Laskısım aceleye getirme sakın sakin sakin düşün karar wer parıltılı yapıştırmalı şeylerden uzak dur silinince atıo çıkıo açık renklere özen göster toz göstermio bu arada ewin bellimi
yok canım her şey yavaş yavaş. Evet canım ev belli gördüm
ayyy çok heycanlı yaaa herşeyini ewine göre alcan ne ballısın kızzz yerim seni bizden önce doğurma demek istemiştim yarım yazmışım...allah ağzının tadını bozmasın her işini bismillah la yap bitanem tamam mı ewini sirkeli sula sil temizliğe ilk gittiğinde göz değmesini önlermiş herşey çok güzel olcak baktım resimlere süper şeyler bnm kahv tkımımda pembe çiçekli bahar gibi ...tefalin bütün ürünlerinden memnunum bide istikbal
vallahi çok şanslıyım o konuda canımm yaaa. Bebek konuna gelince hiç bekmeleyi düşünmüyorum eğer allah izin verirse hemen istiyorum :) sirkeli su kokusu kalmazmı canım evde? Ben mor lila tonlarına bayılıyorum o yuzden duvar renklerımde lila olacak
geçen sene annemin eewini boyattık lilaya mükemmel huzur werio bayılmıştım bende....inan bana eğilip viladayı kokla gelmio koku falan uçup gidio..ben aklıma geldikçe elma sirkesi alır dökerim wiladaya üstünede su bütün ewi dip köşe silerim biliosun biz tek başımıza yaptık herşeyimizi herkesin gözü kalıo der ananem sil die hatırlatır.yap tabi ki bi tanem allah aratmasın inşallah :13::13::13::13::13::13::13::13::13: Ne zaman büyüdünde sen çocuk diosunAy içim bi tuaf oldu yaaaaa böle deerler ya yaş kaç olursa olsun insan etkilenio işte her daim mutlu olun inşallah
vallahi çok şanslıyım o konuda canımm yaaa. bebek konuna gelince hiç bekmeleyi düşünmüyorum Eğer Allah izin verirse hemen istiyorum :) sirkeli su kokusu kalmazmı canım evde? ben mor lila tonlarına bayılıyorum o yuzden duvar renklerımde lila olacak
şöyle diyim bnm bütün odalarımın perdeleri farklı içimde kalmasın die hepsini değişik yaptım
yatak odam kıpkırmızı benimHalım falan perdem de stor kırmızı tül altı da kırmızı güneşlik stor ikside ama farklı tonlar
misafir odam krem yerlere kadar nakışlı tül yanın da parlak kahve bu gösterdiğin gibi inio kalın ağır
oturma odam turkuaz simli normal tül kenarlarında da düm düz japonları war
mutfağımın camı yok
Yani fikir sende çeşiti bol kullanıp aklına bişe kalmasın die düşünebilirsin bütün güneşliklerim stor ama daha rahat oluo..tabi tülü yıkayıp pat die asmakta rahat...
çok güzel bi tanem allah ağız tadıyla kullanmak nasıp etsin inşallah...
bebek ıcın ıyı soluyonda bence evlılıgın oturmasını bekle bıraz
ahanda bak beyaz esyada bellı benım hazır ve nazır alınmasını ıstıyorum yenı eve cıkınca....
mobılyalar krem capıcuno agırlıkta beyaz esya sımsıyah mutfak dolapları ustu beyaz altı sımsıyah tezgah sımsıyahh owww enfestooo
şimdi ki aklım olsa asla borç içinde ewlenmem çocuk yapar her şekilde bi düzen kurar o düzene alışır hayatımın tadını çıkarırdımmmm
hahah estafurullah yaldır yaldır yansın mutfagım spor duvardan gelen lambaların altında ayyy ev ıstıyomm su evden kurtulmak kendımıze aıt bı yuva yenı esyalar sımdılerde yenıı ama ıstemıyomm onlarıı pufff hıcbırını ıcıme sınerek almadımm olcu sıkıntısı yuzunden hep uydurmaHay maşşallah çok sevirim tatlım bayılırım böle şelere ben ecmelim öteki gösterdiklerin de hemfikirim beğendim biliosun aynı zewkimiz hemen hemen ama bu siyah işi olmadı ben koca popoyum bilion totomda bezle gezip tozla uğraşamam...ötekileri beğendim
wowwwwwww işte bu siyahın cazibesi yaaaaaaa bende istiyorummmmmmm bunlardannnnnnnn
hahah estafurullah yaldır yaldır yansın mutfagım spor duvardan gelen lambaların altında ayyy ev ıstıyomm su evden kurtulmak kendımıze aıt bı yuva yenı esyalar sımdılerde yenıı ama ıstemıyomm onlarıı pufff hıcbırını ıcıme sınerek almadımm olcu sıkıntısı yuzunden hep uydurma
valla zuzu all tocan hazır evın hazır calısıyonnda taksıt taksıt al bebeem halılar perdeler ayyyycok keyıflııı ev dosemekk bana nasıp olmadı olacagada benzemıyoo faıze bulasmam dıo ev satın alsak taksıt odemekten mobılya ısıne bulasamayız yalann oldukk:18:
sabret kuşum senin kalbinin temizliği yetr allah werir gönlüne göre...:13::13:
hahah estafurullah yaldır yaldır yansın mutfagım spor duvardan gelen lambaların altında ayyy ev ıstıyomm su evden kurtulmak kendımıze aıt bı yuva yenı esyalar sımdılerde yenıı ama ıstemıyomm onlarıı pufff hıcbırını ıcıme sınerek almadımm olcu sıkıntısı yuzunden hep uydurma
valla zuzu all tocan hazır evın hazır calısıyonnda taksıt taksıt al bebeem halılar perdeler ayyyycok keyıflııı ev dosemekk bana nasıp olmadı olacagada benzemıyoo faıze bulasmam dıo ev satın alsak taksıt odemekten mobılya ısıne bulasamayız yalann oldukk:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?