yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ve 35 milyar ödeme war bugün 4 banka dolaşıcam bana da yazık değil mi allahım her yeri parçalamak istiorum atarlı gülistan heeeee

ve 35 milyar ödeme war bugün 4 banka dolaşıcam bana da yazık değil mi allahım her yeri parçalamak istiorum atarlı gülistan heeeee
kıyamam sana yazık gulumde malesef calısıyoz bunlar basa gelıyo ıstee hayatın kahpe yanlarıı kuzumm rabbım yardımcımız olsun kocacına ıyı bak her adam o kadarda ılgı gostermez dıyım bak dogruları dıyom keske benım esımde bu kadarcık ılgı gosterse...:26:

Son düzenleme:

bestem adamın bişey yaptığı yok o anda ilgi beklemişsin o da bunu anlamamış ve sen tepki göstermişsin.sakinleşmeni beklemiş yanına gelmiş ne güzel işte ilgilenmiş seninle.adamın üzerine gitme kendini de sıkma bu kadar.

kuzumm aglamaa kıyamam sana uzerınde gereksız bı stres var (bebek kararıyla alakalı endıselerınden) ustune adetsın onun ustune mıgrenn haklısında kusum ama ıstee erkek mılletınden bundan fazlasını beklemek genetıklerıne ayrıkırı dedıgım gıbı yıne sanslısın ılgılı bı kocan var bıde benımkı gıbı azarlayan bırıne dussen bu durumdayken... dogurduktan sonra gunde 1 saat uyumadan ayakta dolandım cogu zaman mıgrenın en bas dusmanı uykusuzluk bılıyosun...yemın bıllah sana benım ona bagıracagım yerde bıde o ustume gelıyodu sustursana bu cocugu ne bıcım annesın ıstersen annelık kurslarına yazdırayım senıı .... mısall ne edeydım bogazlayamıydım bu yıne ıyı gunlerın kusum korkutmak gıbı olmasın ama yaa sabır cekk hayat bı sınama bole durumlarda banyo yapmanı onerırım hemen yada bı abdest al su ınsanı her zaman sakınlestırıyo

bestecım cok ozel seyler yasıyo gofredom aslında hak vermıyo degılım streslı ama azcık sakın davransa yada sabırlı bı sorun kalmayacak zamanla alısır ınsallah...

Ben çıkıorum kızlar çantam war olan 35 milyar ile ah ah keşke bnm olsa Eğer birilerinn gırtlağına yapışmaz hapishanelere düşmez isem görüşürüz yine öpüoruummm sizleri gnümün ışık parçacıkları

arayıp teşekkür etmedimi henüz?aaa çok ilginç..

yokk canımm cok kaba bı tabır olacak ama keçı katır gıbı bı ınat varr gurur varr kadın hatalıykende ozr beklıyo ben 3,5 yılda bır kere ozur dıledıgını gormedımm ve adım attıgını kendı bılırr ben hedıyemı aldım gonderdım adımımı attım bıde ben mı arayım ? dahada beklemesın gofredom esımde aranızdakı meselelere benı katmayın dıyıp cekıldı en sonn

tabi tatlım sen elinden geleni yapmışsın boşver bundan sonrası ona kalır iyi olmak isterse o da sana adım atar,geri adım atıp muhattap da olmak istemeyebilir kendi biliceği iş.senin için ferah olsun.eşin de sonunda iyi demiş araya girmesinler bence de öylesi daha uygun.

Son düzenleme:

yazın evımıze gelecek aklı olan bı ınsan ıyı gecınmek ıcın sıcak olmasada arar tesekkur eder...
kaldıkı yaptıklarından sonra bunu yapacak bır adam bulamazdı... yapıcagımı yaptım allah katında gonlum rahat gerısınınde bı onemı yok anneler gununde esım tutar telefınu verır elıme kutla dıe ama benı aramassa bu nasıl olcak onu merak edıyorum yıne esek gıbı ben adım atmıs olacagım bu durum cok agrıma gıdıyo gofredo senın suratına tukursunler yarabbı sukur de devam ett gurur vs hıcbısı kalmadı bende bole 10larca kez adım attım kaç kez ozur dıledım cok haklı olmama ragmenn valla ıyıkı ayyas degılım ayaktayımm benım kımyam altust oldu bu aıleye bulastım bulasalı ben kişiliğimden oldum ne ıcın kocamın sevgısı hatrı ıcın

tamam ecmelim doğru söylüyorsun da ne münasebet eşin kutlasın önceden söyle yaptığını ve kutlamak istemediğini zorla illa da kutlucaksın diyemez yaa

tamam ecmelim doğru söylüyorsun da ne münasebet eşin kutlasın önceden söyle yaptığını ve kutlamak istemediğini zorla illa da kutlucaksın diyemez yaa

demıyo ama ınatla o telı elıme verıyo karsı taraf telefonda kafamla hayır dıyom daha ozellıkle uzatana sen ne edersın balım bakalım haftasonu ne olcak... dıyecegı 2.muhtemel soz madem konusmayacaktın hedıye nıe gonderdın?

ay çok zor tatlım ya eşinin de seni anlayıp hak vermesi lazım bu konuda çok yanlış seni düşünmeden iş yapıyor.iyi de sen konuşmamak için mi gönderdin canım hediyeyi aksine barış imzalamak ya da arayı sıcak tutmak için gönderdin o da biraz anne olup büyük olup arayıp sıcak davranmasa da teşekkür eder etmiyorsa da görgüsüzlük,terbiyesizlikten başka bişey değildir bu.ay çok sinirim bozuldu bak şimdi.bizim mahallede bi çocuk var daha 1 buçuk yaşında eline çikolata bişey verdiğinde dizlerini büküp başını eğiyor düşün.yuh diyorum kaynanana yuhhhhh!!!

aaa çubuk tarcını kaynatılarak ıcılen bısı bılıyodum bu yenen bı tarcın mı:26:
sıcak sutlemı yapılıyo yoksa gusel bıseye benzıyo afıyer olsun

yok yenmiyo. normalde sıcak içeceklerin içine koyman lazım tadını daha iyi alabilmen için ama ben bu sefer soğuk süte koydum. aslında toz tarçın yoktu o yüzden onu kullandım desem daha doğru olacak :)
böyle pek tadı-kokusu gelmiyo yani bi süre bekletirsen az bişey hissedebilirsin.

heh ıste son soledıgın tabır dogru bırebır hemde azcık ınsanlıkk olsa baska olurdu cok ılımlıyımdır bu konularda kın beslemem ama ınan sınır oluyorum artık bedenıme vuruyo sınır kara kısta kalmısım gıbı bedenım zangır zangır tıtrıyo dıslerım bırbırıne carpıyoo psıkolojımı bozdu ya kaynana artı 2 gorumce

hımmm anladımm cnm bence sutu cezvede ısıtıp ıcınede cubuk tarcını koymak lasım muhtesem olurrr ama senınkıde olmus az aromada olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…