yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben de aynı senin gibi oluyorum canım sinirim bozulunca hemen ellerim titrer vücudumdan aşağıya soğuk su dökülmüş gibi heryerim buz keser.bende 1 kaynana var görümce yok ama o hepsine bedel valla sinirimi çok rahat bozabiliyor.ben değil hediye almak anneler gününü kutlamıcam bile.çok katıyım artık öyle olmak en iyisiymiş yeni anladım..

hımmm anladımm cnm bence sutu cezvede ısıtıp ıcınede cubuk tarcını koymak lasım muhtesem olurrr ama senınkıde olmus az aromada olsa...

evet dene ecmelim çok güzel olur ben sütü sıcak içemediğim için hiç öyle içmedim ama soğuk sütün içine tarçın koyup dolapta bekletirim ertesi gün mis gibi olur

hımmm anladımm cnm bence sutu cezvede ısıtıp ıcınede cubuk tarcını koymak lasım muhtesem olurrr ama senınkıde olmus az aromada olsa...

normalde ben sıcak çayın içine koyarım çubuk tarçını o da enfes oluyo. seviyorum ben. sütü de soğuk içmek istediğimden atıverdim işte. toz tarçın getireyim ben işyerine en iyisi :)

evi iş yerine taşıycam artık :)

sonunda kocamı kaybetmıycemı bılsem bende ole olurdum ... ama kocam ıste ozunde aramızda hıcbı sorun yok gerçekten bır dın mevzusu 2de aılesı benı çıleden cıkarıyoo gorumceler kaynana*4 ler yemın olsun cırkeflıkte ustune tanımam... hele bı ters cevap ver bır gorumcem ole fena kı kendı gorumcesını ılk evlendıgı yıl evıre cevıre dovmus karaktersız her ınsan sınır olabılır kısılıgıne hakaret edılebılır ama asla terbıyesını bu duruma dusurmemelı ben yapmam gormem duymam kafamı cevırırım ben aılemden bole gordum abowwww fosur fosur nargıle ıcesım geldıı gofredommm ıcerım yanıyoooo zılgıt cekecem bak

Son düzenleme:

ben tasıdım evı buraya valla mutfak dolabının kucuk bı gozu bana aıt galetalar yesıl caylar form cayları ılaclar babam ısyanlarda ama takmıyommm yolacak benı bıgunn ama babacım fıt olmak kolay mı dıyom guluyoo ıyı verdın masallah kızım dıyo

kızlar aranızda istisnayım sanırım.

benim kayınvalidem (hiç kaynanam diyemedim) ve görümcem (görümce demek de içimden gelmiyo, ablam gibi) melek gibiler. şeytan kulağına kurşun allah bozmasın. yani kayınvalidem ikinci annem gibi, görümcem de kız kardeşim yok ablam da yok ama o ablam gibi.

İnşallah sizinkiler de Allah tarafından bişey olur da benimkilere benzerler. Rahat edersiniz.

kızzllaaarrr, help help!

bir şey danışmak istiyorum. Fikir lütfen.

kocamın doğum günü var 3 hafta sonra. nasıl kutlasam ve ne hediye alsam.

aklıma bir fikir geliyo ama biraz pahalı olacak sanırım bizim için. :)
bizim şehirde 5 yıldızlı bi otel var orada bi gecelik yer ayarlatsak falan diyorum ama bütçemi zorlayacak gibi geliyo bana.
hediye konusunda hiçbir fikrim yok.

başka fikri olan??

allah bozmasınn cnm rabbım goruntulerı gıbı ıman ve allah korkusu verse yeter zaten bunları yapamazlar o zamanda...ben fazlasını beklemıyorum guselım ınankı guler yuz tatlı dıl gostersınler yeter 40 yıl kolelerı olmaya hazırım ama arı gıbı sokan o dıllerı yok mu elım gıtmıyo bu dedıklerımı yapmaya ıcımden gelmıyo allah korkum olmasda bu kadarınıda yapmam ama esımın aılesı dıyorum bıze secme hakkı tanılmadı dıyorum annedır nıtekım abladır dıyorum ama ben bole dedıkce kuyruguma ozellıkle basıyolar...

kesınlıkle super olur harıka bır fıkır butce bısı olmaz be kocıslere feda olsun
kendını buzdolabı kolısı gıbı bır kolıye hedıye paketı yaptırr hep hayalımde var ablan kardesın annen olur yapsınlar o otelın ısmını oda numarasını yaz msjla bulusalım su saatte de odaya gelsın gırınce elınde bır pastayla ıyıkı dogdun yaparsınn hedıyede bu olsunn yeter garı hep elle tutulur bı hedıyeye gerek yok super bı jesttt

Güzel bi fikir bencede EN AZINDAN DEĞİŞİKLİK OLUR HEYCAN KATAR

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar cok yazışmayın bakk benı bekleyınn bısı kaçırmak ıstemıyom once ogluma bez mama almaya gıtcem ordan eve yemege ve sonra pazara cıkcam operım sızlerıı gelınce gorusuruzz byeeeee

KIZZZ GELEN GİDEN WAR MI KIRMIZI KIYMATLI MİSAFİRLERDEN BANA BAK BENDEN ÖNCE HAMİLE KALAIM DEME KİLLEDE YAPCAKSAN TEMMMUZU BEKLE OZAMAN ÇALIŞMALALR BAŞLICAK

KIZZZ GELEN GİDEN WAR MI KIRMIZI KIYMATLI MİSAFİRLERDEN BANA BAK BENDEN ÖNCE HAMİLE KALAIM DEME KİLLEDE YAPCAKSAN TEMMMUZU BEKLE OZAMAN ÇALIŞMALALR BAŞLICAK

yok yavrum yarın adet günüm bekliyorum.yok kuzucum size devrediyorum bir süre bebişleri ben henüz almıyım seneye bu zamanlar belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…