günaydın tatlımmmm
kızlar dün epey gezdik ben kahvaltı yaptım sadece evden çıkmadan önce yediğimde 2 dilim kepekli ekmeğin üzerine peynir kesip fırına atmıştım onu yedim çıktım.eve gelirken gece 11de bişey yemediğimizi farkettikbenim aç koca dominosa soktu bizi 2 parça pizza yedim.sonra da eve gelip cup yatağa atladım uyudum hemen.sabahta çok üzüldüm,dün evden çıkmadan önce balığım çok durgundu yem yemedi bu sabah çıkarken baktım ölmüş
kg werdikçe daha azimli oldun demi :13::13::13::13:
ya dün akşam karam bitter die bi çukatala war ondan almıştık eşim bi ısırık werdi zorla ama ağzımda hiç bitmesin istedim
kız başın sağolsun gofredom. insan çok üzülüyo. evin bireyleri onlar. hadi seni bir nebze olsun sevindirecek bir haber vereyim. şöyle ki benim bir adet muhabbet kuşum var. yavruyken aldık. erkektir inşallah diye beklerken dişi çıktı. iki gün önce kafesin içinde ne göreyim.yumurta hem de 3 tane ama erkek olmadığı için yanında döllenmemiş o da boş oldukları için kırmış yemiş onları. şimdi erkek alıcaz kızıma. evericez onu. düğüne beleriz.
aaaa bnm de muhabbet kuşum war erkek die aldık ama ne ki acepppp
ay bestem ne bileyim bi şey oldu ama nooldu ben de anlamadım. yalnız bu sabah canım bişey istemedi. 1 paket tuzlu bisküvi yedim. yarısını sabah kahvaltısında yarısını da 10:30 gibi. ve 1 bardak süt içtim.
bakın! Gerçek anne olmadan, kızım sayesinde anneanne oluyormuşum az kalsın. bu da minik yumurtamız.
Eki Görüntüle 711030
heheytt ne güzel bak sen zillişekız başın sağolsun gofredom. insan çok üzülüyo. evin bireyleri onlar. hadi seni bir nebze olsun sevindirecek bir haber vereyim. şöyle ki benim bir adet muhabbet kuşum var. yavruyken aldık. erkektir inşallah diye beklerken dişi çıktı. iki gün önce kafesin içinde ne göreyim.yumurta hem de 3 tane ama erkek olmadığı için yanında döllenmemiş o da boş oldukları için kırmış yemiş onları. şimdi erkek alıcaz kızıma. evericez onu. düğüne beleriz.
ay bestem ne bileyim bi şey oldu ama nooldu ben de anlamadım. yalnız bu sabah canım bişey istemedi. 1 paket tuzlu bisküvi yedim. yarısını sabah kahvaltısında yarısını da 10:30 gibi. ve 1 bardak süt içtim.
anam ne kadan da dadluuubakın! Gerçek anne olmadan, kızım sayesinde anneanne oluyormuşum az kalsın. bu da minik yumurtamız.
Eki Görüntüle 711030
ayyy superrrr bak sen senden once doguracakmıs zıllı kuss
hadı bakalım masallah sıze haberlerınızı beklıyoz efemmay hakkaten. şimdi erkek alıcaz ona yarın veya haftasonuna kadar :) artık ana kız doğururuz :)))
bakın! Gerçek anne olmadan, kızım sayesinde anneanne oluyormuşum az kalsın. Bu da minik yumurtamız.
Eki Görüntüle 711030
aaa 2 buçuk yaşında tezesi ve kahve nasıl yani paşa dı adı paşaniye mi dicem şimdişekerim yavruysa anlayamazsın. Ama bi yaşında falansa gagasının üstü kahverengi gibiyse dişi, mavi lacivert gibiyse erkek. :)
ay hakkaten. şimdi erkek alıcaz ona yarın veya haftasonuna kadar :) artık ana kız doğururuz :)))
ay hakkaten. şimdi erkek alıcaz ona yarın veya haftasonuna kadar :) artık ana kız doğururuz :)))
Lazkızı evleniyorsun galiba hayırlı olsun :)
hadı bakalım masallah sıze haberlerınızı beklıyoz efemm
annem kıamam sana ben yaaa ne kadr acımıştır canı demi ayyyy çok entresan hadi bakalım ananeOlucan heee
aaa 2 buçuk yaşında tezesi ve kahve nasıl yani paşa dı adı paşaniye mi dicem şimdi
ana kız he sewdim bu nu
benimde iki tane muhabbet kusum var.. prenses ve pasa (disi ve erkek)...
oglusum 1,5 yasinda kizim daha 7-8 aylik...
bizde bebisleri olsun istiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?