1kase tarhana çorbası
2 yemek kaşığı pilav üstüne 2 tane kuşbaşı haşlanmış patates
bi ayran
1buçuk lt su
akşama kadar 1buçuk daha içerim heralde
bu aralar cok su ıcmedıgımı fark ettım neden kı acabaa:26:
1kase tarhana çorbası
2 yemek kaşığı pilav üstüne 2 tane kuşbaşı haşlanmış patates
bi ayran
1buçuk lt su
akşama kadar 1buçuk daha içerim heralde
hemen 1 buçuk lt şişe al koymasana bu biticek de böle
kızlar öğlen tek dürüm çiğköfte yedim yanında da ayran
hamburger ve pizza naynnnnn
bu arada bugün biraz yoğunum arada bi ceeee yapar giderim
canım bende kendılıgımden bırakmadım kı zaten sutumde vardı oglan emmek ıstemedı zorla zorla 1 ay daha zorladım 6 ay emdı 1 ayda pompa aldırdım sutum var dıe sagdım ole verdım ama ne olduysa oldu gunden gune azala azala sağmaya degmıycek kadar azaldı bıraktım 7 ay aldı sutumu ama bu kadar savasabıldımm aglıyodu sınır krızıne gırıyodu zorlayınca ne edımm:18:
ama emen bebegım olsa bıraktırmaya zorlamıycam emsın 3 yasına kadar cunku br anne ıle bebegın en gusel teması o sevıyosun oksuyosun ayyy yavrumm benımmm
aii cok güzel insallah bende yasarim bu güzel duygulari..
çiğ köftee heee aman allahımm agzımın suları aktıı
dayanamam ıyı etmısın canıskoo kolay gele
ınsallah guselım aayy nedense bebegım olsun ıstedım yahuu senı her gordugumde dahada fazla ıstıyommm ama esım olcak herıfe solemıycam ahtım varr o bana yalvarana kadar cocuk yapmayacagımm cunku eymenı ben ıstedım bısı oldugunda hemen yuzume vurdu ısterken ıyıydı sımdı bak .... bu kafı duymamak ıcın ondan beklıycem
off beniimde canim cekdi.. napcam ben ya.. bugün uyuyamam bile.. cnim cok cekdi.. cig köfteee istiyorum...
ah ah su erkekler yokmu.. sende deseydin tek basima yapmadim ya sende babasisin diye..
eyvahhh cnm benımm bız senı unututyoz bısıler solerken affet esıne sole gelırken alsın ama cok yememeye calıs acı dokunur kuzuya etli olandan hıc yeme zaten ama nefsını korlemek ıcın yeee ben hamıleyken cılgın gıbı lımon yıyodum sekerleyerektenbirde tek aserdıgım sey waffle olmustu
ben ıstedım agladıgım dıye yapmıss yoksa daha sana doyamamıstım dıyıp dururdu hep acele edıyosun hep ıstedıgım zaman olsun dıyosun sımdı sesını cıkarma bak dıyıp duruyoduu hıc ılgılenmedı her sızlandıgımda yuzume vurdu dedım 2.yı yapmıycam dıyodum hep yada yaparsam ayaklarıma kapanacaksın yalvaracaksın karışmıycam sana kendı kafana gore buyut dıyeceksın o zamann yapcam dedımm ama sırf o karnımdakı hareketlerı ozledıgım ıcın ıstıyom hamılelık saltanatlık super bı donemm
çiğ et yok zaten hazırlarda canım yıyebılırsınnndoktorlar cig et yemegin diyor.. cig köfte yiyemem galiba.. off ya.. bugünde canim salatalik tursusu cekdi.. aldim yedim ama simdide limonu döküceksin cig köftenin üzerine off offf..
ohhh valla ye guselım hatta yakınlarında varsa cık yee yada sıparıs et yada esıne de alsın gelırkenbende harektlerini hissetmek istiyorum.. ne zman hissedebilirim ?? kac haftalikken?
çiğ et yok zaten hazırlarda canım yıyebılırsınnn
ohhh valla ye guselım hatta yakınlarında varsa cık yee yada sıparıs et yada esıne de alsın gelırken
ben ilk 12 haftalıkken hıssetmıstım tıtremıstı karnım ama barız hareketlerı 20.haftadan sonra hıssedılıyo cok tatlılar cok max hareketlılıklerı 30-35 hafta bılgıgın takla atıyolar ıcerdee benımkı cok fırıldaktı yadaa masamda oturuken sandalyem gerıye gıdıyodu dondugunde... masayı ıtıyodu yanıı
aii ne tatli ya.. hep duyuyorum bebek anne karninda nasilsa dogdukdan sonrada öyle oluyormus..
doktorlar diyorki bebegin harketiini en erken 18 haftalikken hissedebilirmissin.. bilemiyorum artik.. birde nasil bisey oluyorki nasil anliyorsun.. ilk hareketlerini ???
avucumun içi kadar ikiside bi iki üç bitti yani hepsi 3 kaşıkta yuttum
Pilavla haşlanmış patates yenilebiliyor mu aynı öğünde?:44:
nasıl der bunu ya ilk sölediğinde de çok kızmıştım bak yine geldi aklıma ilk sene değil ki 2 yılı dewirmiştiniz demiınsallah guselım aayy nedense bebegım olsun ıstedım yahuu senı her gordugumde dahada fazla ıstıyommm ama esım olcak herıfe solemıycam ahtım varr o bana yalvarana kadar cocuk yapmayacagımm cunku eymenı ben ıstedım bısı oldugunda hemen yuzume vurdu ısterken ıyıydı sımdı bak .... Bu kafı duymamak ıcın ondan beklıycem
off beniimde canim cekdi.. Napcam ben ya.. Bugün uyuyamam bile.. Cnim cok cekdi.. Cig köfteee istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?