yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlarrrrrrrr kiloları verdikten sonraaaa toplanalım ne dersinizzz?
nerde oturuosunuz ki sizler ben bursada
evet tatlımm 5.senemize giricez yakında herkes bebek soruyor artık bize.hoş daha küçüğüz ama istiyoruz bi bebişimiz olsunn
eşimin askerlik var daha hele bi gidip gelsin başlıcaz çalışmalara

bizde 3 yıllığız ama nerdeyse kısır yaptılar bizi de çocukta çocuk bi çakıcam :26::26::26::26:

nerde oturuosunuz ki sizler ben bursada

bizde 3 yıllığız ama nerdeyse kısır yaptılar bizi de çocukta çocuk bi çakıcam :26::26::26::26:

bize de soran oldu ''şey acaba yanlış anlamazsanız sormak istiyorum tedaviye falan gitseniz tüp bebek yapıyorlarmış çaresi varmış'' dediler :99::99::99: sinir olmuştum..ben de ağzının payını vermiştim güzelce :81::81::81:

ilk gun ıcın ıyı bı baslangıc cnm baska seylere ver kendını asırı acıkırsan yanında elma tası bırebır kesıyo bı elma 60cal ona gore ye

ben istanbuldayım. herkez farklı yerde yawww olmadı
ewet olmadı gari
yani bitmio ki sözlüsen nişan nezaman nişanlısan düğün
ewlisen çocuk
1çocuğun warsa 2.yide yap
abi bu tip insanlardan nefret ediorum ama her çevrede heryerde var kendi ailelerimizde bile buarada senin yaş kaç gofreddom

ne yazık ki var..23 yaşındayım tatlımm

valla guselim bizde 3,5 yıllık evliyiz aynı seyı bızede yaptılar kı daha 1,5 yıllık evlıydık cahil adamların halı baska sallayın gıtsın bebek konusunda karı koca olarak bır karar alın ve kendınızı hazır hıssettıgınız an yapın cok zor bebek sorumlulgu sosyal hayattan 2 sene kopman lasım sabırlı olmak lasım bebek olunca evlılıkte cok sey degısıyo

acıkcası ben cok ıstedım oglumu esımıde zorladım sonuc çocuk 6 aylık olana kadar devamlı bır dıdısme yasadık cok zordu hele logusalıgımı anlatmıyım adam verem olur ıyı sutlerım gıtmedı

ben de yaklaşık 2 3 aydır istiyorum aslında ama eşim askerliğini yapmadan yanaşmıyor..kısa dönem yapıcak ama yine de hamilelik sürecini birlikte yaşayalım diyor ben sabredemiyorum..bi yandan da düşündüğümde çocuk gerçekten eli ayağı bağlıyor eskisi gibi olmuyor hayatın örneklerini bolca görüyorum..ama o mis kokusunu da artık hissetmek istiyorum...bakalım eşim 1 sene dedi bekliyoruzz

bence çok doğru bi karar bitanem eşinle o süreci yaşamanın tadı da bi başkadır tam iht. olduğunda o askerde sen hamile yada doğum yapcan sayılı gün çabuk geçer kuşum

galete yerine ne yiyebilirim cubuk kraker falan mı acaba gitcem almaya da öğlende

bekle bitanem herseyin zamanı var hamıleyken eşine cok ıhtıyacın olacak hamilelik saltanatlık dogum perişanlık donemı ama dedıgın gıbı evlat bambaşka bişi kokusu varlıgı allah herkese nasip etsin ama dogru zamanda bu çok onemli yoksa ben gıbı cok yıpranırsınız...
cok sorunlu bır bebegım vardı aksam 7 gıbı aglamaya bı baslardı sabah 9 a kadar 14 saat aralıksız etinden et kesiyon sankı evın korıdoru bana mesken olurdu bi ileri bi gerı eymen elimde sol kolumun ustune bas asagı yatırırım elimi bacak arasındn gecırır gezdırırım karnına baskı yapınca daha sakın aglıyodu asırı gazlı bı cocuktu ne ılac kullandıysam ne yaptıysak gecmedı en sonunda aglamaktan gobek fıtıgı oldu her gece cocuk aglar ben aglarım... esimin tek sozu o kadar cocuk istiyodun ne aglıyosun bak şimdi... o donemler fenaydı ya gunduzde bir suru misafir haber verir cıkıp cıkıp gelir 10-15 kişi uykusuz hıc uyumadan kalk pasta borek yap ınsan agırla (trakyalıların adetını bılen bılır) ustune dogumdan 10 gun once gelen tam ızne cıktım ayaklarımı uzatıcam dedıgım donemde kaynana kayınpedere hızmet ettım onune koy onunden kaldır tepelee hamıle ıken ... dogurdum eşimin 3 kardeşi 8 çocuk evde 20 gun yatıya kaldılar cocuk susmaz ben uykusuz sabah bı de o kadar ınsan hızmet bekler ayyy ıyı cınnet gecırıp evden kovmamısım ...

beni yine şaştmayı başardın sen neymişin be ecmelim inan bana sen mükkmlsin çünkü ben bu söylediklernin yarısını yapamam yapamıorum da zaten aşikar ortada ayrıca çok da anlayışsız eşin ve ailesi war mış kıamam sana ya harbi kowalasydın be ya hepsini yazık saanaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…