yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kız başın sağolsun gofredom. insan çok üzülüyo. evin bireyleri onlar. hadi seni bir nebze olsun sevindirecek bir haber vereyim. şöyle ki benim bir adet muhabbet kuşum var. yavruyken aldık. erkektir inşallah diye beklerken dişi çıktı. iki gün önce kafesin içinde ne göreyim. yumurta hem de 3 tane ama erkek olmadığı için yanında döllenmemiş o da boş oldukları için kırmış yemiş onları. şimdi erkek alıcaz kızıma. evericez onu. düğüne beleriz.

kg werdikçe daha azimli oldun demi :13::13::13::13:

ay bestem ne bileyim bi şey oldu ama nooldu ben de anlamadım. yalnız bu sabah canım bişey istemedi. 1 paket tuzlu bisküvi yedim. yarısını sabah kahvaltısında yarısını da 10:30 gibi. ve 1 bardak süt içtim.

ya dün akşam karam bitter die bi çukatala war ondan almıştık eşim bi ısırık werdi zorla ama ağzımda hiç bitmesin istedim

heheytt ne güzel bak sen zillişe evet al bi an önce de bebişleri olsun
bakın! Gerçek anne olmadan, kızım sayesinde anneanne oluyormuşum az kalsın. bu da minik yumurtamız.

Eki Görüntüle 711030
anam ne kadan da dadluuu minnak

Lazkızı evleniyorsun galiba hayırlı olsun :)

hadı bakalım masallah sıze haberlerınızı beklıyoz efemm

hadi bakalım hangimiz önce doğuracak :)))

annem kıamam sana ben yaaa ne kadr acımıştır canı demi ayyyy çok entresan hadi bakalım anane Olucan heee

evet ya. bi de yavru kuşum her gittiğimde yuvanın dibine sinmiş oturuyordu. ben de hastalanıyo mu acaba kuş diyordum :) o gene yumurtluyormuş. kimbilir ne sıkıntı çekti yavruşum.

aaa 2 buçuk yaşında tezesi ve kahve nasıl yani paşa dı adı paşaniye mi dicem şimdi

ana kız he sewdim bu nu

canım kahverengiyse dişi o. paşadan sultana geçiş yapın bence :)) ve yeni bi paşa alın yanına :)

ana-kız tabi. kocamda babaları :) o da az kalsın dede oluyordum diyo

benimde iki tane muhabbet kusum var.. prenses ve pasa (disi ve erkek) ...
oglusum 1,5 yasinda kizim daha 7-8 aylik...
bizde bebisleri olsun istiyoruz..

ya bi de muhabbet kuşları tek eşli olurmuş bi de eş seçerlermiş. yani seninkiler birbirlerini istemeyebilebilir. belli olmaz tabiki :) bakıcazz bakalım :)

öğle

tavuk pirzola+kızartma patates (biraz tavuktan biraz patatesten)
domates çorbası (yarım kase bile içemedim)
çoban salata (salatadan da çok az yiyebildim.)

ve dondurmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…