bi sn şimdi bnm vücudum daki yağ ise ewet böle olurum ama değilse olmam doğru mu eee zaten bu kg yağ olmasa 40 kg olurdum sorunda kalmazdı
aslankız senin burcun ne???
kız bak aklıma geldi tekmelerım deyınce :) kapı eşiğine geç bir sağa bir sola yanlarını değdir kapıya yanları eritiyormuş :)
:) at kız bide ona at nolcekkkkkkk kapı popo görsün hahaytttttttttttaslan
hopplaa bi kapı kirişine popo atmadıydık oda oldu
Ne kaynattınız beaaa anlatın ben pertım pazara gıttım tansıyonum dustu sık yemege alısmıs ya mıde ac degılım ama bas donmesı yapıyo
kız lazkızım,
şu simit bölgesine ne önerirsin.
dumbell'ları alıp sağa sola mı eğileyim.
kız lazkızım,
şu simit bölgesine ne önerirsin.
dumbell'ları alıp sağa sola mı eğileyim.
canım dikkat etttt ayran iççç ayrann
sağol cnm nıyetlıyım malesef bas donmemde bu sebepten gunde 6 ogun yıyoz 3 ana 3 ara onlar olmayınca bırden sersemledım:26:
allah kabul etsin bi tanem
sağol cnm nıyetlıyım malesef bas donmemde bu sebepten gunde 6 ogun yıyoz 3 ana 3 ara onlar olmayınca bırden sersemledım:26:
Allah kabul etsin canımmm
sağol bestem anlatsana kız ne kaynattınız ben yokkene
walla bn mızıkçılık çıkarttım biraz bütün ümidimi yitirdim kg weremedim kasığımın ağrısından sporda yapamıorum die sonra bi kaç foto ve bi kaç ekstra bilgiyle topluca gaza gettiler beni bu çok tombiş olan totoşum ve göbişimin kg wermeden de kas yaptığını açıkladılar işte böle sonunda ikna oldummmmm ...ettim ağrıyıda uykuyuda ...
Hey canın cehenneme dostum........yaptım kglalarıma zerrin gibi
heyttttttttttt beeeeeeeee işte buuuuuuuuuu
walla bn mızıkçılık çıkarttım biraz bütün ümidimi yitirdim kg weremedim kasığımın ağrısından sporda yapamıorum die sonra bi kaç foto ve bi kaç ekstra bilgiyle topluca gaza gettiler beni bu çok tombiş olan totoşum ve göbişimin kg wermeden de kas yaptığını açıkladılar işte böle sonunda ikna oldummmmm ...ettim ağrıyıda uykuyuda ...
Hey canın cehenneme dostum........yaptım kglalarıma zerrin gibi
aman ha siz bana çok güvenmeyin belli aralıkta ara gazı wermeyi ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?