yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

yine diyet konusu acildi icin yaziyorum kizlar...
ben hamile kalmadan önce tam 4,5 kg verdim ve 5-6 hafta icinde.. haftada 0,7-0,8kg arasi veriyordum.. ilk baslarda cok az diye düsündüm ama simdi diyorumki aslinda gayet ii vermisim...
benim bir arkadasimdan aldim diyet listesi vardi ve bu internettede yaziyor.. bu kilolari kalici olarak veriyorsunuz.. cok harika.. ben hamile olmama ragmen düsünün hala 1 gram dahi almadim...
ayrica diyetin yanindan sporda yapiyordum.. saat 15.30-16.00 gibi isden cikiyordum direk spor salonuna.. 50-80dk arasi spor yapiyordum ve bol bol su iciyordum.. ve kizlar ben ztn günde 3litre su icen birisiyim.. diyet yapsamda yapmasamda..
sporsuz cok zor kilo vermek cünkü kimi insanlarin metabolizmasi yavas calisiyor o yüzden spor sart.. metabolizmayi hizlandirdirniz anda kilo vermek daha kolay olacak... ben evlenmeden önceki halimi düsünüyorumda ve simdiki halime bakiyorum aglamak istiyorum ya.. boy 1.60 kilo 55-57kg arasiydi simdi ise 64kg.. ve 4,5kg da verdim.. ama ben düsük yapdim hamile kalmadan öncede 66kg dum.. 68,5kg dum düsük yapdim ve hemen sonra diyete basladim ve 64kg oldum simdi diorumki keske birazda daha spor ve diyet yapip 60kg olup hamile kalsaydim.. ama napcaksin.. oyüzden azim cok önemli...
HAYATINIZDAN : TUZU, UNU, SEKERI, EKMEGI, ====> KOMPLE KALDIRIN OZMN KILO VERIRSINIZ

canımmm düşük yapmışsın çok üzüldüm buna kilo verimin çok iyiymiş. dediğin gibi 3 beyaz + ekmek hayatından çıktığı zaman rahatlıkla kilo veriyorsun. Diyet listesi neydi peki canım=?

canımmm düşük yapmışsın çok üzüldüm buna kilo verimin çok iyiymiş. dediğin gibi 3 beyaz + ekmek hayatından çıktığı zaman rahatlıkla kilo veriyorsun. Diyet listesi neydi peki canım=?

valla tatlim tam olark ezbere bilmiyorum evde bilgisiyarda kayitli birda almanca bir diyetti ama ben sana türkce yazraim onu eyer istersen ama cok ac kaliyorsun ilk zmnlar doymuyorsun bende öyleydi.. zor ama kalici..

uyku bastı beaaa abooo 4,5 saat var neredeyse ezana uykum geldı gozlerım kapanıyooo hıc uyumadım gece sanırım hasta olcam babam az once yanakların domates gıbı olmus kızım dedı ıcımın acısı dısarıyamı cıkıyo ne:26:

dikkat et ecmelim c vitamini desteği al akşam bolca
lazkizim isdeyim ama senin icin netden bulup türkcesini yazdim...
nasil gönderiyim.. yada burda hemen paylasiyimmi ?? nasil istersin ?

burdan paylaşırsan daha iyi olur canım bizde faydalanırız

Pazartesi:

Sabah: 1 fincan siyah kahve (sütsüz ve sekersiz)
Ögle: 2 tane domates, 2 tane haslanmis yumurta, ve 1 dilim kepekli ekmek
Aksam: birazcik tavuk gögsü, bol salata (bol sirkeli)

Sali:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (bir iki damla yagsiz süt ve sekersiz)
Ögle: birazcik tavuk gögsü, bol salata (bol sirkeli)
Aksam: 1 elma, ve 1 kase yogurt

Carsamba:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (bir iki damla yagsiz süt ve sekersiz), 1 dilim kepekli ekmek
Ögle: 2 tane haslanmis yumurta, biraz ton baligi, biraz salata (sirkeli) ve 1 dilim kepekli ekmek
Aksam: biraz hindi jambon, 2 tane domates

Persembe:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (bir iki damla yagsiz süt ve sekersiz), 1 dilim kepekli ekmek
Ögle: birazcik tavuk gögsü, bol salata (bol sirkeli)
Aksam: 2 kücük haslanmis patates ve biraz salatalik

Cuma:
Ögle: 2 tane haslanmis yumurta, biraz ton baligi, biraz salata (sirkeli) ve 1 dilim kepekli ekmek
Aksam: Aksam: biraz hindi jambon, 2 tane domates

Cumartesi:
Sabah: limonlu cay
Ögle: 2 tane haslanmis yumurta, 2 tane domates, 1 dilim kepekli ekmek
Aksam: ne istersen yiyebilirsin (ama cok asiriya kacmamak sartiyla)

Pazar:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (bir iki damla yagsiz süt ve sekersiz),
Mittag: kizarmis yarim tavuk, ve bol sirkeli salata
Aksam: 2 tane domates, 1 elma, 1 armut

VE GÜNDE EN AZINDAN 2,5LITRE SU ICICEKSINIZ

2 HAFTA BU DIYET YAPILCAK; 1 HAFTA ARA VERILICEK (ISTEDINI YIYEBILIRSIN AMA ASLA ASIRIYA KACMAK YOK) !!!!!!!!!!!!

1 HAFTA ARA VERDIKDEN SONRA YINE 2 HAFTA BU DIYET YAPABILIRSINIZ...

SEKER; SIVIYAG(YAG), TUZ, YANI BEYAZ OLAN HERSEYI UNUTUCAKSINIZ

BURDAKI YAZILANLARII YICEKSINIZ BASKA HIC BISEY YENMICEK!!!!!

VE EYER ZOR DIYORSANIZ HIC BASLAMAYIN BU DIYET....

AMA BEN BU DIYETLE TAM 5-6 HAFTA ICINDE 4,5KG VERDIMM

VE HAFTADA 3-4 KEZ SPOR YAPILICAK (BEN SPOR SALONUNA YAZILMISDIM HER GITTIMDE 50-80DK KALIYORDUM)

Son düzenleme:

gayet güzel yapılabilir bence fakat içerisinde asla yemediğim 2 şey var biri sirke biri de jambon :26: nasıl olucak?

Son düzenleme:

bende şuan az az kg weriorum en fazla 700gr werdim ama toplam da 3kg werdim demek çok üzülmeyeyim kalıca kg weriorum bedenimi alışıo....bn bu dieti yapamazmışım zaten çünkü sürekli aynı yiyecekleri hazırlıcak bi ortamım yok...öğün ve yemekler aynı olmazsada sonuç alamam sonuçta neyse akşama jillihan tezeme dewam sonrada bi duş bi abdest bi yasin okucam sonra kociş gelcek açımmm dicek buyur burdan yak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…