yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

sporsuz diyet kilo verdirir.

spor vücudu sıkılaştırır. kilo almış olsan da. nette 2 kilo yağın görüntüsü ile 2 kilo kasın görüntüsünün olduğu bi foto var. bi bakın bulursunuz.
hatta aynı foto da kızın tekini eklemişler kız incelmiş ama 2 kilo almış. görüntü 10-15 kilo vermiş gib.

ya nerden bulcam eklesene yaaaaaaa

kesinlikle doğru katılıyorum her bir sözüne.hem çalışıp hem ev işi hem yemek hem banyo hem kocayla ilgilen çok zor oluyor fırsat kalmıyor.ben ilk başladığımda sakatlandım bıraktım daha sonra 2. kez başladığımda ölü gibi oluyordum tüm bunlardan sonra uyuyup kalıyordum 2 gün ara verincede bıraktım ve sadece yediklerime dikkat etmekle devam ettim kilo verebildimmi bilmiyorum epey uzun zamandır tartılmadım yarın sabah tartılıcam.kilo vereyim jillianı mutlaka yapıcam ahdım var bitiricem.

google'a yağ kas yazın 6. Resmi inceleyin.

kızzz anammmm kader ortağım temmuzda ki yol arkadaşım harbi yaşıma daha girdimmm bu nasıl bir olayy çok şaşırdım töbeeee bidaha kg dersem töbeeeee.....kasığımın ağrısı mı ...edin gitsin Akşam başlıcam hemen hemen başlcam abi karı kg almış almış orda et yok

yaaaaaaaa gördünmüüüüüüüüüüüüü hala totoşun kalkmasın senin hıhhhhhhhh

tabi kız. ben totomu kaldıramıyom spor yapmak için yapabilsem üfff.. hatta ben bi ara selülit programını yapıyodum evde o zaman bile insan inceldiğini anlıyo :) diyet yerine sağlıklı beslensek ve spor yapsak dertler ortadan kalkar.

ama spor yapamadığımız için az yemeye diyete devam :)

yaaaaaaaa gördünmüüüüüüüüüüüüü hala totoşun kalkmasın senin hıhhhhhhhh

ben bu totoşu naparım biliomusun tekmeleye tekmeleye kaldrıım yerinden

canım bu sağlıklı beslenme konusunda haklısın herşeyden az az yemiş olsak diyete hiç gerek kalmıcak mankenler öyle yapıyo hatta biri demişti geçen gün herşeyden yiyorum hatta kadın sabahları pizza yiyormuş sabah kalori yakımı çok olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…