yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm

sabah;
omlet
1 çk reçel
2 tk ekşimik
2 adet yeşil biber
biraz peynir
şekersizçay

ara;
elmalı çay

öğlen:;
ton balıklı salata

ara;
yoğurtlu mısır

akşam;
1 adet közlenmiş patlıcan
2 adet közlenmiş köy biberi
yarım kase pul biberli yoğurt

level 1 /5. gün bittiiiii... Ağrılarım çok hafif kaldı ve harekeleri daha rahat yapıyorum artıkkkkkk
öpüldünüzzzzz bebeklerimmmmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
dün netim gitti yazamadım kızlar.dünkü bildirimimi hemen yapayım;
sabah
1 simit,peynir,roka yanında 1 büyük bardak süt
ara
şekersiz türk kahvesi
şekersiz adaçayı
öğle
ton balıklı salata,küçük yoğurt
ara
2 küçük boy armut
akşam
tek iskender fakat sadece etlerini yedim üzerine yağ koydurmadım(kızmayın diye açıklıyorum)
ardından yaklaşık 1 saat yürüyüş eve gelince de tabiki jillian michaels 2. days
sonra da yatış

bu arada siz epey ilerlemişsiniz muhabette yeni arkadaşlar da gelmişler,hoşgelmişler

bu arada herkese günaydınlarrrrr bol öpücüklerrr

Son düzenleme:

canımmmmmmmmmmm menün güzel böyle devam ettt

bugün daha bi ağrıyor her yerim kızlar :105: eşimle birlikte yapıyoruz gülmekten ölüyoruz o bana bakıp gülüyor ben de ona ama çok eğlenceli oluyor epey gaza getirdim onu dün akşam vay be vücudun sanki üçgen olmuş dedim bi havaya girdi salakçım yaa yerim onu ben bugün sabah işe gelirken kendimi sanki daha hafif,daha enerjik,daha rahat hissettim..çok mutluyummmm

birlikte yapmanız ne kadar güzel ya birbirinize destek olursunuz :) sizi sizi benım ağrılarım geçti şükür canım

1 bardak yoğurda 2 tatlı kaşığı mısır kattım yiyorum
afiyet şiker olsun
bende size katılmak istiyorum. :)
şuan 1.60 boyunda 63 kiloyum.
hoşgeldin güselim başarılar hadi bakalım aramıza katılanlar oldukça dahada mutlu ve enerjik oluyoz
kızlaaaarrrrr dün o sporu yaptım öldüm yaaa her yerim ağrıyor... ben onu daha yapmicam onun yerine sürekli yürüyeceğim :)))
hoppala olmudu şimdi yaa yorulacan ki fıt olasın hem yorulma hem kg ver o kadar kolay mı nese sen bilirsin ama lazkızını bu cuma gordukten sonra emınım fıkrın degısıcek...
çok çabuk pes ettin... benim 5. gun olmasına rağmen hala ağrılarım var fakat vazgeçmiyormmmmm
afferin hayatım sana cuma gununu ıple çekiyomm bacım
demi insan kendını zınde dınç hıssedıyo ve en gusel koltuga oturdugunda deniz anası gıbı yayılan bacaklar ve gobek toplanmaya basladıkça gobek atasım gelirdi ilk zamanlar...
ben muhasebede değilim ki tatlişkomm,dershanede kütüphaneden sorumluyum..
ayyyy ozur dilerım tatlısko yaa aklımda nedense ole kalmıs pot kırdık iyimi ama oturarak çalıştıgını biliyom ya ondan muhasebeye bagladım heralde...
vawww iyiymiş iradeli oldugunun belirtisi işte iskenderin içinden o pideleri ayırmak on nomara devamm
bu arada herkese günaydınlarrrrr bol öpücüklerrr
muhahhh can hatçe
bak 5.gune kadar agrır sonra bırden bıcak gıbı kesılır hamlıgın sımgesı
bu arada level1 efor sarfettırıyo ve bacak ve kalca kasları cok çalışıyo
level 2 komple bele calısıyo beli inceltiyo level 3 de kollar ve ayak kaslarını toparlıyo bel ve kalcayla destekliyo
ama dogruyu solemek gerekırse en zorlandıgım level 2 oldu

canımmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnn. level 2 'yi sabırsızlıkla bekliyorum canım. Gerçekten cuma gelsede biraz daha motive olsak sabırsızlanıyorum

birlikte yapmanız ne kadar güzel ya birbirinize destek olursunuz :) sizi sizi benım ağrılarım geçti şükür canım

2 3 gün sonra geçer benimkide herhalde geçmezse mahvolurum :96: sabahları vücudumu zor kaldırıyorum yataktan..

bende size katılmak istiyorum. :)
şuan 1.60 boyunda 63 kiloyum.
hoşgeldinaynı boy ve kg dayız bnde dün katıldım
hoşbulduk tatlım

ne güzel bayıldım bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…