yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ıstee kadınlık=bu saydıkların hayat bız ıcın bundan ıbaret calıstıgımızı soleyıncede ne var otur ben sana calıs mı dıyorum bakamıycakmıyım sıze benım has gorevım evı gecındırmek senınse bebegını bakıp evıne barkına bakmak yapıstırr cevap hazır ve nazırr
sınırlenme hıc

ok şekerim ben yinede başka çay içim barimmmm papatya falan ay amma pimipirikli oldum ben ecmellll kendimi hamişken düşünemiorum ...tık
anadoluda sabahleyin yerine zabanan derler yaa

tuttum ben bunu zabanan

eet tatlım onu diyincede çalışma diyorlar benimki zaten gelirim iyi olsun ben çalışmanı istemem sen çok çalışmak istersen yine çalış ama evde olup çocuğu senin büyütmen çok daha iyi olur diyor..cevapları da var hemen herşeye.

ok şekerim ben yinede başka çay içim barimmmm papatya falan ay amma pimipirikli oldum ben ecmellll kendimi hamişken düşünemiorum ...tık

tuttum ben bunu zabanan

bu kadar sey olma beee telaslıı heh
hamıleyken adacayı vs ıcmıycen kesınlıklee ıcebılecegın tek cay ıhlamur olcak ve nane lımon baska herseyı doktora sormadan ıcmıycen cnm ılac basın cok agrırsa yada herangı bı yerın c sınıfı ılaclar ıcebılcen mısal mınoset veya parolden baska agrı kesıcı yazmıyo doktorlar...

kadının psikolojısınden kıme ne evde durmaya alışkın olmayan uretken olmaya alısık olan bır kadın malesef evde yapamıyo psikolojı altust oluyoo malesef bır gun rest cekecem calısmıyom dıe ama sonucunda bılıyom kı buda son olur omru bıllah calısamam dıyorum ne olursa olsun kendımı gectım cocugum ıcın gelecegı ıcın calısacagımm...

Son düzenleme:

ben adetim kesilmesin die şuanki ağrı ma dayanıorum berbat bi baş ağrım be karın ağrım war ama içmiorum ilaç inşallah başım migrene dönmez yoksa biterim ben ama şükürler olsun şikayet etmiorum....

Ewet haklısın çok zor günler aşşalhım yardımcımız olsun kız gofredooooooooo

bende mıgren vardı dogumdan once ara ara yıne tutuyo ama o kadar degıl kafamı kaldıramazdımm yınede ılac ıcmezdımm oluyodumm yaaa hemde çalışırkennn

ben o kadar büyütmüyorum kafamda hamileliği hastalık gibi görülürse çok problem çıkacağından eminim ama bunu doğal süreç olarak görüp(ki öyle)ona göre en iyi şekilde geçirmek daha yararlı sanırım.mesela ben hamileliğim boyunca çalışıcam,evimin işini yapıcam,kocayla sevişicem vücudumda değişiklik olucak sadece ama o hormonlar beyni etkiliyormu bilemiyorum..ecmelim??

valla ben gıbı dusunuyosun bole dusunursen sorun cıkmıyo elbette ama ınan kadınların %90 hamılelıgı cok nazlı gecırıyolar cevremde cok gordum ahhlaya vahlayaa yok efendıme soluyom karnını okşamalar belını tutup yurumeler... bu boyut degıl aslaa abartılca fazla bır yanı yok psıkolojıye gelınce adetkenkı psıkolojı krılgan naıf duygusal bı yapıda oluyo ınsan hepsı bu kadar ama hamılelık sendromuna gıren cok arkadaım oldu kocalarının burnundan getırdıler buda dogru degıll kendını ne kadar rahat bırakırsan o kadar rahat bır bebegın olur yanıı ılaç kullanmak dısında bebegı rıske atıcak bısı yapmadıgın surece normal hayatına kaldıgın yerden devam ett kola vs bebege zararı olabılcek ıcecek ve yıyeceklerdenden canın asırı cekmedıgı surece mumkun mertebe uzak durmanı tavsiye ederım guselımm

evet çoğu kadın bunu epey abartıyor hiç unutmam muğlada çalışırken dükkana hamile bi kadın gelirdi bütün çalışanlar gülmemek için kendimizi zor tutardık böyle minik adımlarla yürür sürekli karnını okşar ah ohh yapa yapa yürürdü ne kadar komik göründüğünü bilmezdi oysaki.ben ezelden beri yapmacıklıktan hiç hoşlanmam çevremdekiler bana karşı hep mesafelidirler şakayı sevmem ciddi bi duruşum olduğunu söylerler.herhalde hayatım boyunca hiçbir zaman ne kocama ne aileme ne de çevremdeki insanlara yapmacık davranamayacağım.kaynanamı kardeşinin gelinleri arar hergün benden de bunu bekliyorlar ama ben böyle bi insan değilim onlar yapmacık olup hergün arıyor iyi oluyor ben aramıyorum diye kötü oluyorum.nerden nereye getirdim konuyu bravo neyse diyeceğim o ki hamileliğimde asla hasta gibi davranmam bebeğimi severim karnımı tabiki okşarım ama yanlızken..

yess baby bende boleyım ısteee dogru olanda bu ıste ınsanlar bırılerıne yaranacam dıe gozune gostere gostere soktularmı hep ıyı olurlar
ole gezen hamılelerın kocalarıda bızıım balık beyınlılerden daha deger bılır emın ol bız naz nıyaz bılmeyız yaa azcık o hamılelıgı kulalnmayız ya sonunda adamın agzına bole ederler yavru kusum bırazda kocayı kullanmak adına belım agrıo vs denılebılınır ama su bı gercek 7-9 aylar epey zor gecıoo karnından hareket edemıyon egılıp kalkarken bırı kaldırmadımı kalkamıonn gıbı ... goıbegımden seyımı goremıyodumm yaaa en zoruda agda vs hıkayelerı bacaklarını almak vs cok zorr oluyooo

günaydın kızlar.

akşam

sarımsaklı yoğurtlu ıspanak.
közlenmiş kırmızı etli biber.
biraz peynir (kibrit kutusu kadar)
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi
1 dilim kepek ekmeği

çok oldu biliyorum ama yerken bu kadar çok gelmemişti.

sabah

1 paket (içinde 6 adet bisküvi var) mavi-yeşil limonlu diyet biküvi
açık şekersiz çay

o kadar naz da yapalım bari son aylarda o da naz değil he mecbur kalmak aslında ee son aylarda kuaföre aldırsaydın keşke tatlım ben öyle yapmayı düşünüyorum çok zor olur tabi eğilemezsin.

off cokmu zor cocuk bakmak??.. korkutuyorsun beni valla..

sorma ecmelim ya dün akşam benim herife dedimki ben hamile kalsam ne yaparız :18: ne yapcaz doğurcan sevcez büyütcez,biraz zor olur ama yapcak bişey yok diyoo :18: hey allam yaa

erkekler böyle canim. ben esime gecen gün dedimki iste bebis dogdunda geceleri uyandinda bir sen kalkarsin bir ben dedim.. bana yok ya annesi sensin senin sütün var dedi.. babalar ne yapabilirki dio.. off off

bende mıgren vardı dogumdan once ara ara yıne tutuyo ama o kadar degıl kafamı kaldıramazdımm yınede ılac ıcmezdımm oluyodumm yaaa hemde çalışırkennn
ewet berbat bi ağrı mide bulantısı istifraya kadar wardırır benim de ama asla ilaç almam die düşünüorum dr şundan kullan desede korkarım heralde o can bana bağlı die düşündükçe
en doğrusu da bu zaten hamilelik bi hastalık değil ki zaten hastalanıldığında kötü günler geçirildiğinde yandık demek istedim ben kuşum hani şmdikten yaşadığımız panikler ortada...aaaa bak şunu sölimm ben naz yaparım ama kocama oda biraz yardım etsin benle ilgilensin die ufak ufak öle ecmelcim senin gibi cam falan silemem yemez okadarını bnm toto...ama gofredonun dediği gibi hastalıklı gibi dolaşmak olmaz töbe töbe.. süslenir püslenir tayt babet böle güzel güzel tadını çıkarırım hamileliğimin
Bestem gözün aydın. görmüşsün kırmızı kartları :) sık kendini kız temmuzda yapıcaz bebişleri :)

saol bi tanem inşallah bi dahaki ayda gelir sorun çıkmadan 1 de dr umu araıp sölücem nasıl huzurluyum ilaca gerek kalmadı die allahım kimsenin sağlığını bozmasın tmam kuşum söledim benim balık beyinlime temmuz da başlıcaz

Kız deme adama balık beyinli diye. aaa o olmasa nasıl yapçan bebişini, he? :)

ben de dedim bizimkine. bakıcaz artık Temmuz'a kadar inşallah adetler düzenli gelir. çünkü benim adet düzensizliğim var. ayın 18'inde başlayacağım ilacın adet düzenleme özelliği varmış inşallah düzenler :) benimki erken geliyo çoğunlukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…