yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

şuan kendime hayret içinde bakıorum acıkmıycam acıkmıycam diye sayıklıorum resmen......tam bi gün geçiremediğim için sadece dün akşamımı özetliyim güzellerim ;
menemenden tabağıma 2yemek kaşığı aldım
(az zeytn yağı bol dometes biberli )
2serçe parmağımkadar kaşar peyniri
4 yuvarlak dilim salatalık domates
1 dilim tam tahıllı buğdaylı kepek ekmeği
üstüne 3 bardak su
akşam 1 avuç beyaz leblebi tuzsuz 1 yeşil çay şekersiz yarım muz
500ml şişemde su

tatlım kaşarda çok kalori var haberin olsun yemeği düşünürsen daha çok acıkırsın unut gitsin canım. Bu arada suyu çok az içiyorsun canım günde en az 2,5 lt içmelisin

spora gelince 30 yarım mekik çektim annemler geldi wc girio gibi banyoya girip gizli gizli çektim mekiği walla billa

allahım kız gofredo yerlere yattım bee o kadar dıyosun yanıı karı koca spor yapmanızda ayrı bı nese bebegınız yokken yapın valla benımkının hıc o taraklarda bezi yok adam zaten kaslı ve üçgen tehh dıyıp anca guluyo bana tarık akan kılıklı sey

sen çok şanslısın canım ya :)

seneye bebek düşüyoruz artık dediğin gibi yokken yapalım dimi olunca daha zor olucak..

alemsin ecmell

ayyyyyyyyy ne güzelllllllllll 2. kez teyze olcammmmmmmm 1. eymen 2. senin bebişşşşşşşş

evet tatlımm 5.senemize giricez yakında herkes bebek soruyor artık bize.hoş daha küçüğüz ama istiyoruz bi bebişimiz olsunn
eşimin askerlik var daha hele bi gidip gelsin başlıcaz çalışmalara

evet tatlımm 5.senemize giricez yakında herkes bebek soruyor artık bize.hoş daha küçüğüz ama istiyoruz bi bebişimiz olsunn
eşimin askerlik var daha hele bi gidip gelsin başlıcaz çalışmalara

başlayın tabi genç anne ol tatlım ne güzelll Allah hayırlı bir bebek nasip etsin. Eşinde hayırlısıyla gidip gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…