yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ne yalan söyliyim epey zor geçmiş günlerin tatlım üzüldüm adına..eşler de hemen laf söylüyorlar istemiştin bak şimdi ne kadar üzücü bi durum oysaki.tek başına yapmamışsın ki çocuğu..anlayışsız,katı kesiliyorlar hemen..neyseki atlatmışsın artık huzurlu mutlu olmaya bak..

hem hamile hem iş hem ew hem hizmet sesiz konuşun benim koca duymasın önün de eğiliorum ecmeliiiimmmmm

Allah sabır vermiş sana tatlım ben asla üstesinden kalkamazdım

yok be gulum herseyın zoru bana denk gelir zaten ne bebekler var koca gun koca gece kutuk gıbı uyur bana denk geldı evden cıkamazdım gıttıgım yerde ayrı bı odaya kapanır onunla ugrasırdım 1 ay oncesıne kadar topluma cıkamıyodum yabancı bırını gorsun cıyak cıyak bagırıyodu yıne albumue bak dış bugdayı ve dogum gununde eve ınsan cagırdım ben banyoda cocuk sakınlestırmeye ugrastım ama sukur bıcak gıbı kestı 1 aydır rahatım...
çok zor bitanem çok onun için şimdi dıyom kı eşime cocuga iyi bak başka yok hııı dıyo bana sen ole san ama ayaklarıma kapanmadan yalvarmadan asla 2.cocugu yapmam

evet tatlım bencede biraz burnu sürtülsün hak ediyorlar

hem hamile hem iş hem ew hem hizmet sesiz konuşun benim koca duymasın önün de eğiliorum ecmeliiiimmmmm
abartmıyorum dogumuma ıkı gun var benım adam mumessıl ayakları su toplamıs yurumekten koca bır kova sıcak su yapıp ayaklarını yıkadım onune eyılıp ılacla masaj yaptım bunları merıfet dıe anlatmıyomda dogumda annesı yuzunden benım ustume yurudu kı asla yapmaz dedıgım adam cok baskadır bana sevgısı ama o donem ben degıl o dogurdu sankı... işte bebege hazır olmadıgından bunları yasamıs arastırmalar onu gosterıyo...
13 şubat gecesı sancılarım var mutfakta bulaşık yıkıyorum karnım tezgaha carpa carpa kaynana ıcerde ıkı bacagının arasında demlik cay keyfı yapıo hey gıdın heyy ama o donem olsem ıcımden gıtmez kızlar kım ne ettıyse bana esımde dahıl kaynamam gorumcelerın yaptıklarını hıc anlatmıyım adam gercekten katıl olur benım uzerıme yuruduler bıde surat asıyom dıe ula 1 saat uyku uyumamısım be ınsafffffffffff kahkaha atacak halim yokya ...
ama gun oldu devran dondu gorumcede dogurdu yaptıgım hızmet karsısında yerın dıbıne soktum utandııı işte hamile kadına bole hızmet edılır der gıbı...

canım ya şok oldum nasıl bir vicdan bu ya.. çok iyi sabretmişsin :26:

evlen tatlım evlilik güzel şey..tabi kaynana faktörü çok fazla rol oynamıyorsa yoksa çekilmez oluyor :18:

kızlar 4 yıllık ilişkimden 15 günden fazladır ayrıldım. Şuan beni isteyen biri var. tabi ben olmaz diyorum daha yeni ilişkiden çıktım. Çocuk bulgaristanlı eğer olurda tamam dersem kaynanayla altlı üstlü oturcam. Sizce ne yapmalıyım?

asla ne bi ilişkiye başla nede bişi hıssetmıyosan ok de kaynana nur nımet bıle olsa (bunu yasayan arkadaşlar var)varlıgı adama batıyo ıyıde konussa kotu gelio cunku eslerı bır kukla gıbı oynatıyolar...
benım kaynana ızmırde ama 460 kmden yetıo ortalık karıstırmaya 2 gorumce hakeza aynı bır kaynımdan sanslıyım agzı var dıllı yok kayınbabamda duymuyo konusamıyo ısıtme engelı var...

hoşgeldin tatlımmmm yaş kaç nerede oturuyorsun kilon hedef kilon boyun ? ay çok soru sordum yaaa

hoşbuldumm :)) 24 yaşındayım ıstanbulda oturuyorum anneyım aynı zamanda çalışıyorum 1,54 boyunda 59 kıloyumi hedef kılom 50 (inşallah),54 ile hamıle kalıp 74 ile doğum yapıp,doğumdan sonra 52 kadar düştüm..işe başlayıp düzenli yemeye başlayınca kıloya hazır olan vücud anında şişti ama giceceklerr...

haklısın canım. Bana diyorlar kadın hiç bir şeyine karışmaz diye ama zaten şuan evlilik düşünmüyorum.

aynı yaştayız canım. ne üzerine çalışıyorun canım. bende İstanbuldayım neresındensin tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…