öğle
tavuk pirzola+kızartma patates (biraz tavuktan biraz patatesten)
domates çorbası (yarım kase bile içemedim)
çoban salata (salatadan da çok az yiyebildim.)
ve dondurmaaa
bellona koltuk takımlarında fılan ok de mobılyalarda gırme derım canım sunta hepsı kullanım omru uzun olmaz benden kardeş tavsıyesı eşın olcak enısteyı tak koluna gıt maskoya marka olmasada kalıtelı yerler var mdf lake mobılya yapan oralardan bak derım 10 sene kullanmak nere 30 yıl kullanmak nere bıde sole bısı var aynı paraya cıkarsın hayatımm ılla hazır mobılya ıstıyom dıyosan lazzonı tavsıye ederım mdf calısıyolar onlardakızlar bellona ürünleri nasıl sizce? bunları çok beğendim :)
Eki Görüntüle 711152 Eki Görüntüle 711153 Eki Görüntüle 711154 Eki Görüntüle 711156 Eki Görüntüle 711158
bu arada bunlarda aldığım çeyiz setim canlarımmmmmmmmm
Eki Görüntüle 711164 Eki Görüntüle 711165 Eki Görüntüle 711166 Eki Görüntüle 711167
bellona koltuk takımlarında fılan ok de mobılyalarda gırme derım canım sunta hepsı kullanım omru uzun olmaz benden kardeş tavsıyesı eşın olcak enısteyı tak koluna gıt maskoya marka olmasada kalıtelı yerler var mdf lake mobılya yapan oralardan bak derım 10 sene kullanmak nere 30 yıl kullanmak nere bıde sole bısı var aynı paraya cıkarsın hayatımm ılla hazır mobılya ıstıyom dıyosan lazzonı tavsıye ederım mdf calısıyolar onlarda
ayyy cok cıcısss gule gule kullan agzınızın tadıyla gusel sofralarda kullanmayı nasıp etsın rabbımbunlar ne marka yavrus dudelmıs ben ceyızsız mobılyasız evlendıgım ıcın eylulden sonra babam hedıye alcak bana karaca ve jumbo dusunuorum bende allah nasıp ederse
afiyet olsun canımmmm bence gayet güzel. en iyi tatlı dondurma bence hiç düşünmeden yiyebilirsin
canımmmmm teşekkür ederimmmmm annemde maskoya da bakın dedi hafta sonu gideceğiz bakalım. ne güzelll yaaa baba hediyeside bi başka olur güle güle kullan canımmmmm karacada iyi marka canım benim
aslında hedıye degıl zamanında yapmadıgı hele bı olsun yaparız dıe erteledıgı vazıfelerı malesef evlılıgım 2 ayda olunca hepsıne maddıyat ayıramadı yemek odası vs aldırcam daha nıhahaha kendımız bı eve cıkabılsek maskoya gıt bak ozkanlar dıe bı mobulyacı var urunlerıne asık olursunn mutlaka gır ıcerı pazarlık vs yapıyolar kesımlerı muhtesem ben sade ama dık kesımlerı cok severım her seyde asık olduydum oraya bak sımdı eklıyom benım begendıgım ceyız setlerını hepıcıgını aldıracam babama
tarzımı burdan anlarsın belkımm ayy kız bende yenı evlencemmgofredocumda bızdenn en ıyısınıda rabbım ona nasıp etsın cunkum kaç yıldır kaynana yanında yuvasını acsın en ıyılerınde otursun ınsallah sonrada bızeee
evet canım kısmet olursa Ekimde evleniyorumteşekkür ederimmmm
hayirli olsun cnim.. insallah her daim mutlu olursunuz...
canımmmmmmmm içinde kalmasın hiç ne istiyorsan aldır bunlar süper yaaa çkb setine bayıldımmmmmmmmmm
canım bu arada hafta sonu maskoya gideyim ozaman yaa iyice bi bakıyım nerde ne var
ayyyy süper yaaa yemek takımı ile krem oltuklar mükemmelllll canımmmalmadım aldıracam daha eklıyom foto vs anama gostercem o alsınn emeklı maasını gasp etcek adamdan taksıtle hepsını bı defada halltcek mobılyada bulayım sana bakk
bunlar mısal ornek goruntu olarakk agır ama klasık degıl yanıı durusuyla dıkkat ceksın ısterım
yok canım acele etmicem her yeri gezip ondan sonra karar vericem pişman olmak istemiyorumhıcbıseyı aceleye getırme ıcıne ne sınıyosa aldır bacımm bu dunyaya 1 kere gelıyoz hersey hakkımız koca kacıyodu sankı az bekleseydım ıstedıklerımı alırdım ama yınede yapacam kendı evıme geceyım sımdı aldıgım mobılyalar ıcıme sınerek almadım evın konumu ve kucuklugu ıtıbarıyle mecbur kaldım secmeyee ne koltuk ne yemek odası nede yatak odası hıcbısı sıgmıyodu
heh buda yatak odası
evini eşya doldurma bence. salonda vitrin denilen şeylere gerek yokmuş kullanınca anladım. masa sandalye belki bi tv ünitesi olur ve konsol (yemek takımını saklamak için) yeter :)
yatak odasında da komodinlere gerek yok. çok çekmecesi olan şifonyerin olsun yeter :) abajur kullanıcam dersen de komodin üzerine koymaktansa yere uzun olanlardan koy daha kullanışlı :)
sen yine de bize bakma istediklerini al. biz kullanan olarak temizliği ve evi kalabalıklaştırması açısından dert çeken insanlarız. ama ilk zamanlar ben de hepsini almak istemiştim. :)
ayyyy süper yaaa yemek takımı ile krem oltuklar mükemmelllll canımmm
yok canım acele etmicem her yeri gezip ondan sonra karar vericem pişman olmak istemiyorum
wowwwwwwwwwww
hehe o krem takım yemek odası tv unıtesı takım yatak odasıda ole gerı kalan mavılı koltukla kose takımı oturma odası kullanırsan dıe secenek sundum daha cıvıl cıvıl gusel oluyoo
kesınlıkle gez kalıtesıne kullanısına bak bunlar kullanırken cok onemlı oluyo koltuk takımlarının altı kullanılabılır olursa cok makbul gecıoo kesınlıkle sandıklı bak bazalı bı yatak al derım hersey zevkınce olsun cnm
yerim seni bizden önce dorumaya kalkma sakınbende bir an önce evlenip bebiş yapıyım :d allahın izniyle
kesinlikle katılıorum bi tanem laskısım her şeyi irdele eevini doldurma çünkü zamanla nasıl dolduğuna inanamıosun zatennnnevini eşya doldurma bence. Salonda vitrin denilen şeylere gerek yokmuş kullanınca anladım. Masa sandalye belki bi tv ünitesi olur ve konsol (yemek takımını saklamak için) yeter :)
yatak odasında da komodinlere gerek yok. çok çekmecesi olan şifonyerin olsun yeter :) abajur kullanıcam dersen de komodin üzerine koymaktansa yere uzun olanlardan koy daha kullanışlı :)
sen yine de bize bakma istediklerini al. Biz kullanan olarak temizliği ve evi kalabalıklaştırması açısından dert çeken insanlarız. Ama ilk zamanlar ben de hepsini almak istemiştim. :)
yerim seni bizden önce dorumaya kalkma sakın
kesinlikle katılıorum bi tanem laskısım her şeyi irdele eevini doldurma çünkü zamanla nasıl dolduğuna inanamıosun zatennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?