olur ne çektik beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hay agzını opeyım be gulumm bız bu hayatta cekıcez onlar obur tarafta gulumm boşuna dememısler cennet anaların ayakları altındadır dıyo gerçekten omur boyu gun yuzu yok bız kadınlara hıcbır yerde ısı bıtmıyo kadının bı tatıle bıle gıderken valız hazırla gel getır onları topla yıka utule tatılde ole erkekler yan gel osman hesabıı devamlı dınlenmedeler kadınlar hep ugrassın bu seferde zamanla kocalar goze batıyo hele cocuktan sonra cogu hareketıne uyuz olur oldummm batıyoo adam bana ...
sorma ecmelim ya dün akşam benim herife dedimki ben hamile kalsam ne yaparız :18: ne yapcaz doğurcan sevcez büyütcez,biraz zor olur ama yapcak bişey yok diyoo :18: hey allam yaa

heh severken gusel agucuk bugucuk yaparkenn agladımıı gofredooo gell bu aglıyo emzırr acıkmıs altını pislemıss gazı var erkek uyku saatı gelınce dotunu donup yatar kadın sabaha kadar kucakta bebekle ay gazı vay karnı ay dotu derken sabahı eder... bu işler malesef bole yaparken tek yapmıyon ama yaptıktan sonra dımdızlak kalıyo adam:26:

öyle biz kadınlar erkekler istedikleri hyatı yaşasın hep mutlu huzurlu olsun die yaratıldık sanki tek hücreli saflar...................KIZLAR YEŞİL ÇAYIN ADET KESİCİ ÖZELLİĞİ FALAN WAR MIDIR ? Bİ ZARARI OLMAZ DİMİ ANCA BULDUM ERKEN KAYBETMİYEM KIZÇELERİM:18::18::18:

doğru söylüyorsun tatile dinlenmeye gidiyorsun güya adam dötünü devirmiş yatıyo sen ondan arda kalanları toplamakla uğraşıyon.onlar bebekle ya da evle ilgili sorumlulukları bilmedikleri için çok kolay geliyor ne var ki temizlik yapmakta,emzirmekte,altını değiştirmekte,gazını çıkarmakta diyorlar.onlar tek bi iş yapıyorlar işe gitmek ondada yoruldum öldüm bittim diyorlar ya biz ne yapalım bizde çalışıyoz aynı zamanda eve de bakıyoz,yemekte yapıyoz,çocuğa da bakıyoz (ecmel)..dellendim zabanan

yok tatlım gönül rahatlığıyla içebilirsin.

zabanan ne kısssssssss

sanırım ole esas bu durumda bız tek hucrelıyız bırılerının hızmetı ıcın varız onlar mutlu olsun dıe onlar uresınler dıe tobe hasa allaha ısyan etmıs gıbı olduu ole bı gayem yok ama malesef bız 2.kişiyiz bu hayattaa katlanırsak mukafatı katlanamazsak ... alacagız
bilmiyourm kı guselım hıc duymadımm öyle bi ozellıgı oldugunu bıleydım cok once denerdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…