yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Günaydın canlar….

Sabah;
1b ardak süt

Ara ; yeşilçay

Öğlen;
1kase yoğurtlu garnitür

Ara;
Erik

Akşam;
4 adet istavrit
Bol salata

Bana motivasyon verin kızlar sporu yapmadım kızıyorum kendime

darıcaya mı gittiniz tatlımmmmmmmm
ahahahah ayy guldum lazkızım ya koca ıstanbulda hayvanat bahcesı yok bılmem kac km uzaga gıtcez ınsallah bu ay sonuna dogru ıstıyom gıtmeyıı oglusum hayvancıkları tanısıın ellesın sevsın
sasalıya gittik kuzum

ben gıdemedım oraya cok buyuk ve gusel dıolar dogrumu gofredom

ben darıcaya bi kere gittim canım gayet güzel

evet tatlım epey büyük ve güzel ama bu ara hayvanların bakımını ihmal etmişler sankim ilk açıldığı zamanlar daha güzeldi..
sabah sabah hafif bi kaza atlattım kızlar minibüse hafif çarptım
aaa geçmiş olsun tatlım hayırdır nasıl oldu?

evet tatlım epey büyük ve güzel ama bu ara hayvanların bakımını ihmal etmişler sankim ilk açıldığı zamanlar daha güzeldi..

aaa geçmiş olsun tatlım hayırdır nasıl oldu?

bizim buranın minibüs şöforleri zaten dengesiz sağa dönecektım adam öyle hızlı gelıyorkı son anda durdum hafif çizdi

ben darıcaya bi kere gittim canım gayet güzel
bende lise 1deyken okulla gıtmıstım gusel yer genıs bı arazı uzarınde pıknık alanları fılanda vardı cok hosuma gıttıydı bakalım oglumla esımle gıdıyım bıde...
bizim buranın minibüs şöforleri zaten dengesiz sağa dönecektım adam öyle hızlı gelıyorkı son anda durdum hafif çizdi

geçmiş olsun guselımm yaaa o mınıbus soferlerını varyaa ıstanbulda kaç ınsana kaç kaza yaptırıolar devlet kaldırsın sunları yaaa sende bısı yok dımı

kg werdikçe daha azimli oldun demi :13::13::13::13:
bi tanem olur mu hiç öle şey çok güzel bence her bayanın isticeği biişi bu...dr un bebeğin ağırlığının gelişiminin normal olduğunu sölediği sürece bence hiç bi problem yokkk..eeee dr bey dde boşuna mı takılıoz zayıflama topiğine bende hamiş olsam da bırakmam burayı sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeme neden oldu burası birden zayıflayamasamda daha ii hissediorum kendimi....velasılın zaten bebiş büyüdükçe onun ağırlığı eklenicek tir. tecesi yer onu bıcırıkım bnm
hoşgeldin kuşum naber gofrodommmmm
sabah sabah hafif bi kaza atlattım kızlar minibüse hafif çarptım
geçmiş olsun öküz kısım bunlar yaya geçidinde bile yol wermezler can taşıdıklarını unuturlar sen ii sen boşwer gerisini sana bişi olmasın kuşummmmm nazara mı geldin aklın eniştemizde mi kaldı :13::13::13: he seni gidi gidi

hiç sorma canım ya bide kalkmış bağırıyo öküzzzz

nazar nazar :) aklım aşkımda

hay aşkını yediğimmm senin ben yaaaa maşallah kuşummmm

gofredom başın sağolsun bu arada bn bütün hayvanları sewerim

ben de bestem çok üzüldüm dün anladım veterinere de götürülmüyorki balıklar offf çok üzgünüm diğeri yanlız kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…