yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Yaydım edin bana
imdatt tutun kollarımdan düşerim şimmmddiiiiii
yaydım edin banaaaaa

bütün ümidimi kaybediorum :104::104::104::104::104::104::104::104::104:kesin bni böle kesinnnnnnnnnnn

Yaydım edin bana
imdatt tutun kollarımdan düşerim şimmmddiiiiii
yaydım edin banaaaaa

bütün ümidimi kaybediorum :104::104::104::104::104::104::104::104::104:kesin bni böle kesinnnnnnnnnnn

hayırrr sakın haa ümidini kaybetme kuzum gayet güzel gidiyor işte hemen kısa sürede istediğin kiloya ulaşamazsın ki herkesin bünyesi de farklı sen 1 kilo verirken diğeri 3 kilo verir bu senden daha özenli olduğu anlamına gelmez ki..devam aynen :81::81::81::81::81::81::81:

Eki Görüntüle 713311
şimdi 30day içinde buldum bi 1 aydamı bu hale gelmiş he laskısım cewap istiorum hemen

kız Beste, bana az çemkirmediniz "bırakılır mı diyet , devam et, vs vs" diye.

ben bırakmadım şimdi sıra sen de mi? yok öyle bırakmak. uykun varsa git uyu. 1 gün miskinlik yap. ama diyeti bırakmak yok.

bu öğle çok az yedim.

çorba ve çilek bi de ana yemek vardı ama kötüydü sevmedim. içinden bir iki patates ayıkladım o kadar. sonra da dondurma. (oruçlulardan özür diliyorum.)

afiyet olsun canımmmmm çok güzel menün. bende iftardan sonra karpuz yemek istiyorum bugün canım çok istedi neden se :)

evet canım 1 ayda

o bi ayda bu hala gelmiş bi kadınsa kabul ediorum bn bi öküzüm başka seçenek kalmıo

kız tövbe gerçi bende pek inanmadım doğrusu ya bizde bi anormallik var yada resimler fake bilmiyoum tatlım

ya acaba sabah akşam mı yapıolar ama yooo ecmel de bi geceleri yapıodu dimi bilmiorum ya bütün neşem kaçtı ya diyetle ilgili sarcak yer arıprum sanırım kusurma bakmaın.....

ya acaba sabah akşam mı yapıolar ama yooo ecmel de bi geceleri yapıodu dimi bilmiorum ya bütün neşem kaçtı ya diyetle ilgili sarcak yer arıprum sanırım kusurma bakmaın.....

1defa aşkımmm. yaz canım içinde ne varsa çekinme dök bacımmmmmmmm dökkkkkkkkk yapıyoz yapıyoz yok anacım aynı yerinde duruyo

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bence hata nerde biliyormusunuz hem diyet hem sporu aynı anda yapmakta bence.o spor yağlarınızı kasa çeviriyor kilo kaybı yapmıyor kilonuz aynı kalıyor sadece yağlar kasa çevriliyor.bence önce kilo verip daha sonra spor yapmalı ben öyle düşünüyorum yani..

o bi ayda bu hala gelmiş bi kadınsa kabul ediorum bn bi öküzüm başka seçenek kalmıo

kız sen dayak istiyon anladım ben seni!

ya seninle onların veya yakın bi örnek vereyim "lazkızım"la "benim" bünyem aynı mı? o daha az yiyebiliyo, spor yapabiliyo, ben ondan daha fazla yiyorum spor yapamıyorum şu sıra ee dolayısıyla o daha çabuk sıkılaşıp daha çok kilo verecek.

senin kullandığın ilaçlar vardı. her şeyin etkisi var bu kilo alımında veya verememekte. bak dışarı çıkıp dolaşan da var iş dolayısıyla, ama benim gibiler 10 saat koltuğa çakılı eee serviste de 1 saat gelirken 1 saat giderken oturuyoruz :) 12 saat. kız ben hangi birini yapayım. evde yemek mi temizlik mi spor mu koca mı??? ee benim de mecalim kalmıyo. ben sizin kadar da iradeli değilim. çoook canım isterse gidip bişey yiyorum düşüp bayılmaktansa :)))

Nettte 3o days die jillana topik açmışlar sonuna kadar okumadım tabiki ama sadece 1 kg verip vücüt şekli değişen kadın eklemişler nasıl yani yaaaaaa ufffffffff acaba lewel 1 den mi başlasam 2 yerine

ben sporsuz diyetin işe yaramayacağını düşünüyorum canım

çok kafaya takıp sadece buna odaklandım haftalardır ondan mı çok yıkıldım acaba böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…