bende şuan az az kg weriorum en fazla 700gr werdim ama toplam da 3kg werdim demek çok üzülmeyeyim kalıca kg weriorum bedenimi alışıo....bn bu dieti yapamazmışım zaten çünkü sürekli aynı yiyecekleri hazırlıcak bi ortamım yok...öğün ve yemekler aynı olmazsada sonuç alamam sonuçta neyse akşama jillihan tezeme dewam sonrada bi duş bi abdest bi yasin okucam sonra kociş gelcek açımmm dicek buyur burdan yak
yumurta 2 tane yiyemem ki ben alerjim var 1 tane yesek olmazmı?
valla sen bilirsin bestem.. Diyet hicde kötü deyil cünkü benim cevremdeki arkadaslar fln yapdi ve ben kendim yapdim kalici veriyorsun ama zor.. Ayni seyleri yiyorsun cogunlukla.. Ama bunlari kalorisi cok cok düsük olan seyler.. Ecmelim burda paylas dedi bende paylastim yoksa ben lazkizima yazcakdim direk.. Belki sizlerinde isine yarar diye düsündüm..
valla sen bilirsin bestem.. diyet hicde kötü deyil cünkü benim cevremdeki arkadaslar fln yapdi ve ben kendim yapdim kalici veriyorsun ama zor.. ayni seyleri yiyorsun cogunlukla.. ama bunlari kalorisi cok cok düsük olan seyler.. ecmelim burda paylas dedi bende paylastim yoksa ben lazkizima yazcakdim direk.. belki sizlerinde isine yarar diye düsündüm..
bnm rejim yapmam daki sebebde bu tatlım hamillilğe olabildiğince az kg da başlamak
evt haklisin cnim bende iste öyle yapdim 4,5kg verdim hamilelikden önce simdii diorum keske biraz daha verseymisim diye ama olsun dogumdan sonra veririm.. Tbi daha nekadar kilo alicam belli bile deyil simdilik daha hic almamisim..
Birde emzircem icin galiba ilk 6ay diyet fln yapmam ama sonra baslarim diyet yapmaya ama tbi bu diyetimi yapamam cünkü bu cok agir cok zor hani bebis hala emerse baska bir diyet yapmam gerekecek.. Hayirlisi olsun..
Ama spor cok önemli tatlim.. Unutma
65 tim kendim 63 oldum buraya 63 le başladım şimdide 60ım benm hedefim çokkkk olsa 50 olsam keşke ama bi 57 falan olsada yeter heralde ...biz burdayız tatlım ozman da weriz birlikte....daha ck ve bn doğurcaz aa laskısım hepimizi sollucak anlıcağın işimiz çok
ne çektik beee allll wermeye uğraşşşş ne çektiikkk beeee
ahhh ahhh ben de bi 60ı görsem o kadar mutlu olucam ki.debelenip duruyorum olduğum yerde sayıyorum pazartesi başlıyım ben pazar günü çeşmeye gidicem orda ölçü kaçar mangaldı mungaldı ama pazartesiden sonra görün beni canlarım
dikkat et ecmelim c vitamini desteği al akşam bolca
burdan paylaşırsan daha iyi olur canım bizde faydalanırız
ahhh ahhh ben de bi 60ı görsem o kadar mutlu olucam ki.debelenip duruyorum olduğum yerde sayıyorum pazartesi başlıyım ben pazar günü çeşmeye gidicem orda ölçü kaçar mangaldı mungaldı ama pazartesiden sonra görün beni canlarım
sağol guselım orucumu b acayımda balım canım hıcbısı yemek ıstemıyo cumburlop yataga yatmak ıstıyo ama oglanı uyutmadan bu mumkun degıl
bu arada liste gayet zorlayıcı ozellıkle sabah ac karnına acı kahve ıcmek cok tuhaf geldı bana ac kalmadanda 6 hag-ftada 7 kg verdım ben sıkıntı yok bu kadar zorlamaya gerek yok ama spor sart bende bunda hem fıkırım tulın sahının zengiz kız fakır oglan dıyetını dınleyenınız varsa sabah oglen duzgun yenmelı ama akşam asla dıyor yanıı bılemıyorum yabancılar kahveye cok duskun ama ben sutsuz yada sut tozusuz kahve ıcsem ıcımde en fazla 2 dk durur :26:
evet tatlım o açıdan çok şanslıyım bu liste de o yüzden pek bi uydu bana sadece evden yumurta ve öğle için haşlanmış tavuk getiricem bazı günler.sana yakın alışweriş merk olmasına bayılıorum hep taze tzae bol çeşit alıosun ben çekmeceye sığacak ve bozulmucak şeler getiriorum hep...anca çantama bi muz ya elma ya erik tıkıorum okadar
o diyeti hiç duymadım tatlım ama ben elimde liste olduğu zaman sanırım daha düzenli besleniyorum listeye göre.yoksa kaçıp gidiyor.sabah acı kahve içmek tam bana göre zaten bahsettiği türk kahvesi sanırım ya da nescafe mi?? :26:sağol guselım orucumu b acayımda balım canım hıcbısı yemek ıstemıyo cumburlop yataga yatmak ıstıyo ama oglanı uyutmadan bu mumkun degıl
bu arada liste gayet zorlayıcı ozellıkle sabah ac karnına acı kahve ıcmek cok tuhaf geldı bana ac kalmadanda 6 hag-ftada 7 kg verdım ben sıkıntı yok bu kadar zorlamaya gerek yok ama spor sart bende bunda hem fıkırım tulın sahının zengiz kız fakır oglan dıyetını dınleyenınız varsa sabah oglen duzgun yenmelı ama akşam asla dıyor yanıı bılemıyorum yabancılar kahveye cok duskun ama ben sutsuz yada sut tozusuz kahve ıcsem ıcımde en fazla 2 dk durur :26:
bak tatlim bu diyete illakide pazartesi baslicaksin.. hani sakin iste cumartesinden baslayim pazardan baslayim deme.. oldumu
evet tatlım o açıdan çok şanslıyım bu liste de o yüzden pek bi uydu bana sadece evden yumurta ve öğle için haşlanmış tavuk getiricem bazı günler.
o diyeti hiç duymadım tatlım ama ben elimde liste olduğu zaman sanırım daha düzenli besleniyorum listeye göre.yoksa kaçıp gidiyor.sabah acı kahve içmek tam bana göre zaten bahsettiği türk kahvesi sanırım ya da nescafe mi?? :26:
az önce aklıma geldi hatta listeyi masaüstünde klasöre kopyaladım günleri bile değiştirdim yarın başlıcaktım sonradan vazcaydım çünkü pazar günü çeşmeye gidicez orda ben ölçüyü epey kaçırırım o yüzden pazartesi başlıyorumçok mu aç kalıyor insan nasıl oluyor?benim kan şekerim çok çabuk düşer kaldırabilirmiyim sence?
dedıgın gıbı kısıden kısıye farkedıyo tatlım ama cok sagoll bılgıler ıcınbak ecmelim simdi kimi insanlar vardir ne kadar az yesede hani her yemekden diorum kilo veremiyorlar.. mesela ben..
herkesin bünyesi ayni deyil o yüzden denemk lazim.. inan bende cok diyetler denedim.. cok urasdim ama bu diyet bende ise yaradi yani... herkesde yaricak diye bisey yok..
evt bizim burdaklier kahveye cok düskünler.. hele ben diyeti birakdikdan sonra hala kahveye 2 damla süt ve sekersiz iciyordum hani alismisdim ve tadi gayetde hos ve kahve insani tok tutuyor.. oyüzden ..
evet tatlım o açıdan çok şanslıyım bu liste de o yüzden pek bi uydu bana sadece evden yumurta ve öğle için haşlanmış tavuk getiricem bazı günler.
o diyeti hiç duymadım tatlım ama ben elimde liste olduğu zaman sanırım daha düzenli besleniyorum listeye göre.yoksa kaçıp gidiyor.sabah acı kahve içmek tam bana göre zaten bahsettiği türk kahvesi sanırım ya da nescafe mi?? :26:
nescafede olur tatlım farketmez bigün nescafe bigün türk kahvesi içerim çeşitlendirmek adınanescafe cnm.. ama bilmiyorum simdi türk kahveside olurmu.. sen seviyorsan türk kahvesini deniyebilirsin...
bende senin gibiyim eyer bir liste olmasa nebilim bisey atistiriyorum.. iste ozmn kilo veremiyorsun..
alışırım diye düşünüyorum 3-4 günü atlattımmı gerisi gelir zaten mide alışır küçük öğünlerle beslenmeye.ben de azimliyim de hep o kociş caydırıyor beni diyetten şimdi o olmucak ya rahat rahat yaparım hoş annem faktörü devreye giricek orda kalıcam koca yokken ama ona karşı koyabilirim diye düşünüyorum.benim kan sekerimde cok düsüyor.. ben ilkden cok zorlandim.. hani ilk 3-4 gün ama sonra alisiyorsun ve zor olsada bir hedefin var kilo vermek.. ben hedefim oldu zmn o hedefime ulasmak icin her yolu denerim.. ben böyle birisiyim azimliyim.. ama simdi sen dayanabilirmisin bilemiyorum cnim.. aman diyim ha sonra bisey fln olur kendine dikkat et yoksa kendimi suclu hissederim..
dedıgın gıbı kısıden kısıye farkedıyo tatlım ama cok sagoll bılgıler ıcın
yok yavrum nescafe o turk kahvesı olsa eyvallah ben seve seve ıcerımm ohhhh ama o nescafe goldlar yok mu boggg sut tozusuz agzıma koyamam bıldıgın zehır yavv nasıl ıcıyolar hayret edıoyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?