4 oda dedim ya 4. odam balkonum. hatta evimdeki iki küçük oda 12 m2 kadar balkonum 15 m2
bende sen gıbı dusunuyorum aslında yanlız sole bı durum var bebek varken ufak bı oda her zaman hayat kurtarıcı oluyo cunku cocuk sere serpe oynamak ıstıyo yemek odası salon gurubunun oldugu yerde rahat hareket edemıyo... bu acıdan dusundugunde 2-3 sene ıcın kullanılabılır daha sonra mısafır odası yada 2.cocuk odası yapılabılır dıe dusunuyorum 2+1 evlerde mısal ben gıbılere ıdeal ama 2.cocuktan sonra olmuyo malesef bır mısafır odası bı eve sartt hele benım gıbı sulalesı kalabalık ve uzak oturana sart malesef gelen 15 gunden asagı kalmıyo ebeveyn banyosu sart kısaca genıs bı ev bana sart ama allah gonlume gore versın ınsaallahben salon ve oturma odası mantığına karşıyım ecmelim salon kullanılmıyor oturma odasında oturuluyor ee o zaman ben niye aldım o eşyaları süs olsun diye mi?.ben salonda oturucam oturma odası yapmıcam onun yerine çalışma odası yapmayı düşünüyorum kitaplık,bilgisayar ne bileyim yere minder falan alıp değişik bi tarz oluşturmak planladığım.zaten 3 odalı evler çok büyük geliyor bana mümkünse 2 odalı bi evim olsun benim olsun yeterli..
heh ıste benım hayalımdekı evmıs senın evın balkonu cok genıs bır ev ıstıyom kılerı fılan mevcut gule gule otur balımm ama temızlıgı adamın dılını dısarı cıkarır allah yardım etsın sımdı sorun degıl ama bı bebe olunca her odayı altust eden o zaman fena yorulcan:26:benimki 4 odalı :18::18::18::18::18:
1 salonum var çalışan insan için temiz durması "kurtarıcı". misafiri hemen oraya alabiliyorsun :)
oturma odam küçük bize kadar :)
bir küçük odamız daha var eğitim için kardeşim yanımda kalıyo onun odası yaptık orasını :)
yatak odamız
ve bir de oda kadar balkonumuz var abartmıyorum 1 koltuk takımı ve tv ünitesi rahat girer ki sipariş verdiğimiz dolap bugün takılacak :) temizleyip oturma odamın koltuklarını oraya geçireceğim. oturma odamı da spor odası/çamaşır odası gibi yapmayı planlıyoruz. :)
temizliği çok zor oluyor. evimde mutfak + küçük tuvalet + banyo + kiler de var. ve büyük balkonumun haricinde 2 kullanışlı balkonum daha var.
bende sen gıbı dusunuyorum aslında yanlız sole bı durum var bebek varken ufak bı oda her zaman hayat kurtarıcı oluyo cunku cocuk sere serpe oynamak ıstıyo yemek odası salon gurubunun oldugu yerde rahat hareket edemıyo... bu acıdan dusundugunde 2-3 sene ıcın kullanılabılır daha sonra mısafır odası yada 2.cocuk odası yapılabılır dıe dusunuyorum 2+1 evlerde mısal ben gıbılere ıdeal ama 2.cocuktan sonra olmuyo malesef bır mısafır odası bı eve sartt hele benım gıbı sulalesı kalabalık ve uzak oturana sart malesef gelen 15 gunden asagı kalmıyo ebeveyn banyosu sart kısaca genıs bı ev bana sart ama allah gonlume gore versın ınsaallah
ama sulalaerımızle aynı sehırde yasıyo olsaydık ısınma acısından kucuk bır evı tercıh ederdım hem temızlıgı kolay hem kısın yakıt tasarrufu ıcın on numara oluyo
heh ıste benım hayalımdekı evmıs senın evın balkonu cok genıs bır ev ıstıyom kılerı fılan mevcut gule gule otur balımm ama temızlıgı adamın dılını dısarı cıkarır allah yardım etsın sımdı sorun degıl ama bı bebe olunca her odayı altust eden o zaman fena yorulcan:26:
balkon sefası süper olur ozaman
keşke topik sakinleri gelse T.dağ'a da misafir etsem :)
benım evde 2+1 olcak salon ve misafir ayrı yapmıcam salon + yatak odası + bebek odası
heh ıste benım hayalımdekı evmıs senın evın balkonu cok genıs bır ev ıstıyom kılerı fılan mevcut gule gule otur balımm ama temızlıgı adamın dılını dısarı cıkarır allah yardım etsın sımdı sorun degıl ama bı bebe olunca her odayı altust eden o zaman fena yorulcan:26:
benım evde 2+1 olcak salon ve misafir ayrı yapmıcam salon + yatak odası + bebek odası
vuvvv ıyıymıs benım adam totoyu kaldırmaz yerınden anca ogluma bakıyo ben evı topluyom kova delısı ellerını ıcıne daldırı verıyo cocukla temızlık cok zor...gule gule otur allah odeme kolaylıgı versın cnmallah herkese istediği gibi bi ev nasip etsin. biz krediyle aldık ödüyoruz. 5 senemiz kaldı :)
temizliği sorma :18: kocam sağolsun. ben süpürüyorum o siliyor :)
ama dip köşe temizlik hakkaten zor oluyo :) ama seviyorum evimi.
keşke topik sakinleri gelse T.dağ'a da misafir etsem :)
güle güle mutlulukla oturun tatlımallah herkese istediği gibi bi ev nasip etsin. biz krediyle aldık ödüyoruz. 5 senemiz kaldı :)
temizliği sorma :18: kocam sağolsun. ben süpürüyorum o siliyor :)
ama dip köşe temizlik hakkaten zor oluyo :) ama seviyorum evimi.
sıkma canını kuşum kendi eviniz mi kiramı merak ettim?ıdeal ev su an benım oturdugum ev anlattıgın gıbı ıste bacım ama tavandan alcak ve odaları mınnacık dusun bebek odası buyuyebılen yataktan bı besık bır şifonyer ve 1 tek goz oyuncak dolabı gıbı olan gardırop sıgmıyo baska bısı oda tıkıs tıkıs donecek yer olmuyo odada malesef 5m2 yoktuur yanıı kıler gıbı bebek odası yatak odası max 10m2 banyo 8m2 salon 30 m2 mutfakta ıcınde bı kucuk oda var aslında salona dahıl ama arada bır boydan kapı var ben orayı oturma odası gıbı yaptım kısın orda duruyoz mısafır geldıgındede 4 kişi yatabılcek gıbı ıyı oluyo o odada 10m2 fılan ıste bu kadar benım evımm balkon yokken cok bunun zahmetını cekıyorumm yazın hava alamıyozz ev basık 2mt tavan boyu kapılardan kafasını egerek gecıyo esım dusunun 1,86 boyu yanıı yatak odasında uyurken bırden hsımla kaldınca kafa duvara vuruyo yattı yerle tavan boyu 1mt yok ev arkadan asagı dogru daralıyo ole dusun arka tarafta yatak odası bebek odası ve banyo mevcut
bencede canımmmmen ideali bencede kuzum
canımmmm ufak olsun ama huzurun yerınde olsun önemli olan bu bence. sen çatı katındamı oturuyorsun canım?ıdeal ev su an benım oturdugum ev anlattıgın gıbı ıste bacım ama tavandan alcak ve odaları mınnacık dusun bebek odası buyuyebılen yataktan bı besık bır şifonyer ve 1 tek goz oyuncak dolabı gıbı olan gardırop sıgmıyo baska bısı oda tıkıs tıkıs donecek yer olmuyo odada malesef 5m2 yoktuur yanıı kıler gıbı bebek odası yatak odası max 10m2 banyo 8m2 salon 30 m2 mutfakta ıcınde bı kucuk oda var aslında salona dahıl ama arada bır boydan kapı var ben orayı oturma odası gıbı yaptım kısın orda duruyoz mısafır geldıgındede 4 kişi yatabılcek gıbı ıyı oluyo o odada 10m2 fılan ıste bu kadar benım evımm balkon yokken cok bunun zahmetını cekıyorumm yazın hava alamıyozz ev basık 2mt tavan boyu kapılardan kafasını egerek gecıyo esım dusunun 1,86 boyu yanıı yatak odasında uyurken bırden hsımla kaldınca kafa duvara vuruyo yattı yerle tavan boyu 1mt yok ev arkadan asagı dogru daralıyo ole dusun arka tarafta yatak odası bebek odası ve banyo mevcut
Arkadaşlar, kim hangi semtte oturuyor İstanbul'da oturanlar?
Arkadaşlar, kim hangi semtte oturuyor İstanbul'da oturanlar?
yok canım kıra degıl ondan duruyom ya sabırla bırgun ev alalım dıe babam gecın oturun dedı ısıme yakın dıe kabul ettım cnmgüle güle mutlulukla oturun tatlım
sıkma canını kuşum kendi eviniz mi kiramı merak ettim?
bencede canımmmm
canımmmm ufak olsun ama huzurun yerınde olsun önemli olan bu bence. sen çatı katındamı oturuyorsun canım?
istanbul - küçükçekmece canım
vuvvv ıyıymıs benım adam totoyu kaldırmaz yerınden anca ogluma bakıyo ben evı topluyom kova delısı ellerını ıcıne daldırı verıyo cocukla temızlık cok zor...gule gule otur allah odeme kolaylıgı versın cnm
sağol canım. herkese inşallah.
keske benm bı ayagım o tarafta aslında çorlu nun bir beldesınde akrabalarım var gecıyoz oralardann 3-5 ler beaa kızanım sanada gelırız merak etme arabayı aydedıkmı burdan 1 saatte yanındayız beaa ne etcen bızee neler yapcen
yok canım kıra degıl ondan duruyom ya sabırla bırgun ev alalım dıe babam gecın oturun dedı ısıme yakın dıe kabul ettım cnm
evet guselım catı katı balkonsuz bır evım var dedemın olumune yakın kacak olarak yaptıgı bır cekmekat allah rahmet eglesın mekanı cennet olsun ınsallah
ayde be epiniz yakınmışınız ya bize. ep beraber toplanıp da gelin. :)
kız ben becerikli değilimdir öyle. yaparım bildiğim en güzel şeyleri. bi de sizi sahile götürür, güzel bir yerde balık ısmarlar, başka güzel bi yerde t.dağ köftesi ısmarlar gezdiririm.
olmasss mı???
aydeee gelırız bacım maksat ıkı hos sohbet yemek bahanee ınsallah allah nasıo etsınayde be epiniz yakınmışınız ya bize. ep beraber toplanıp da gelin. :)
kız ben becerikli değilimdir öyle. yaparım bildiğim en güzel şeyleri. bi de sizi sahile götürür, güzel bir yerde balık ısmarlar, başka güzel bi yerde t.dağ köftesi ısmarlar gezdiririm.
olmasss mı???
anladım tatlım.o ev olmasaydı nerede oturacaktınız kirada sanırım.küçük olması çok problem değil bence çatı katları hep hoşuma gitmiştir benim tabi kullanımını bilemiyorum yaşamadığım için.çok zorluyorsa sizi kiraya çıkın tatlım orayı da kiraya verin az da olsa karşılar masrafınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?