yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

aminnnnnnnnn inşallah bitanemmm Allah evlerimize bol huzur bereket versinnnnnnn

ahhh aaahhh heemende mütewazi ew hanımı olmuş bu kuşum benimmmmmm yirim seniiiii amin bebeğim amin

yeeeeeeee :) vallahi çok alıştım yaaa ailesine falan 15 gunde 5 6 kez gittim yani çok sevdiler benı el üstünde tutuyorlar. evlenırken ne istersen yapılcak içinde hiç bişey kalmasın diyorlar mobilya olsun beyaz eşya olsun kendı zevkın neyse onu seçeceksın biz karışmayız oturcak olan sizlersiniz diyorlar. şeker gibi insanlar yaaaaaaaa

ANLATMA KUŞUM ANLATMA NAZAR DEĞMESİN ALLAH BOZMASIN YARABİİM ÇOK GÜZEL HATTA MÜKEMMEL ALLAH MÜKAFATINI WERDİ GÖRDÜN MÜ AMAN SEN YİNEDE KENDİNİ BİL ÖYLE Bİ İDARE ET Kİ NE KIRIP SAYGISIZLIK YAP NEDE KENDİNİ EZDİR TAMAM KUŞUM AKILLI KIZSIN SEN İDARE EDERSİNNNN...ÇOKKKK GÜZEL NEKA GÜZELDİR EL ÜSTÜNDE TUTULMAK ALLAHIM BOZMASIN KAÇ YAŞ VAR ARANIZ DA ENİŞTEMLE O NE İŞ YAPIO AY ENİŞTEME BAK BEEE ÇITIR KIZI BULDU TABİİİİ HOPPPP KAPTI

allah hayırlısını versın cnm sevındım adına bakcam sımdı fotolara
amann allah basa kadar versın mutlulugunuzu bozmasın sımdıkı aklım olsa zaten aynı evde yatar kalkardım sınardım esımın aılesını bu gunlerıde yasamazdım aıle cok onemlı yanlız her ıhtımale karsı dıkkat et bazıları kopruyu gecene kadar yapıyoo allah basa kadar ole versın ondan dedım masallah

ayyyyy çok heyecanlanıyorum yazarken bileee :) canım ben 24 o 30 :) otomotiv firmasında üretimde çalışıyor

aminnn canımmmmm çok teşekkür ederim... İnşallah sonradan değişmezler canım yaa şuan gerçekten çok huzurluyum

aminnn canımmmmm çok teşekkür ederim... İnşallah sonradan değişmezler canım yaa şuan gerçekten çok huzurluyum

maşallah guselım kendını oldugun gıbı kabul ettır asla kendınden tavız verme saygını bozmadan tavrını bastan koyarsan sorun yasamassın zaten allah daım etsınn eylülde dugun heee

maşallah guselım kendını oldugun gıbı kabul ettır asla kendınden tavız verme saygını bozmadan tavrını bastan koyarsan sorun yasamassın zaten allah daım etsınn eylülde dugun heee

öyle yapıyorum zaten canım herşeyi açık açık söylüyorum kalp kırmadan tabi :) kv kapalı ama ben açık olduğum için alışsınlar diye dün eteğimi giydim gittim elini öpmeye :) düğün kurbandan sonra canım ekimde

Son düzenleyen: Moderatör:

:26::26: bu manzara bana yabancı gelmedı bastan benım bıkınım bıle olay olmadı ama sonradan burunlarını herseye sokmaya basladılar ne gavur ne seytan her lakabı ustume attılarr
korkuyom o yuzdenn ınan kı dınlı ımanlı olsunlar allahtan korkusnlar ıyıdır ama karısmaya basladıklarında cok can yakıcı oluoo

gelınlıgım olay olduydu mesılaaa:18:ayyy yok bee
valla senıde korkutmayım yasamana bakk ama sevdana cok kaptırmadan cunku kor kutuk asık olunca ınsan hıcbıseyı farketmıo

Son düzenleme:

canım benim yaaa Allah yüzünü güldürsünn çok zor zamanlar geçirmişsin ben susmam ama artık herşey istediğim gibi olsun bu zamana kadar hep sustum içime attım artık sıra bende

ayyyyy çok heyecanlanıyorum yazarken bileee :) canım ben 24 o 30 :) otomotiv firmasında üretimde çalışıyor
MAŞALLAH PEK İDEAL
canım benim yaaa Allah yüzünü güldürsünn çok zor zamanlar geçirmişsin ben susmam ama artık herşey istediğim gibi olsun bu zamana kadar hep sustum içime attım artık sıra bende

EWET İİ AYARLA İLLA OLUCAK UFAK TEFEK ŞEYLER AMA EN UFACIK ŞEYDE TAWRINI BELLİ EDERSEN HEP UFAK KALIR ONLARIN TEPKİLERİ EĞER BİRAZ GERİ ADIM ATRSAN Bİ DAHA BÜYÜR SONRA BİDAHA BÜYÜR Bİ BAKMIŞIN HİÇ KİMSEYİ TANIMAMŞINNN BUNLARI HEPİMİZ YAŞADIK ASLA KENDİNDEN ÖDÜN WERME ÖLEE KOCA KARILAR PEK BİLİR AMAN SAYGISIZLIK ETME AMAN CEWAP WERME TAMAM BİZDE SAYGISIZLIK YAP DEMİORUUZ AMA NASIL SEN ONLARI DEĞİŞTİRMİOSAN SENİDE DEĞİŞTİRMELERİNE İZİN WERME...ADABINI SAYGINI HÜRMETİNİ ESİRGEME BÖLE GÜLLER AÇSIN YÜZÜNDE O NE GIIII NE ŞEN ŞAKRAK GELİN DESİNLERR

slm kizlar!!

2 saat önce hastaneden geldim.. bebisimi gördüm.. cok tatli olmus.. elleri ayaklari simdiden durmuyor

YERİM BEN ONUN O AYAKLARINI BEEEE TEYZOŞUMMMM BENİMMMM MAŞALLAH BE NELER DEDİ DR İLAÇ FALAN YOK DİMİ KULLANDIRDIĞI SANA ŞUAN

saygısızlığım asla olmaz canım ama dediğin gibi asla ezdirmem kendimi
slm kizlar!!

2 saat önce hastaneden geldim.. bebisimi gördüm.. cok tatli olmus.. elleri ayaklari simdiden durmuyor

ayyyyyyyyyy Allah analı babalı büyütsün

sagol teyzesi.. Yok sadece vitamin hapi kullaniyorum.. Ai boyu 32mm olmus.. 2 hafta sonrada ikili test icin gidicem hastaneye..
Dua et tatlim insallah hersey yolunda gider..

ah bnm gurbet kısçem dualarımız senin le hiç merak etme şu bi kaç haftadan sonra sende ferahlıcan bişi olmadığını görünce....ikili testi dr mu istedi nie istedi ecmelim bişiler anlatmıltı riskli olduğuna dair 10tl fazla werip 4 boyutluya girdim demişti...kafanı bulandırmak istemem ama bilipte sölemezsemde wicdanım rahat olmaz....

slm kizlar!!

hayy maşallah yesın teyzesıı totosunu

hım yok cnm tehlıkelı derken ıkılı 3 lu degıl onun ssonucunda kesın olmayan seyler tehlıkelı bı garıplık gorurler %60 dogrulup payı var o testlerın sonra gel amnıyonsentez yapalım derler haaa sakınnn bebege yasama sansı bırakmıyolar amnıyosentezde annenın karnındakı suyu delerek numune alıyolar otesı varmı yawww dogurluk payı kesın olmayan bısı ıcın tahlıl vermeye gerek duymadım

heeehh be nerde kaldın onların sonucunda amiyosentez isterlerse mi nayn dicektik bana bak ecmel ben doğurana kadar bi yere kaybolma heeeeeee Hatta 1 yaşına dolduralım hep birlikte aaa ne zormuş be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…