heh ıste son soledıgın tabır dogru bırebır hemde azcık ınsanlıkk olsa baska olurdu cok ılımlıyımdır bu konularda kın beslemem ama ınan sınır oluyorum artık bedenıme vuruyo sınır kara kısta kalmısım gıbı bedenım zangır zangır tıtrıyo dıslerım bırbırıne carpıyoo psıkolojımı bozdu ya kaynana artı 2 gorumce
hımmm anladımm cnm bence sutu cezvede ısıtıp ıcınede cubuk tarcını koymak lasım muhtesem olurrrama senınkıde olmus az aromada olsa...
hımmm anladımm cnm bence sutu cezvede ısıtıp ıcınede cubuk tarcını koymak lasım muhtesem olurrrama senınkıde olmus az aromada olsa...
ben de aynı senin gibi oluyorum canım sinirim bozulunca hemen ellerim titrer vücudumdan aşağıya soğuk su dökülmüş gibi heryerim buz keser.bende 1 kaynana var görümce yok ama o hepsine bedel valla sinirimi çok rahat bozabiliyor.ben değil hediye almak anneler gününü kutlamıcam bile.çok katıyım artık öyle olmak en iyisiymiş yeni anladım..
kargom kaynanaya ulaşmıs aradan 30 dk geçti arayan soran yokk bakalım ne etcek...
normalde ben sıcak çayın içine koyarım çubuk tarçını o da enfes oluyo. seviyorum ben. sütü de soğuk içmek istediğimden atıverdim işte. toz tarçın getireyim ben işyerine en iyisi :)
evi iş yerine taşıycam artık :)
werin onu benim elime siz werin ben geldimmmmmmmmmmmmmm biraz daha sakinim açık hava ii geldi gözlerim açıldı
kızlar aranızda istisnayım sanırım.
benim kayınvalidem (hiç kaynanam diyemedim) ve görümcem (görümce demek de içimden gelmiyo, ablam gibi) melek gibiler. şeytan kulağına kurşun allah bozmasın. yani kayınvalidem ikinci annem gibi, görümcem de kız kardeşim yok ablam da yok ama o ablam gibi.
İnşallah sizinkiler de Allah tarafından bişey olur da benimkilere benzerler. Rahat edersiniz.
kızzllaaarrr, help help!
bir şey danışmak istiyorum. Fikir lütfen.
kocamın doğum günü var 3 hafta sonra. nasıl kutlasam ve ne hediye alsam.
aklıma bir fikir geliyo ama biraz pahalı olacak sanırım bizim için. :)
bizim şehirde 5 yıldızlı bi otel var orada bi gecelik yer ayarlatsak falan diyorum ama bütçemi zorlayacak gibi geliyo bana.
hediye konusunda hiçbir fikrim yok.
başka fikri olan??
Açamadım ben
nedenkine tatlım??ben tıklayınca açılıyor.
KIZZZ GELEN GİDEN WAR MI KIRMIZI KIYMATLI MİSAFİRLERDEN BANA BAK BENDEN ÖNCE HAMİLE KALAIM DEME KİLLEDE YAPCAKSAN TEMMMUZU BEKLE OZAMAN ÇALIŞMALALR BAŞLICAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?