yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

1kase tarhana çorbası
2 yemek kaşığı pilav üstüne 2 tane kuşbaşı haşlanmış patates
bi ayran
1buçuk lt su
akşama kadar 1buçuk daha içerim heralde

kızlar öğlen tek dürüm çiğköfte yedim yanında da ayran
hamburger ve pizza naynnnnn
bu arada bugün biraz yoğunum arada bi ceeee yapar giderim

hemen 1 buçuk lt şişe al koymasana bu biticek de böle

sonra o sıse benım kafama ınsın
babam asla ıstemıyo masaların ustunde su sısesı ısten kovma sebebı olur valla su sebılınden gıdıp alıyom aklıma geldıkce bugun 5 bardak su ıcmısım 1 lt eder akşama kadar ne kadar gıtcek bakalım gece 3 bardak ıcıyom uykudan kalka kalka

aii cok güzel insallah bende yasarim bu güzel duygulari..

aii cok güzel insallah bende yasarim bu güzel duygulari..

ınsallah guselım aayy nedense bebegım olsun ıstedım yahuu senı her gordugumde dahada fazla ıstıyommm ama esım olcak herıfe solemıycam ahtım varr o bana yalvarana kadar cocuk yapmayacagımm cunku eymenı ben ıstedım bısı oldugunda hemen yuzume vurdu ısterken ıyıydı sımdı bak .... bu kafı duymamak ıcın ondan beklıycem

ah ah su erkekler yokmu.. sende deseydin tek basima yapmadim ya sende babasisin diye..

off beniimde canim cekdi.. napcam ben ya.. bugün uyuyamam bile.. cnim cok cekdi.. cig köfteee istiyorum...

eyvahhh cnm benımm bız senı unututyoz bısıler solerken affet esıne sole gelırken alsın ama cok yememeye calıs acı dokunur kuzuya etli olandan hıc yeme zaten ama nefsını korlemek ıcın yeee ben hamıleyken cılgın gıbı lımon yıyodum sekerleyerekten birde tek aserdıgım sey waffle olmustu

ah ah su erkekler yokmu.. sende deseydin tek basima yapmadim ya sende babasisin diye..

ben ıstedım agladıgım dıye yapmıss yoksa daha sana doyamamıstım dıyıp dururdu hep acele edıyosun hep ıstedıgım zaman olsun dıyosun sımdı sesını cıkarma bak dıyıp duruyoduu hıc ılgılenmedı her sızlandıgımda yuzume vurdu dedım 2.yı yapmıycam dıyodum hep yada yaparsam ayaklarıma kapanacaksın yalvaracaksın karışmıycam sana kendı kafana gore buyut dıyeceksın o zamann yapcam dedımm ama sırf o karnımdakı hareketlerı ozledıgım ıcın ıstıyom hamılelık saltanatlık super bı donemm

doktorlar cig et yemegin diyor.. cig köfte yiyemem galiba.. off ya.. bugünde canim salatalik tursusu cekdi.. aldim yedim ama simdide limonu döküceksin cig köftenin üzerine off offf..

bende harektlerini hissetmek istiyorum.. ne zman hissedebilirim ?? kac haftalikken?

doktorlar cig et yemegin diyor.. cig köfte yiyemem galiba.. off ya.. bugünde canim salatalik tursusu cekdi.. aldim yedim ama simdide limonu döküceksin cig köftenin üzerine off offf..
çiğ et yok zaten hazırlarda canım yıyebılırsınnn
bende harektlerini hissetmek istiyorum.. ne zman hissedebilirim ?? kac haftalikken?
ohhh valla ye guselım hatta yakınlarında varsa cık yee yada sıparıs et yada esıne de alsın gelırken
ben ilk 12 haftalıkken hıssetmıstım tıtremıstı karnım ama barız hareketlerı 20.haftadan sonra hıssedılıyo cok tatlılar cok max hareketlılıklerı 30-35 hafta bılgıgın takla atıyolar ıcerdee benımkı cok fırıldaktı yadaa masamda oturuken sandalyem gerıye gıdıyodu dondugunde... masayı ıtıyodu yanıı

Son düzenleme:

aii ne tatli ya.. hep duyuyorum bebek anne karninda nasilsa dogdukdan sonrada öyle oluyormus..
doktorlar diyorki bebegin harketiini en erken 18 haftalikken hissedebilirmissin.. bilemiyorum artik.. birde nasil bisey oluyorki nasil anliyorsun.. ilk hareketlerini ???

ben kendımı cok fazla dınlıyodum doktorlara kalırsak teyyyy ınanma bacım her soledıklerını yap ama tıbben her dedıklerıne ınanma
12 haftalıktı gobegım tıtrıyodu resmen ıcerde bıseyın oldugunu bılıyon yaa bole hıckırık tutarmıs onları o zaman ıstee hıssedıyodumm ben gece yattıgımda ınsanın bazen kasları tıtrer ya onun gıbı 12 haftalık cınsıyetını ogrendım ben kuzumun bıldıgın ultrasonda pıpısını gorduk gayet net utanmazz acmıs bacakları doktor allahın ısıne karısılmaz ama bu barız erkek ahanda dıe yaklastırdı ekrenıı durmuyodu kıpır kıpırr halada aynıı cocugu gozle takıp etmek mumkun degıl ızlerken yoruluyorum ben

bakk vıdeosu 20 kusur haftalıkken tam hatırlayamadım 4 boyutlu ultrasonda ıken...

Son düzenleme:

Pilavla haşlanmış patates yenilebiliyor mu aynı öğünde?:44:
avucumun içi kadar ikiside bi iki üç bitti yani hepsi 3 kaşıkta yuttum
nasıl der bunu ya ilk sölediğinde de çok kızmıştım bak yine geldi aklıma ilk sene değil ki 2 yılı dewirmiştiniz demi
off beniimde canim cekdi.. Napcam ben ya.. Bugün uyuyamam bile.. Cnim cok cekdi.. Cig köfteee istiyorum...

tatlım mercimek mi bulgur mu ne oluo onların içinde bitane ye bişi olmaz sipariş et üstüne yurşula limonda koy çok acılı isteme tamam işte

evet tam tamına 20 hafta 4 gunlukmusum bu vıdeoda 2li 3 lu hıc bı testı yaptırmadıydım ınatla 4 boyuta gırdım herseyını gordum kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…