hımm orası ole tabııkı allahtan baskası bılemez elbette ama cogu kısıde tutuyo tesaduftur kıı
kaynana mıı ıyı oturun bakalım afıyet seker olsunn
benım kaynanaya anneler gunu hedıyesı alıp gonderdım netten aldıydım... Konusmuoz yaa esım hesap soruyo adresı neden anasından ıstememısım dedım sebebını bılıon konusma ufak bı atısma yasadık yıneee allahımm sen su kaynanam olacak kadına akıl fıkır bırazda ınsanlık nasıp eyleeAmınn
amin bi tanem aferin sana bi de hediye yolla sıççak tepene haberin yok
yaa bıde kıymet bılsee ıcım gam yemıycek anneme tek tas yuzuk aldım hadı dedım onuda ayırmıyım onada cok ıstedıgı bısı aldım celık elektırıklı semaver bakk ınan ayrımcılık yapmayım dedım ... Ama yok esım bıde bana neden annemı aramıyon dedı yaaaGelıyo gelenlerr dedım valla benı ordan buraya gelırken tehtıt ettı annen yaptıgı yanlıs yanına mı kalsın kusuruma bakma hedıye elıne ulassın ararsa arar tesekkur ıcın adımımı attım ben aramassa tınn dedım daha artık kendımı paspas gıbı cıgnetemem benımde onurum var dedımm
1 kerede benı haklı bulsun yaaa adam yookk yanıyom buna yanıyom ne ana sevdalısıymısss haksızlıgınıda kabul etmıyo anasının
zor bacım senin işin çok zor
yaaa seven ınsan karısını neden korumazzzYada neden sahıp çıkmazzz anlam veremıyorumm yaa bu durum benı kahr edıyooo
bi tanem bu saatten sonra onları değiştiremezsin ama kendi tawırlarını değiştir arama hedie yollayan değil alan ara teşk etmek için aramazsada süper bi kozun olur işte ben onu kırgın olsamda kendi annemden ayırmadım hedie aldım süpriz olsun die aramadan yolladım bide saol seninde kutlu olsun ewladım die me di dersin tawrın daha açık mesafeli olur hiç kocana bı dı bı dı yapma kaynana da sallama sölüceğini söle sus sen sustukça daha da delirirler bu nie yırtınmadı tepki wermedi bana kızmadı die
ohh afıyet olsunnn canımaaagünaydın kızlaaaaarnasılsınız bakalım??
hemen dünkü bildirimi yapayım;
sabah
1 kepekli simit
peynir
öğle
tek dürüm çiğköfte
büyük ayran
ara
light şeftali ice tea
akşam
tavuk ranch
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
işten sonra dışarıdaydık arkadaşla buluştuken az şekilde kalori almaya çalıştım.ve eve dönerken yürümeyi de ihmal etmedim (4 km kadar).
ohh afıyet olsunnn canımaaa
gez dolaş yaaa engelın yokken süperr bızde akşam eşimin eczacılarından bırının dogum gunusune gıttık eymenıde aldıkk uykusu gelınce huysuzlandı ama onun dısında ıyıydı
sağol canımşimdilik gezip dolaşıyoruz ileride eve tıkılcaz kalcaz şimdi keyfini çıkaralım bari
en iyisini yapıyosun hayatım gercektenn helal olsun sanaaa cıtır anne
naptı gelen gıden varmıı?bu arada yarın kg ve olcum gunu ıyı tutun aklınızda unuttum fılan yokk ona goree
günaydın kıslar migrenim tuttu berbat bi durumdayım 2 akşamdır kavga edşoruz oto boka en sonunda ilgisizsin die bağrındım şu 2 günde yaşadığım sıkıntı ortada ya bi insan birazcık ilgilenmez mi tamam ilgilenioda yetmio bana demek haksızlıkta yapmak istemiorum allahım bayılcam hem ağrı hem beynim mosmor gözleirm ağlamaktan bıktım artık herşeyden bıkkktıım
ahh be gulum hassas donemdesın fazla sınırlenme mıgren bendede mevcut hemıde hat safhadaa anlamaz kı erkeklerr aglamanın sebebı nedir cnm sen epey daralmıssın hem adet sancısı duyguları hem mıgren senı altust etmıs cnm dınlen yat uyu kocana sarma bu aragünaydın kıslar migrenim tuttu berbat bi durumdayım 2 akşamdır kavga edşoruz oto boka en sonunda ilgisizsin die bağrındım şu 2 günde yaşadığım sıkıntı ortada ya bi insan birazcık ilgilenmez mi tamam ilgilenioda yetmio bana demek haksızlıkta yapmak istemiorum allahım bayılcam hem ağrı hem beynim mosmor gözleirm ağlamaktan bıktım artık herşeyden bıkkktıım
aferın kız ne gusel yontemmıs o bende deneyecegim kacan kovalanır hesabııgünaydın tatkişkom da epey kızmışsın yine.sakin ol biz ilgi bekliyoruz diye yırtındıkça ilgi göstermiyorlar.sen ilgisiz davran birazda bak o zaman nasıl yanına sokulcak o ilgi beklicek.benim koca öyle ben ne kadar üstüne gidersem o kadar ilgisiz,alakasız davranıyor.ama ne zaman ki ben yüz vermez kendi kendimle haşır neşir olsam o zaman gelir sırnaşır..sen de bunu dene
afiyet olsunn ama bu menuyle az kg kaybın az olurr zeytınyaglı unsuz seyler yemen gerek daha zıyade...günaydınlaaarrr...
akşam
zeytinyağlı bamya.
2 çorba kaşığı kadar yumurtalı patates.
limonlu soda
yarım dilim ev ekmeği
ve ayva reçeli.
ilerleyen saatlarde çekirdek ve çay.
biliyorum yine fazla oldu
sabah
yarım simit yarım poğaça
açık şekersiz çay
aaaa nie öle oldu kiafiyet olsunn ama bu menuyle az kg kaybın az olurr zeytınyaglı unsuz seyler yemen gerek daha zıyade...
Dunkı bildirim
sabah
1 haslanmıs yumurta,1 kibrit kutusu peynır 4 zeytin 1 çay kasıgı reçel 1dilim kepek ekmek 1 fıncan form cayı
ara ogun
2 kepeklı galeta 1 yesil cay
oglen
1 kucuk kase tarhana corbası 4 yemek kasığı bakla yogurtlu 1 yemek kasıgı yagsız tuzsuz makarna ekmek yok
ara ogun
5-6 erik,1kivi
akşam
kıymalı bezelye yemegı 5 kaşık erişte makarna 2 kasık ekmek yok
level3/6 yapıldı... Kızlar nedendır bılemıyorum gobusum kas mı yapıyo yoksa nedır o sert olan sıskınlık cozemedımm hıc hoslanmadım akşam gıydıgım kottan cok cırkın cıktı :18:
aooho sen göstermelik yapıosun herşei dedim bi merak edip aramz mı insan dedim bi yüzüme gülsene tv başında gebercen dedim zap lamaktan parmakların felç olcak dedim yorgunum diooooo AL BENİ KUCAĞINDA ODADAN ODAYA TAŞIMI DEDİM TEPENDE Mİ OTURT DEDİM ALT TARAFI Bİ SAÇIMI BAŞIMI OKSA DEDİM DEDİMMM SONRADA GİTTİM KÜÇÜK ODAYA UZANDIM 1SAATE YAKIN AĞLADIM LANET OKUO OKUO AMA ONA DEİL KENDİME KENDİ SALAKLIKLARIMA ..İNCİ Mİ BULCAM NE BEKLEDİM Kİ 10 SENE YIRTINDIM BUNUN İÇİN NE KISMETLER TEPTİM....ŞUAN NELER ÇEKİORUM DİEEE.....ABİ ADAM 1 SAAT SONRA GELDİ YA KANITIK UYUZ CANIM Bİ SARIL BANA DİO SARILMAK İSTESEM BEN GELİRDİM DEDİM GÜLÜO BİDE SARILDI ÖPTÜ YATTI YANIMA O HİÇ BİŞEYİN BÖLE OLMASINI İSTEMEZMİŞ YAPTIKLARIMA ANLAM WEREMİOMUŞ HİÇ KONUŞMADIM TEK KELİME ETMEDİM ÖPTÜ OKSADI KONUŞTU KONUŞTU UYUDUK LANNN ALLAHIN SAFIIII TÜRKÜM 2 ELİM 2 AYAĞIM WAR NEYİMİ ANLAYAMION YERİM İÇERİM TUALETE GİRERİM BİRAZ DUYGUSALIM HASTALANMIŞIM HEM MUTLUYUM HEM GERGİN BİRAZ GÜLCEN SEWCEN HANİMİŞ HANİMİŞ DİCEN ....ZATEN HERŞEİ BN SÖLEYİNCE NE ANLADIM PİLLİ AYICIK ALIRDIM DA YATARDIM YANINA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?