yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

yok yavrum yarın adet günüm bekliyorum.yok kuzucum size devrediyorum bir süre bebişleri Ben henüz almıyım seneye bu zamanlar belki..
bakma benim bile hala bi çok endişem war kaç yaşındaydınız siz eşinle
ben 25 eşim 27

ay kıamam Yerim sizi ben be çok tatlısınız.....bende ağırdan alıorum işte hele böle kawga etttikçe daha da soğuorum çocuk fikrinden

bak sana bişey diyeyim mi? biz geçen de anlattığım muhabbet yüzünden ve daha sayamayacağım bir dünya b*ktan muhabbet yüzünden tartışıyorduk ve ben de çocuktan soğumuştum. ama en son kavgamızda dedim ki her şey düzelirse hemen çocuk istiyorum diye. neden? çünkü birbirimizle uğraşacağımıza çocuğumuzla uğraşırız. :)

doğru söluosun ama ne bilim çok dolu bnm içim hemen herşeyim alt üst oluoooo

doğru söluosun ama ne bilim çok dolu bnm içim hemen herşeyim alt üst oluoooo

canım bak iki farklı kişinin aynı ev içinde evlenmeden önceki alışkanlıklarından vazgeçerek veya onlardan uzaklaşmaya çalışarak yeni bir hayat sürdürmeleri çok zor. ne kadar seversen sev, ne kadar anlayışlı olursan ol bazen film kopuyor. insanın evi terkedip her şeyi bırakıp gidesi geliyor. insan kendini tanıyamıyor.

yine de alışmaya çalışmak lazım. bu yola girdiysek ya deveyi güdücez ya da güdücez. dönüş yok. biraz senden biraz ondan anlayış olmalı. biz sinirlendiğimizde kendimizi de sorgulamalıyız. tek taraflı davranmak iki taraf için de bişey çözmez.

zor işler ama atlatmak için elimizden geleni yapıcaz.

500. sayfamız da hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
500.cü sayfa hayırlı olsun kızlar
birlikte nice 500.cü sayfalara diyelim

oğlen kıymalı bezelye ve 2 kasık makarna yedım ekmek nayn
ara ogun olarakta bır ufak elma 2 erik 1 kayısı var hazır nazır karsımda bana bakıyolar

500 sayfamız hayırlı ugurlu olsunn dıyetten zıyade dertleserek gecırıyoruz ama bırbırımızı tanıma fırsatımız oldu nıce 500 sayfalara daha ınsallah

oğlen kıymalı bezelye ve 2 kasık makarna yedım ekmek nayn
ara ogun olarakta bır ufak elma 2 erik 1 kayısı var hazır nazır karsımda bana bakıyolar

ohh afiyet olsun tatlım ben yine ton balıklı sandviç yedim yanında da ice tea yanlız saat 2 gibi çok acıktım doymadım galiba onlarla 500 ml light süt içtim yine de doymadım ya offf :105: karnım gurulduyor resmen ne yesem kiii

afiyet olsun guselımm bebek mı kemırıyo kı senıı yoksa adet olacagın ıcın mı bu kadar acıkıyosun?
gittim 2 paket special k aldım yedim bi güzel

afiyet bal seker olsun yaramasınn ıgne ıplıge don

afiyet olsun guselımm bebek mı kemırıyo kı senıı yoksa adet olacagın ıcın mı bu kadar acıkıyosun?

afiyet bal seker olsun yaramasınn ıgne ıplıge don

yedikçe yiyesim geliyor.bu kadar yemeğe iğne iplik nerdeee halat olucak yakında
ciddi ciddi şüphelenmeye başladım ben kendimden ecmelim ya dua et benim için sen inançlısın maneviyatın yüksek şimdi olmasın :105:
sanki aynaya bakıyorumda göğüslerimde damarlar belirginleşmiş gibi eskiden öyle değildi offff :105:
ya psikolojik olarak hamileyim ya da bildiğiniz hamileyim yarın belli olur bakalım..
hiç gecikme olmaz benim..

goguslerındekı damarlar mı hayatım yuksek ıhtımal gebesınn yada dedıgın gıbı psıkolojık ama gogus damararının cıkması sut bezlerının gelısmesınden :26: yanı ınsallah rabbım gonlune gore versın cnm ederım dua ne demek mubmının mubmıne duası daha cabuk kabul olur derlerr allah hayırlısını nasıp etsın guselım ama yıyısınden de var bı garıplık :26:

Son düzenleme:
ohhhh
endişelenmekte haklısın guselım
ben 26 esim 28 :26:
aaa çok yakınız 25 26 27 28

kıamam bn saana ya ne çok sewiosun sen bu tonbalıkını bakeemmm...merak etme hiç bişi olmucak saddece psikolojik we regl olcağın için sakin ol kuşummmmm

yani öyle masmavi değil ama damarların yolunu görebiliyorum az da olsa :26: ama akıntım falan yok yani var da beyaz krem kıvamında öyle yoğun değil..of allam ya :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…