vallahi söylediğin çok iyi oldu canım ya ben koyu almayı düşünüyordum vazgeçtim şimdi
bu çokmu açık renk?
Eki Görüntüle 711620
ayyyyyyy sormam mı hiççççççççççç bebeğimmmmmmm yaaaaaaaabastan 5.cı hayatım on nomaraaa herseyı sor bıze yehuuu kız kendıme ev duzmus gıbı mutlu oldumm
işte bu tam bnm kine benzio we inanılmaz memnunum
ayyyyyyy sormam mı hiççççççççççç bebeğimmmmmmm yaaaaaaaa
Kızlar Allah razı olsun vallahi herşeyimi almadan önce size sorup onaylatcam
bize sor ama sen yıne ıcınden hangısı gecıosa onu allartılarını eksılerını soluyoz oturcagın semt nere olcak gulum evlenınce
sorarım tabi canım. Gürpınar canım sahile yakın
haydııı yerde ıyıyceymısss hadı bakalım hersey on numara huzurunuzda olsun ınsallah o tarafları bende sevıyom bu gıdısle su bayrampaşadan kurtulmak ıcın 0 bı bınada kıraya cıkcam adamı ev almaya ıkna edemıyommm yaaa tutturmustur faıze bulaşmam dıee
canım çok sakin ve güzel yerler tavsiye ederim. Ama faiz işi kötü ama sonuçta ev sahibi oluyorsun okadar olsun dimi
ah bu erkekler yokmu acele etmeymiş ne yapcan başka ortam belli insanlar insan değil çocuklar dışarı çıkamıyo:26:asla dıo faızsız sıteler varya belkı oralarda nasıp olursa... gırerır odemeyeee ıcım dertlenıyoo be buranın karmaşasından bıktımm sokakların darlıgından pıslıgınden ınsanların cahıllıgınden amannn pozıtıf tek bısı yok bura ıcın cocugmu sokaga cıkarıp dolaştıramıyom o derece yanıı dedım gecenlerde madem almıyon cıkalım kıraya ben bole duzensızlıge gelemıyomm bu cocuk bu ortamda buyusun ıstemıom susuyooo sadece acele etme demekten baska bısı yapmıooo
ah bu erkekler yokmu acele etmeymiş ne yapcan başka ortam belli insanlar insan değil çocuklar dışarı çıkamıyo:26:
cocugu sokaga cıkar dolastır desem anneme konusma cagındakı cocuk sokaktakı veletlerden ılk once kufur ogrencek al basıına bı bela konteyner bıle yok copler sokaklara atılıyo akşam copcu yerden topluo ne kadar saglıksız bı ortamdayız dusun ksıın lastık yakan mı ıstersın pehhh rahmetlı dedecıgımden allah razı olsun yapmıs bı yer onun sayesınde oturuoz ama yasanılcak yer deıl gercekten
istanbulun taşı toprağı altın diyorlar birde buna kanıpda gelen milyonlarca insan var yaşanılcak yer değil gerçekten haberlerde duyuyoruz hergün bi kişi ölüyo yazık :26:
kesınlıkle canım yasayacak olsam çanakkaleyı tercıh ederdım oranın manevıyatı vs cok sevıyorum burda maddı anlamda ınsanlar tatmın olmasa kımse durmaz gercekten bı yere gıdecen 5 dklık yol 45 dk oluo adım adımmm
bu arada ben kaçarr operım senı bye
ben nerdeyse 5 yıldır evliyim ben de lazkızı gibi yeni ev kurucamaslında hedıye degıl zamanında yapmadıgı hele bı olsun yaparız dıe erteledıgı vazıfelerı malesef evlılıgım 2 ayda olunca hepsıne maddıyat ayıramadı yemek odası vs aldırcam daha nıhahaha kendımız bı eve cıkabılsek maskoya gıt bak ozkanlar dıe bı mobulyacı var urunlerıne asık olursunn mutlaka gır ıcerı pazarlık vs yapıyolar kesımlerı muhtesem ben sade ama dık kesımlerı cok severım her seyde asık olduydum oraya bak sımdı eklıyom benım begendıgım ceyız setlerını hepıcıgını aldıracam babama
tarzımı burdan anlarsın belkımm ayy kız bende yenı evlencemmgofredocumda bızdenn en ıyısınıda rabbım ona nasıp etsın cunkum kaç yıldır kaynana yanında yuvasını acsın en ıyılerınde otursun ınsallah sonrada bızeee
mesela bence 5.koltuk mükemmel ben spor seviyorum şık abartılı şeylerden hoşlanmıyorum..almadım aldıracam daha eklıyom foto vs anama gostercem o alsınn emeklı maasını gasp etcek adamdan taksıtle hepsını bı defada halltcek mobılyada bulayım sana bakk
bunlar mısal ornek goruntu olarakk agır ama klasık degıl yanıı durusuyla dıkkat ceksın ısterım
sen onu bırak da süle bakalım bize kocişi bağladınmı yatağaşöyle diyim bnm bütün odalarımın perdeleri farklı içimde kalmasın die hepsini değişik yaptım
yatak odam kıpkırmızı benimHalım falan perdem de stor kırmızı tül altı da kırmızı güneşlik stor ikside ama farklı tonlar
misafir odam krem yerlere kadar nakışlı tül yanın da parlak kahve bu gösterdiğin gibi inio kalın ağır
oturma odam turkuaz simli normal tül kenarlarında da düm düz japonları war
mutfağımın camı yok
Yani fikir sende çeşiti bol kullanıp aklına bişe kalmasın die düşünebilirsin bütün güneşliklerim stor ama daha rahat oluo..tabi tülü yıkayıp pat die asmakta rahat...
aman ağzınızın tadı bozulmaz umarım.gerçekten karakteri öyleyse ne mutlu sana ama değilse yandın diyebilirim.benim kaynana da en başında melekten farksızdı ama gel gör ki şeytan yüzü bi kaç senede çıktı şimdilerde daha bi belli oluyor.:) kaşıyommmmmmmmm
kaynana diyo gidin ne istiyorsanız beğenın içinde kalmasın ne istiyorsan söyle yapalım diyo yiyesim geliyo bal bal şanslı yere düştüm
sen nasıl arzu edıyosan bıtanem ınsallah herseyın en guselı senın olurr bunu fazlasıyla hakedıyosun artık 5 yılı devırdınben nerdeyse 5 yıldır evliyim ben de lazkızı gibi yeni ev kurucamama ben tecrübeliyim bu konuda kesinlikle kullanışı benim için görüntüsünden önemli biz koltuklara karar verdik 3-4 aydır ikea kıvık alıcaz inanılmaz rahat kalitesi konusunda emin değiliz ama eşim kırılırsa atar yenisini alırız zaten yıllarca kullanmaktan sıkılırız aynı şeyleri diyor.çok az eşya almayı düşünüyorum ev kesinlikle sade olmalı,gereksiz eşya sevmiyorum.herkese nasip olsun inşallah en güzeli,en kullanışlısı,en ucuzu
mesela bence 5.koltuk mükemmel ben spor seviyorum şık abartılı şeylerden hoşlanmıyorum..
sen onu bırak da süle bakalım bize kocişi bağladınmı yatağa
aman ağzınızın tadı bozulmaz umarım.gerçekten karakteri öyleyse ne mutlu sana ama değilse yandın diyebilirim.benim kaynana da en başında melekten farksızdı ama gel gör ki şeytan yüzü bi kaç senede çıktı şimdilerde daha bi belli oluyor.
bu arada ben dünkü bildirimi yapayım hemen;
SABAH
1 kepekli simit
peynir
yeşil çay
ÖĞLE
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
şekersiz limonata
ARA
10 adet yeşil erik
ARA
1 special k kraker
AKŞAM
tek iskender (sadece etlerini yedim)
sen nasıl arzu edıyosan bıtanem ınsallah herseyın en guselı senın olurr bunu fazlasıyla hakedıyosun artık 5 yılı devırdın
hım spor takımlar sevıyosunuz o zaman kullanıslı oluyo dedıgın gıbı bende gosterısten cok hoslanmam ama bı durusu olcak farklılık gosteren bı ımaj o yuzden ne cok spor ne cok klasık modern keskın hatlı mobılyalara hastayım kullanısıda kolay olacak tabısı
anladımm cnm devamlı kullancagın odada bende spor sevıyorum ama mısafır odası yada salon dıe tek bolum kullanacaksam o zaman hafıf sık sporlara bakabılırım
dunkı bıldırım
sabah 1 haslama yumurta bır kıbrıt kutusu beyaz beynır 4 zeytın 1 çay kaşıgı bal 1dilim kepek ekmek 1 fıncan form cayı
ara ogun 2 galeta 1 bardak yeşil çay
öğlen biberli tavuklu mantar yemegi 1 kaşık soslu makarna
ara öğün 1 etı form lımonlu bskuvı 1 fıncan yeşil çay
akşam ezogelın corba 1 kase 1 zeytınyağlı biber dolması
ben salon ve oturma odası mantığına karşıyım ecmelim salon kullanılmıyor oturma odasında oturuluyor ee o zaman ben niye aldım o eşyaları süs olsun diye mi?.ben salonda oturucam oturma odası yapmıcam onun yerine çalışma odası yapmayı düşünüyorum kitaplık,bilgisayar ne bileyim yere minder falan alıp değişik bi tarz oluşturmak planladığım.zaten 3 odalı evler çok büyük geliyor bana mümkünse 2 odalı bi evim olsun benim olsun yeterli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?