yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

laskısım hele şu köşe koltukklar war ya mükkemel bi yan dan sen bi yandan o dudak dudağa yatmak okadar hoş oluo ki hep okoltukta oturmak istiorum karşı karşıya falan hiç oturamam ben ille yapışcam duycam kokusunu

töbe töbe gelio acı biber

hay totoşunu yedim hayatı duyon mu ecmel ne ballı bu ya allahım kaşı dötünü bakim

yaa maşallah ama babam bana dedıydı kızım bak sen hıc darlık cekmedın yapamassın zorlanırsın luksune duskunsun ask karın doyurmazz sevdım dedım gozum bıseyı gormedı hoş hala gormuyo da dıyebılırım ama zorr kıt kanaat bısılerı yetıstırmek zorr maddı durumu az yerınde olsa ıyı olacakmıs ama nasıp aılesınden 1 tuy gormedımm kız evlendırdıler sankı 1 valız esya ve kocam geldı eve ıste bole bacımm herseyı kendımız yaptık beste gıbı

benim de amca kızını istemeye gelecekler 15 gün içinde kısmetse.

kendi düşüncelerimi onunla paylaşıyorum ve sizinle de paylaşmak istiyorum. sonuçta buradan bir sürü insana ulaşıyorsun :)

öncelikle eşya ilk evlenirken görüntü olsun diye alınıyor. nasıl? şöyle ki, en şık hangisi en albenisi hangisiyse o alınıyor. (ben de çoğu şeyde öyle yaptım.) ama evlendikten ve eşyayı kullanmaya başladıktan sonra ve de ÇALIŞIYORSAN :) o gösterişli eşyalardan soğuyorsun. çünkü üzerindeki toz kir sana o albenili havasından bişey bırakmıyor :)

örn. wenge yatak odası: çok şık çok ağır ama bir toz olsun ki gör ondan sonra. her gün sil her gün toz.
örn. mutfakta siyah camlı ocak: lekesiz olması için temizle babam temizle. pisliği geçtim tuz dökülse taneleri belli oluyor.
örn. düz renk koltuk/beyaz koltuk: müthiştir. bir de çiçek desenli perde veya kırlentle kombin yap bayılırsın güzelliğine. ama kocan gelsin başkası gelsin üzerine otursun bişeyler dökülsün veya kirlensin bak bakalım güzelliğinden bişey kalıyor mu? temizlemek için çaba harcarsın bu sefer de halin kalmaz. :)

örnekler çoğaltılır. ama eşya kullanıldıkça değeri anlaşılır. şimdi eve aldığım her şeye temizliği kolay mı diye bakıyorum. geçenlerde pimapen yaptırdık yatak odamın balkonuna. adamlar çizmiş kocaman camlar. ayol onları ben siliyorum nasıl zor biliyor musun dedim ve yeni bir çizim yaptım verdim. benim istediğim gibi yapıp getirdiler ve çok da güzel oldu :)))

şu ustalar bişeyler yapacakları zaman kadınlara sorsalar daha yaratıcı şeyler çıkarırlar. çünkü biz görseline baktığımız gibi kullanışlı olup olmammasına da dikkat ediyoruz.

ewet örneklere parkede ekleyelim lütfen koyu renk woooww şato gibi derler ama bnm açık renk parkelerim baya kawga ettik eşimle ama tatlı kavga tabi açık renk yaptırdıkk asla toz belli olmuo...misafirliğe gittik koyu renk parke ve bembeyaz toz bulutu üstünde kadın yemin edio öğlen temizlik yaptım dieeeee

aynen. benimkileri koyu yapmışlar. biz evi aldığımızda yapılmıştı kızıl renk. hiçbişeyle uyumlu da değil. mobilyamda koyu. alacağım zaman hep açık renk aradım bulamamıştım.

heh duşakabin alacaksanız büyük almayın. ve kesinlikle buzlu cam olsun bence. düz cam kireç lekesi olunca temizlemek çok güç oluyor.

bişiye ihtiacın olursa hiç çekinmeden paylaş bitanem tamammı bursayla istanbul bi günde gelir kargoya wersem ne olursa olsun maddi manevi
canımsın yaaaaaaaa çok teşekkür ederim senın içinde yanı şey geçerli canım söylemen yeter

nasıl yani koyu renk yaptırmıyım bende ozaman açık renk mi yaptırıyım?

tiyolara gelllll super kız sagolun varolun bunların hıcbırı bende yok babamın evı 50 yıllık bına her yer fayans parke hıc yok catı katı banyo kalebodur dusa kabın ne sıgıyo nede kapakları oluyoo laaaaa ne cektımm beee yok anam ben kucuk emrahmıyım yok benımm

evet canım bu çok doğru buzlu cam gayet şık ve kullanışlı oluyor

gel abla gel......geeeellll diyet listesi burda,seks tiosu burda,kaynana kazanı burda,koca dır dırıı burda,ewlat bakımı burda,temizlik tiyosu , çeyiz alımı,aşkı taze tutmak ,, bol ağlamak bol gülmek hepsi war abla gel gellllllll :119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

canımmm inşallah tüm sıkıntılarından kurtulursun

çatlak kiremitt dogru dedın heeee valla bakk dıyetten cok herseyı konusuyoz belkı bıze kızıolardır ne bıcım bı topık bura dıe ama bızz arada dıyete gecıyoz arada bıldırım

hayhayttttttttttttt aksiyon macera ne ararsan var bizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…