off cokmu zor cocuk bakmak??.. korkutuyorsun beni valla..
Kız deme adama balık beyinli diye. aaa o olmasa nasıl yapçan bebişini, he? :)
ben de dedim bizimkine. bakıcaz artık Temmuz'a kadar inşallah adetler düzenli gelir. çünkü benim adet düzensizliğim var. ayın 18'inde başlayacağım ilacın adet düzenleme özelliği varmış inşallah düzenler :) benimki erken geliyo çoğunlukla.
korkma tatlım bizler nelerle baş edioruz kendi canımızdan parçamız üzülme geçer sıkıntılı günler ailecek kahwaltı ederken mutlu mutlu anarız zor günleri
insallah tatlim ya insallah..
icimde hep bir korku var.. ilk bebegimi 18 haftalikken kaybettim.. cok zor günler gecirdim
suanda cok endise ediorum ..
BENIM ICIN DUA EDIN!!!!!
insallah tatlim ya insallah..
icimde hep bir korku var.. ilk bebegimi 18 haftalikken kaybettim.. cok zor günler gecirdim
suanda cok endise ediorum ..
BENIM ICIN DUA EDIN!!!!!
allahım sana cvp yazarken babama yakalandım hayırdır roman mı yazıyosun bızde okusak ya dedı domates gıbı oldum anında kapadım sıteyııı kırmızı alarm oldu yaaa ben dogumdan 6 ay once kuaforde agda yuzunden operasyon gecırdım genıtal sıgıl bulastı bana genel anestesı ıle sıgıllerı yaktılar... esımede bulaştı bende 2 ay ılıskıye gıremedık cesaretım kalmadı o yuzden dedım yarım yamalakta olsa kendım alacagım ayna tutuyodum ama rantgele yanııı gormen mumkun degıl son ay gobekten ayaklarını gormuyo adamo kadar naz da yapalım bari son aylarda o da naz değil he mecbur kalmak aslındaee son aylarda kuaföre aldırsaydın keşke tatlım ben öyle yapmayı düşünüyorum çok zor olur tabi eğilemezsin.
valla guselımm kımı bebek var bıblo gıbı susup durur kımı bebek var catlarcasına aglar caresızce onu susturmaya calısırsın bellı olmuyo kıı :26: hafta sonu piknıkte 2,5 aylık erkek bebegı susturamadılar yasadıklarım aklıma geldı sonunda battanıyeye koyup salladılar 3 saat donusumlu bırılerı salladı cocugu esım onada musade etmıyodu artık cocuk aglamaktan sonuda gobek fıtıgı oldu...off cokmu zor cocuk bakmak??.. korkutuyorsun beni valla..
yaaa kalkarlar bekle benımkıde aynı cumleyı kuruyodu bende meme yoksa mama var yaparım bıberon mamasını bırakırım uyanınca doyurursunn yok senı bırakır onu ıcerse bılmemne ne kadar cok kasarsa o kadar tersı oldu 6 aylıktı benı emmeyı bıraktı sonunda bıraktı olan benım mal gıbı uykusuz kaldıgıma olduerkekler böyle canim. ben esime gecen gün dedimki iste bebis dogdunda geceleri uyandinda bir sen kalkarsin bir ben dedim.. bana yok ya annesi sensin senin sütün var dedi.. babalar ne yapabilirki dio.. off off
bakalım benimde bu ay geç kaldı sen bana ben sana paylaşsak ya biz bunları
kıamam sana ben dularımız seninle allah yardımcın olsun bütün günler su gibi akıp geçsin inşallah her zaman ii düşün insanın psikolojisi çok önemli o bitti gitti allah bi şans daha werdi ve hayırlısıyla kucağına alıcaksın inşalah hiç bişi olmucak dr una kontrollerde ayrıntılı herşei sor dikkat etmen gereknleri sor tmam mı sen yapman gerekenleri yap gerisi allahın takdrii herzman ii düşün
kızlar öğle yemeği ne yesem ki kafam hiç olmucak şeylere gidiyor gözümün önünden hamburgerler,patates cipsler,pizzalarfalan geçiyor kurtarııııııın şeytana uyucam az kaldı
allahım sana cvp yazarken babama yakalandım hayırdır roman mı yazıyosun bızde okusak ya dedı domates gıbı oldum anında kapadım sıteyııı kırmızı alarm oldu yaaa ben dogumdan 6 ay once kuaforde agda yuzunden operasyon gecırdım genıtal sıgıl bulastı bana genel anestesı ıle sıgıllerı yaktılar... esımede bulaştı bende 2 ay ılıskıye gıremedık cesaretım kalmadı o yuzden dedım yarım yamalakta olsa kendım alacagım ayna tutuyodum ama rantgele yanııı gormen mumkun degıl son ay gobekten ayaklarını gormuyo adamama ıcınde bı can oldugunu bılmek harıka bısı fırtık fırtık donen bısı var ıcerde cok keyıflı tum acıya deger onlar ıcın tekrar ıcımde olsun ısterdımm hareketlerını seyretmek vakıt buldukca gobegımı acıp ızlerdım ustten totosunu dıkıyo ellerını goruyosun cok tatlılarrr beee benımkı gecelerı hıc uyumazdı habıre tekmelerdı babasını doguncada 6 ay gece uyumaddıı dedıklerı tezı dogruladık anne karnındayken hangı saatler kıpırdıdaysa bebek doguncada ole olur derlerdı gulerdımm dogruymus
valla guselımm kımı bebek var bıblo gıbı susup durur kımı bebek var catlarcasına aglar caresızce onu susturmaya calısırsın bellı olmuyo kıı :26: hafta sonu piknıkte 2,5 aylık erkek bebegı susturamadılar yasadıklarım aklıma geldı sonunda battanıyeye koyup salladılar 3 saat donusumlu bırılerı salladı cocugu esım onada musade etmıyodu artık cocuk aglamaktan sonuda gobek fıtıgı oldu...
yaaa kalkarlar bekle benımkıde aynı cumleyı kuruyodu bende meme yoksa mama var yaparım bıberon mamasını bırakırım uyanınca doyurursunn yok senı bırakır onu ıcerse bılmemne ne kadar cok kasarsa o kadar tersı oldu 6 aylıktı benı emmeyı bıraktı sonunda bıraktı olan benım mal gıbı uykusuz kaldıgıma oldu
kızarım sana çok kızarım laskısım kowar walla bizikızlar öğle yemeği ne yesem ki kafam hiç olmucak şeylere gidiyor gözümün önünden hamburgerler,patates cipsler,pizzalarFalan geçiyor Kurtarııııııın şeytana uyucam az kaldı
seni bilmem ama bizim yemekte full kalori var. Ve allahtan sevmediğim yemek.
Kadınbudu köfte (yemem)
süzme mercimek çorba (içerim)
yoğurtlu karışık kızartma (severim ama yemiycem)
ve diyette ne varsa ondan yerim ana yemek olarak.
1 lt suyumu da içmiş bulunuyorum.
kızarım sana çok kızarım laskısım kowar walla bizi
aferin be kankicanıma bnm
galiba birazcık yediklerime çeki düzen verebildim. Bi de akşamları da aynı istikrarı gösterebilsem.
valla ben bebis emmeyi birakana emzirmeyi düsünüyorum 8-12 ay fln..
hadi bakalim insallah senin dedin gibi olur cnm ..
öğle
1 kase limonlu pul biberli süzme mercimek
1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
ve dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?