gayet iyiyim tatlım sağol.dün hayvanat bahçesine gidesimiz geldi çocuklar gibi eğlendikevet o pizzayı yemeyeydim iyidi ama artık kıpırdamaya mecalim kalmamıştı kuzum.
gayet iyiyim tatlım sağol.dün hayvanat bahçesine gidesimiz geldi çocuklar gibi eğlendikevet o pizzayı yemeyeydim iyidi ama artık kıpırdamaya mecalim kalmamıştı kuzum.
sasalıya gittik kuzumdarıcaya mı gittiniz tatlımmmmmmmm
ay pardon ecmel gitti sandımmm
ahahahah ayy guldum lazkızım ya koca ıstanbulda hayvanat bahcesı yok bılmem kac km uzaga gıtcez ınsallah bu ay sonuna dogru ıstıyom gıtmeyıı oglusum hayvancıkları tanısıın ellesın sevsındarıcaya mı gittiniz tatlımmmmmmmm
sasalıya gittik kuzum
ahahahah ayy guldum lazkızım ya koca ıstanbulda hayvanat bahcesı yok bılmem kac km uzaga gıtcez ınsallah bu ay sonuna dogru ıstıyom gıtmeyıı oglusum hayvancıkları tanısıın ellesın sevsın
ben gıdemedım oraya cok buyuk ve gusel dıolar dogrumu gofredom
evet tatlım epey büyük ve güzel ama bu ara hayvanların bakımını ihmal etmişler sankim ilk açıldığı zamanlar daha güzeldi..ahahahah ayy guldum lazkızım ya koca ıstanbulda hayvanat bahcesı yok bılmem kac km uzaga gıtcez ınsallah bu ay sonuna dogru ıstıyom gıtmeyıı oglusum hayvancıkları tanısıın ellesın sevsın
ben gıdemedım oraya cok buyuk ve gusel dıolar dogrumu gofredom
aaa geçmiş olsun tatlım hayırdır nasıl oldu?sabah sabah hafif bi kaza atlattım kızlarminibüse hafif çarptım
evet tatlım epey büyük ve güzel ama bu ara hayvanların bakımını ihmal etmişler sankim ilk açıldığı zamanlar daha güzeldi..
aaa geçmiş olsun tatlım hayırdır nasıl oldu?
bende lise 1deyken okulla gıtmıstım gusel yer genıs bı arazı uzarınde pıknık alanları fılanda vardı cok hosuma gıttıydı bakalım oglumla esımle gıdıyım bıde...ben darıcaya bi kere gittim canım gayet güzel
bizim buranın minibüs şöforleri zaten dengesiz sağa dönecektım adam öyle hızlı gelıyorkı son anda durdum hafif çizdi
kg werdikçe daha azimli oldun demi :13::13::13::13:dün öğle
ıspanak
2 dilim kepek ekmeği
dondurma
dün akşam
zeytinyağlı bamya
2 kaşık pilav
3 köfte
çok az (3-4 lokmalık) ekmek
bu sabah
henüz ne yiyeceğime karar veremedim. :44::44::44::44::44:
bi tanem olur mu hiç öle şey çok güzel bence her bayanın isticeği biişi bu...dr un bebeğin ağırlığının gelişiminin normal olduğunu sölediği sürece bence hiç bi problem yokkk..eeee dr bey dde boşuna mı takılıoz zayıflama topiğine bende hamiş olsam da bırakmam burayı sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeme neden oldu burası birden zayıflayamasamda daha ii hissediorum kendimi....velasılın zaten bebiş büyüdükçe onun ağırlığı eklenicek tir.slm kizlar!
dün doktora gittmisdim ya... bana hamilelikden önce kac kiloydunuz dedi bende 64kg dedim simdi dedi 64kg dedim.. doktor tuaf tuaf bakdi..dedi siz hic kilo almamissiniz bende evt dedim..
aii bir yandan kilo almadima seviniyorum diyer yandanda kötümü acaba diye düsünüyorum..
sizce ???
hoşgeldin kuşum naber gofrodommmmmhoşgeldin tatlımmmmbiz de çok özledik seni...
ooooo çok güzel haberler alıyorum bugün çok mutlu oldm canım senin adına..mutluluk sizden yana olsun
uy uy yirim onu ben ya minnacıkta elleri minnacıkta ayakları varmış bebiş
günaydın tatlımmmm
kızlar dün epey gezdik ben kahvaltı yaptım sadece evden çıkmadan önce yediğimde 2 dilim kepekli ekmeğin üzerine peynir kesip fırına atmıştım onu yedim çıktım.eve gelirken gece 11de bişey yemediğimizi farkettikbenim aç koca dominosa soktu bizi 2 parça pizza yedim.sonra da eve gelip cup yatağa atladım uyudum hemen.sabahta çok üzüldüm,dün evden çıkmadan önce balığım çok durgundu yem yemedi bu sabah çıkarken baktım ölmüş
geçmiş olsun öküz kısım bunlar yaya geçidinde bile yol wermezler can taşıdıklarını unuturlar sen ii sen boşwer gerisini sana bişi olmasın kuşummmmm nazara mı geldin aklın eniştemizde mi kaldı :13::13::13: he seni gidi gidisabah sabah hafif bi kaza atlattım kızlarminibüse hafif çarptım
bizim buranın minibüs şöforleri zaten dengesiz sağa dönecektım adam öyle hızlı gelıyorkı son anda durdum hafif çizdi
bende lise 1deyken okulla gıtmıstım gusel yer genıs bı arazı uzarınde pıknık alanları fılanda vardı cok hosuma gıttıydı bakalım oglumla esımle gıdıyım bıde...
geçmiş olsun guselımm yaaa o mınıbus soferlerını varyaa ıstanbulda kaç ınsana kaç kaza yaptırıolar devlet kaldırsın sunları yaaa sende bısı yok dımı
nazar nazar :) aklım aşkımdakg werdikçe daha azimli oldun demi :13::13::13::13:
bi tanem olur mu hiç öle şey çok güzel bence her bayanın isticeği biişi bu...dr un bebeğin ağırlığının gelişiminin normal olduğunu sölediği sürece bence hiç bi problem yokkk..eeee dr bey dde boşuna mı takılıoz zayıflama topiğine bende hamiş olsam da bırakmam burayı sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeme neden oldu burası birden zayıflayamasamda daha ii hissediorum kendimi....velasılın zaten bebiş büyüdükçe onun ağırlığı eklenicek tir.tecesi yer onu bıcırıkım bnm
hoşgeldin kuşum naber gofrodommmmm
geçmiş olsun öküz kısım bunlar yaya geçidinde bile yol wermezler can taşıdıklarını unuturlar sen ii sen boşwer gerisini sana bişi olmasın kuşummmmm nazara mı geldin aklın eniştemizde mi kaldı :13::13::13: he seni gidi gidi
aman iyi bari lazkızı daha büyük kaza da olabilirmiş geçmiş olsun tekrar
nazar nazar :) aklım aşkımda
hay aşkını yediğimmm senin ben yaaaa maşallah kuşummmm
gofredom başın sağolsun bu aradabn bütün hayvanları sewerim
hiç sorma canım ya bide kalkmış bağırıyo öküzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?