yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

o zaman başka daireye geçin tatlım ev çok madem bu ev dışında bir tanesinde de siz oturun.madem kiraya vermek istemiyor ya siz onun evlerinden diğerine geçin ya da kendiniz kiraya çıkın.

o zaman başka daireye geçin tatlım ev çok madem bu ev dışında bir tanesinde de siz oturun.madem kiraya vermek istemiyor ya siz onun evlerinden diğerine geçin ya da kendiniz kiraya çıkın.

heryerde kıracı var o degıl buraya geldıgımıze bın pısman ettı benı esımm dır dır vır vır annen geldı evı dıyemı baban sunu soledı bundan dolayımı dıe dıe okuz altında buzagı arıyo ben ıstemıyorum dıo eve cıkalım dıyom sesı cıkmıyo acele etme demekten baska bısı yapmıyo

Allah rahmet eylesin canım

sabret kuzum az daha yoluna koyarsınız herşeyi merak etme.eşin de orda oturmak istemiyorsa işiniz daha kolay.

bizim yazlık çiftliköyü geçince hemen 2 km ileride
alaçatı favorim
2.akyaka
3.selimiye (marmaris)
4.yalıkavak (bodrum)
bu böyle uzar gider denize bayılıyorum deniz olan her yer güzel benim için

oturmak ıstemıyo evet kuzumda bıde falıyete gecse dahada ıyı olcak sanırım oglana annem bakıyo dıe duruyo sımdılık onu anlıyom

evet tatlım o büyük bi kolaylık işte size.ama yine annene yakın yerden tutabilirsin evini.hem işine de yakın olur

bizim yazlık çiftliköyü geçince hemen 2 km ileride
alaçatı favorim
2.akyaka
3.selimiye (marmaris)
4.yalıkavak (bodrum)
bu böyle uzar gider denize bayılıyorum deniz olan her yer güzel benim için

ahahah aynıı ben olumum denızde olcak sanırım hıc cıkmam sudan su yasıma kadar hep denız dıbınde yasadım ondan bura bana cehennem gelıyo

merter(12 yıl yasadım) yesıllıkler ıcınde denıze cok yakındık
altınoluk balıkesır (dunyada esı benzerı daha cok hava temızlıgı konusunda) 10yılda yaz kıs burda yasadık Club Afrodit
kardeşlerımın gelecegı parlaktı okulları ıcın ızmıre tasındık karsıyaka evlendırme daıresının onunde ev 2 yıl unı okudum pek bılemıyomda 4 yıl kaldım orda ordan gelın cıktım ıste donduk ıstanbulaaa esımle ben sadece annemın duzenı orda kurulu halen ama bebek ıcın burda... gecıcı yanıı babamda ısı geregı burda ama burda yasamaktan nefret edıyo 1 hafta burda bır hafta ızmırde fılan kaldı hep bole yasadılar annemle anlıycagın cnm

deniz olmayan yerlerde asla yaşayamam epey önce ankaraya gittim çıldırıcaktım orada acayip kasıntı bi yer ve deniz yok nefes alamadım 3 gün.sen de alışmışsın feraha tabi öyle yerlerden sonra istanbulda yaşamak zor olur tabi.annenle babanın işi de epey zormuş ayrı yaşıyorlar neredeyse ama bi şekilde idare ediyor eski insanlar.benim okulum evlendirme dairesine çok yakındı 3 yılım oralarda geçti.

Walla billa saat kaç olmuş bitanelerim nassınız ii misiniz ya bi bitmedi işlerim çğleden sonrada bankalara çıkıcammm

gofredom ewet bağladım tabi anlattım ama pazrtsi sen gogtun ya görmedin demek çok güzeldi
Bak bak laskısım bebek odası falan ayrılmış
bnim de ewim kira 2+1 oturma odası yaptım orayı bi köşe takımla bebek oluncada zmana göre çocuk odası yapcam misafir odasının bana faydası çok hep toplu pıt kapı çaldı buyur ediorum ama çocuk ollunca orda oturcaz malesef hep....bide doğal gaz falan ggog klimayla tek isinoz......
Akşam kramp girdi kasığımın altından jillian ablaya yawaş diom duymuo bnm bi kaç gün yapmıcam sanırım kasığımın altı oluncada korktum kocişide bişi demedim

sabah kepek ekmekli 1 dilimden yağsız tost yedim
öğlen bi çorba bi yoğurt listede gördüm pilavdan falan yemem
akşama da enginar yollamış anam yineee
aralara da erik le yeşilçay getirdim

bak seeen bağladın demek eyi bakalım ben henüz bi atraksiyon yapamadım hastalığım bugün bitiyor akşama bi banyo sonra cup kocişin koynuna ben de artık bugün elbiseye geçiş yapıcam

ben bugün öğle yemeği olarak salata yapmayı planlıyorum roka,domates,peynir karışımından.
araya da yine special k fesleğenli kraker bir de meyve alırım tamam.akşama da tavuk ızgara var yanında da yoğurt.

istanbulda denız olan yerler ıyıde oturmaya yurek ve mılyondolar ıster malesef cnm ama yakın ulasımı kolay bı yerde durmakda gusel
ahahah o zaman sana tam neresı oldugunu dıyım mı bekır kuafor var bılıyon mu ızmır kokoşlarının kuaforu(gerci sımdı tasınmısta) o sokakta bızım ev hemen yanındada buyuk anaokulu var hanıı mutlaka bılıyosundur kardesım oturuyo sımdı o evde tek basına

biliyorum tatlım bilmemmi hiç karış karış bilirim oraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…