yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben avusturyada kaliyorum canim.. ikili testi drlar önerdii ilk hamilelimdedi yaptirmisdim.. demisdim dahah önce trizomi18 yüzünden kaybettim bebegimi.. simdi ise önlem almak icin bu testi yapcaklar.. hem bedava yapiyorlar benim gittim hastanede..
insallah hersey yolunda gider..

heeehh be nerde kaldın onların sonucunda amiyosentez isterlerse mi nayn dicektik bana bak ecmel ben doğurana kadar bi yere kaybolma heeeeeee Hatta 1 yaşına dolduralım hep birlikte aaa ne zormuş be

ben amniosentezde yapdirdim canim cünkü ikili testdeki sonuclar sadece 80-90% bir kesinligi var.. 100% bisey demeleri icin amniosentez gerekli ve iyikide yapdirmisimm ben cünkü bebegimin neyi oldunu ögrenmisdim ve bizde yenide tekrarlarmi fln hersey cikiyor..
ama simdi doktorum dedi eyer ikili test sonuclari ii olursa amniosentez yapmayalim cünkü insan saglikli bir bebegini bile amniosentez yüzünden kaybedebilir...

anladım bi tanem ewet anlatmıştın boşwer getirme aklına o günleri artık hiç bişiye gerek kalmıcak ne güzel önlem alarak gidiosunuz güvendiğin doktorunda war artık gerisi allhn izniyle geçicek..

yanii cnm içime yara olmuş bu konular atamıyorum kurtaramıyom kendımı dusunmedıgım zaman ıyıyım ama onun dısında aglamaklı kırık bı halde oluyorum cnm:26:

düşünme ozman bi tanem bn de öle bi gezindim saçtan tırnaka ordan eşi ilişkiye ggirmiyoya ordan 3 aylık çocuğyla annesinn ewinde kalmışa ordan kayınvalidelere orda sana denk geldim ha hayyyy ama içmden ah ecmel ah die kızdım sana okadar işte döndüm geldim buriyaaa tilki hesabı :13::13::13:

yalan dunyadan alıntı ne cektın be selahattınnnnnnnn armut suratlıyı sana kakaladılar be evladımm
cıncıklara takke cıncınlara takke ne cektın be selahattın seyyar satıcılıgı sevıyorsun galiba yok ben cıncık sevıyomm
bana gore olanı varmı sole dızlere kadar uzananları toparlıycak hahah ayyy guldum geldım azcıkkk bunları ızleyerek

ii yaptın bu akşam da war bak istimlah duwarı olur sana dio

kızma kızz orda kadın haksızdı yıvrumm anasının evıne gıtmıs anneler gunune kaynanaya gelınce yorgunumm ahahah kalk kız anana gıderken yorgun degıldın ne oldu yat uzan gıdecegımız saate kadar uyanınca gıderız deseydı o ahmak kocada kızda haksız adamda yanııı ortada bı bozukluk varr ılahı adalet:26:

tabi canım insan arabada da uyur ama kadın seçenek sayarken bu basmış gitmiş gidesi warmış onun zaten adama çok kızdım ben.hani gitmesin kapıyı çekip gitmek hiç bir şeyi çözmez...aksine oturup olayın üstüne gitse yazık kayınncacık ta bunlara yemek yapmıştır...uff neyse allahım hiç kimsenin ağzının tadını bozmasınnnnn.......

aynen guselım bende ona kızdım ama klasık erkek ıste benımkıde ıkı zora geldımı vurur kapıyı çıkar napacan mecccburrr tavırlarını yedıklerım bız nereye cekıp gıdelım be hacı:26:

bn yawaştan toplanayım öpüorum hepinizi hoşçakalın aalllha emanet oluunn

dün öğle

ıspanak
2 dilim kepek ekmeği
dondurma

dün akşam

zeytinyağlı bamya
2 kaşık pilav
3 köfte
çok az (3-4 lokmalık) ekmek

bu sabah

henüz ne yiyeceğime karar veremedim. :44::44::44::44::44:

slm kizlar!
dün doktora gittmisdim ya... bana hamilelikden önce kac kiloydunuz dedi bende 64kg dedim simdi dedi 64kg dedim.. doktor tuaf tuaf bakdi.. dedi siz hic kilo almamissiniz bende evt dedim..
aii bir yandan kilo almadima seviniyorum diyer yandanda kötümü acaba diye düsünüyorum..
sizce ???

Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm ama malesefff 1,5 kilo alarak yoluma 51,4 olarak devam ediyorum

hepinizi özledimmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin tatlımmmm biz de çok özledik seni...
sağol canım benimmmmmmmmmm ex aşk komple bitti canım resımdeki yeni erkek arkadaşım :) görücü usulü tanıştık. temmuzda istemeye geliyorlar göbek çıktı canım yaaa malesefff
ooooo çok güzel haberler alıyorum bugün çok mutlu oldm canım senin adına..mutluluk sizden yana olsun
slm kizlar!!

2 saat önce hastaneden geldim.. bebisimi gördüm.. cok tatli olmus.. elleri ayaklari simdiden durmuyor
uy uy yirim onu ben ya minnacıkta elleri minnacıkta ayakları varmış bebiş
herkese GÜNAYDIN
günaydın tatlımmmm

kızlar dün epey gezdik ben kahvaltı yaptım sadece evden çıkmadan önce yediğimde 2 dilim kepekli ekmeğin üzerine peynir kesip fırına atmıştım onu yedim çıktım.eve gelirken gece 11de bişey yemediğimizi farkettik benim aç koca dominosa soktu bizi 2 parça pizza yedim.sonra da eve gelip cup yatağa atladım uyudum hemen.sabahta çok üzüldüm,dün evden çıkmadan önce balığım çok durgundu yem yemedi bu sabah çıkarken baktım ölmüş

sevınmelısın kesınlıkle cnm gusel bısı her ınsan kg alcak dıe bısı yok ben 20.haftama kadar hıc kg almadım hatta 2 kg verdım bıle 6 aykıktım yenı almaya basladım 7 kg aldım toplamda oda doktorun dedıgıne gore benım degıl bebegın suyu ve agırlıgıymıs...sonrası rahat oluyo cok kg almayan kısının cnm
ohhhh ıızn gununde gezılmez mı yahuu eyı etmısın son yaptıgının dısında
ne var ne yok ıyısın ınsallah

gayet iyiyim tatlım sağol.dün hayvanat bahçesine gidesimiz geldi çocuklar gibi eğlendik evet o pizzayı yemeyeydim iyidi ama artık kıpırdamaya mecalim kalmamıştı kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…