yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

1,5 yıllık evlıydık hamıle kaldıgımda canım dogdugunda 2 yılımız gectıydı ama ıste adam daha bana doyamamısmısss ben o kadar bebek sevıyodum kı yanı bıraksalar 12 bebege bakarım o derece ama soguttu benıı herseyı yuzume vurarak... tek basına mucadele etmesı zor tabı

tatlim is yerindeyim suan bakamiyorum.. eve gidiyim hemen bakicam.. cok merak ettim simdi

evet tam tamına 20 hafta 4 gunlukmusum bu vıdeoda 2li 3 lu hıc bı testı yaptırmadıydım ınatla 4 boyuta gırdım herseyını gordum kuzumun

neden yaptirmadin cnim ya.. ben 2li test yaptirdim iste dediler bebeginizde trizomi18 olabilir diye sonra iste amniosentez yapdilar ve gercekden dogruymus.. o yüzden kaybetmisdim bebegimi.. eyer hala yasiyor olsaydi benimle olsaydi 3 hafta sonra dogucakdi..
ama insallah bu bebisimde öyle olmaz..

ıste o amnıyosentez yuzunden yaptırmadım cogu doktor yanılıyo bosu bosuna anne kanındakı suyu delıyolar aslında cogu bebek o yuzden dusuyo suyu bıte bıte bebegı koru korune olduruyolar bı nevıı cok arkadasımın basına geldı 2li 3lu testı yapmalarının sebebı down sendromu varmı yokmu dıe arastırıyolar olsa bıle o bebegı doguracam ben sonucta kaldıkı ole bı test kı %100 dogruluk payıda yok... ihtimalı soluyolar gorumceme dogana kadar bebegın down sendromlu dedıler kız agla agla ıcı bıttı cocuk dogdu sapasağlam amnıyosentez cok sakat bısı hıc gerek yok elhamdullah hersey allahtan cok sacma 2 testı getırıp zorla sokuyolar hayatımıza sonrada bı ıhtımal goruyolar amnıyosentez ıstıyolar anne karnına koca bır ıgnetle sıvı alıyolar hangı akla hızmet yaaa yasayan cocugun hayatını rıske atıyosun o cocuk o su zedelendıkten sonra nasıl yasar...??? yasamaz allahım sen koru yarabbı bu beyınsız doktorşardan bızı hepsi aynı degıl ama devletın dayattıgı seylerı uzerımızde denemeye bayılıyolar bız faremıyız???

peki doktorun bu testi yaptırmaktan başka bu sorularını cewaplıcak bi test bişi yok mu?

ah cnim cok haklisin.. amniosentez kolay bisey deyil.. kocaman bir igne cok ii biliyorum.. ama benim bebegmin kafasinda kist vardi.. ve dedilerki kesin bir sonuc almak icin amniosentez gerek.. ve benim 18 haftasinda sancilarim basladi ve hastaneye gittimde doktorlar dedi bebeginiz fazla yasamaz dediler.. ben öldüm bittim..

Allahim bir daha yasatmasin.. kimselere.. banada..

peki doktorun bu testi yaptırmaktan başka bu sorularını cewaplıcak bi test bişi yok mu?
yok cnm malesef ıste 4 boyutta her seyı gayet net gorebılıyolar o vıdeoyu ızlersenız goreceksınız cm cm her yerını olcup bıcıyo vss anormollık oldugunda orda goruyo...

yanıı allah yardımcın olsun guselım kolay degıl tabıkı amnıyosentezz yuzunden nerden baksan 6-7 arkadaşım cocugunu dusurdu ... senın durum daha farklıymıss 2li3lu test dedılermı benım tuylerım kabarıyo doktorum neden cnm ıstemıyosun dedıgınde soledım sorular sordum haklısın mantıklı aslında dusuncen kendını hırpalama hıc madem dedı ekstra 200 tl para cıktı cebımden 4 boyut ıcın ama olsunn suphem kalmadı gozumle gordumm en azından

Son düzenleme:

ewet anlatmıştın ee tamam bizde öle isteriz ozman ben bebeğin haytaını tehlikeye atan çok sebep okudum bundan balka secenek war sa sizin önerceğiniz onu yapalım yoksa 4 boyutlu yaptıraım derim ne dicek şeyimden tavana mı ascak ya anlamıorum madem ki sakıncalı bu kadar nie yasaklanmıo nie yaptıroruz bizler allahım bu dewleti de yöneteni nide sezaryeni kaldırmaya uğraşcağına bayrak kaldırmayı yasaklatcağına biraz oturup allah korkusu edinseler biraz insaflı olup kendilerini koysalar empati kurup

aii kizlar sizce oglummu olur kizimmi?? icinizden ne geciyor..
ben cok merak ediyorum.. tbi saglikli olsunda önemli olan bu ama iste merak napcaksin..

valla guselım bılmıyom ıste devletın kendınce onlem alma yontemlerıı....sakat cocuk dunyaya gelmesın bılmem ne... ama farkında degıllerkı bı canlıya zarar verıyolar...aynen ole hıcbısı yapmıyo doktor susuyo sen ıstemeyınce napsın
aii kizlar sizce oglummu olur kizimmi?? icinizden ne geciyor..
ben cok merak ediyorum.. tbi saglikli olsunda önemli olan bu ama iste merak napcaksin..

canım son adet tarıhını solesene ve yasını bakım cın takvımıne bende tuttuydu erkek gorundu erkek cıktıydı... bence kız gıbı gecıyo ıcımden ama allah saglıklısını versın cnm

yasim 21.. son adet tarihimde 6 mart 2013

Bende kız hissettim ama allahım hayırlısını wersinnnnnnnn YAZDIM YA YUKARDA GÖRMEDİN Mİ

Son düzenleme:
KIZ GORUNUYOO HEHEH ALLAH HAYIRLISINI VERSIN CNM

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya BU SITEDEN BAK

hayirlisi olsun cnim.. saglikli olsunda.. ben bakmisdim daha önce ama ben inanmiyorum cin takvimine fln .. Allah bilir.. ama iste insan merak ediyor..
bende birazdan cikiyorum kizlar yarin görsürüz.. kaynanamlara gidicem.. bize cagirdilar.. yemek fln yeriz ordan eve gideriz..
öptüm hepinizi kendinizi ii bakin ..

hıh aferin işte böle yicen ewe gitcen ay anne de eline sağlık ne ii geldi böle hazır yemek dinlendim falan de gene çağırır Tamam mı ton tişim afiet olsun ii akşamlar

hımm orası ole tabııkı allahtan baskası bılemez elbette ama cogu kısıde tutuyo tesaduftur kıı
kaynana mıı ıyı oturun bakalım afıyet seker olsunn
benım kaynanaya anneler gunu hedıyesı alıp gonderdım netten aldıydım... konusmuoz yaa esım hesap soruyo adresı neden anasından ıstememısım dedım sebebını bılıon konusma ufak bı atısma yasadık yıneee allahımm sen su kaynanam olacak kadına akıl fıkır bırazda ınsanlık nasıp eylee amınn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…