istersen başla canım sıkılmazsan eğer....
sporsuz diyet kilo verdirir.
Spor vücudu sıkılaştırır. Kilo almış olsan da. Nette 2 kilo yağın görüntüsü ile 2 kilo kasın görüntüsünün olduğu bi foto var. Bi bakın bulursunuz.
Hatta aynı foto da kızın tekini eklemişler kız incelmiş ama 2 kilo almış. Görüntü 10-15 kilo vermiş gib.
çok kafaya takıp sadece buna odaklandım haftalardır ondan mı çok yıkıldım acaba böle
çok düşünme tatlım aklına taktın ondannnn
yada önce 1i sonrada 2yi mi yapsam arka arkaya 25 dk +25 50 dk bişi olmaz heralde
kız sen dayak istiyon anladım ben seni!
ya seninle onların veya yakın bi örnek vereyim "lazkızım"la "benim" bünyem aynı mı? o daha az yiyebiliyo, spor yapabiliyo, ben ondan daha fazla yiyorum spor yapamıyorum şu sıra ee dolayısıyla o daha çabuk sıkılaşıp daha çok kilo verecek.
senin kullandığın ilaçlar vardı. her şeyin etkisi var bu kilo alımında veya verememekte. bak dışarı çıkıp dolaşan da var iş dolayısıyla, ama benim gibiler 10 saat koltuğa çakılı eee serviste de 1 saat gelirken 1 saat giderken oturuyoruz :) 12 saat. kız ben hangi birini yapayım. evde yemek mi temizlik mi spor mu koca mı??? ee benim de mecalim kalmıyo. ben sizin kadar da iradeli değilim. çoook canım isterse gidip bişey yiyorum düşüp bayılmaktansa :)))
google'a yağ kas yazın 6. resmi inceleyin.
google'a yağ kas yazın 6. Resmi inceleyin.
denerim çok yorulursam direk 1den başlarım..yorulmazsam hem 1 hem 2 yi yaparımeğer yorulmuyorsan yap tatlımmm
yalnız şöylede bir şey var. Yağsız kesinlikle kasa dönüşmezmiş.
kızzz anammmm kader ortağım temmuzda ki yol arkadaşım harbi yaşıma daha girdimmm bu nasıl bir olayy çok şaşırdım töbeeee bidaha kg dersem töbeeeee.....kasığımın ağrısı mı ...edin gitsinAkşam başlıcam hemen hemen başlcam abi karı kg almış almış orda et yok
kızzz anammmm kader ortağım temmuzda ki yol arkadaşım harbi yaşıma daha girdimmm bu nasıl bir olayy çok şaşırdım töbeeee bidaha kg dersem töbeeeee.....kasığımın ağrısı mı ...edin gitsinAkşam başlıcam hemen hemen başlcam abi karı kg almış almış orda et yok
öyle yazmış biri ama döünmese o kadın nasıl öyle olcak hem jilliandada geçerli budenerim çok yorulursam direk 1den başlarım..yorulmazsam hem 1 hem 2 yi yaparım
güzelim illa zora sokcan bu beynimi o nedemek
yaaaaaaaa gördünmüüüüüüüüüüüüü hala totoşun kalkmasın senin hıhhhhhhhh
tabi kız. Ben totomu kaldıramıyom spor yapmak için yapabilsem üfff.. Hatta ben bi ara selülit programını yapıyodum evde o zaman bile insan inceldiğini anlıyo :) diyet yerine sağlıklı beslensek ve spor yapsak dertler ortadan kalkar.
Ama spor yapamadığımız için az yemeye diyete devam :)
tabi kız. ben totomu kaldıramıyom spor yapmak için yapabilsem üfff.. hatta ben bi ara selülit programını yapıyodum evde o zaman bile insan inceldiğini anlıyo :) diyet yerine sağlıklı beslensek ve spor yapsak dertler ortadan kalkar.
ama spor yapamadığımız için az yemeye diyete devam :)
ben bu totoşu naparım biliomusun tekmeleye tekmeleye kaldrıım yerinden
öyle yazmış biri ama döünmese o kadın nasıl öyle olcak hem jilliandada geçerli bu
ben bu totoşu naparım biliomusun tekmeleye tekmeleye kaldrıım yerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?