kızçeler sabah kahvaltım
1 dilim kızarmış uno çavdar ekmeği içine beyaz peynir.
10:30 gibi arkadaş cips getirmiş ondan yedik yoğurtla :26:
şimdi de kahve mi içiyorum.
ya ben totomu kaldıramıyorum spor için üffff....
acıktığımı hissediyorum yavaş yavaş :26: 12 olsun da tansaşa inip ton balığı alıyım.1 dilim tam buğday emeği yiyeyimmi sizce kızlar?tok tutar akşama kadar beni :26:
kuşum acıkmış kıyamamtutar aşkım açlığı düşünme. bende konserve mısır + bezelye aldım yoğurt karıştırıp yicem
canım salma kendiniii şöyle düşünnnn cips yedin ve spor yapman lazımmmmm
sağol canımmmmmmacıktım ya zuzu :93: ben bi koşu yimemi alıp geleyimsana da afiyet olsun
cips yememem lazımdı ama çok uzun zamandır yememiştim. küçük bi kaçamak olsun benim için.
ya aslında her gün azar azar yapmam lazım ama hakkaten kendimi kaldıramıyorum yaa. akşam biraz kuran okudum sonra tv karşısında mayıştım. kendime "kalk spor yap" diyorum ama yine kendim "hiç halim yok" diye cevap veriyor
oh afıyet olsun bende fırında patates kofte yıycem bu oglenoncesınde 1 kase yayla corbasıı ekmek naynn
akşam benım herif 12 ye gelıyodu geldı (sohbetteymıs anladıgım kadarıyla cubbelı ahmetın dergılerını buldum masa ustunde cunku)kuran okumus 1,5 du eymene kalktım namaz kılıyodu .... yattım beklemedım onu tabı 04,45 de bı daha kalktım cocuk acıkmıs bı baktım kı emre seccade ustunde uyumus burnu yuzu buzz kaldırdım gıt yataga yat dıe kalktı yatagımıza gıttı umarım bılınclıdır dun gece ayrı yatmıstı cunkuyatagın en kıyısına atmıs kendını sabaha kadar donmemıstı bıle kahvaltı etcen mı dıe sordum etmeden cektı gıttı bakalım akşam ne olcak:26:
oh afıyet olsun bende fırında patates kofte yıycem bu oglenoncesınde 1 kase yayla corbasıı ekmek naynn
akşam benım herif 12 ye gelıyodu geldı (sohbetteymıs anladıgım kadarıyla cubbelı ahmetın dergılerını buldum masa ustunde cunku)kuran okumus 1,5 du eymene kalktım namaz kılıyodu .... yattım beklemedım onu tabı 04,45 de bı daha kalktım cocuk acıkmıs bı baktım kı emre seccade ustunde uyumus burnu yuzu buzz kaldırdım gıt yataga yat dıe kalktı yatagımıza gıttı umarım bılınclıdır dun gece ayrı yatmıstı cunkuyatagın en kıyısına atmıs kendını sabaha kadar donmemıstı bıle kahvaltı etcen mı dıe sordum etmeden cektı gıttı bakalım akşam ne olcak:26:
acıktığımı hissediyorum yavaş yavaş :26: 12 olsun da tansaşa inip ton balığı alıyım.1 dilim tam buğday emeği yiyeyimmi sizce kızlar?tok tutar akşama kadar beni :26:
yedinmi yemegini canm??
ilk zmnlar zor oluyor cok acikiyorsun ama sonra alisiyorsun..
ımmm enfes görünüyor
siliyom canım sılıyom sılmem mı ama fayda ettıgı yokk ıyı bı hocaya okutmam lasım anam bu adamdan cacık olcagı yokTatlım sen evi sirkeli suyla siliyon mu bakayım??
Allah allah acaba beyninimi yıkıyorlar yaaa
ayy doğru yaaasiliyom canım sılıyom sılmem mı ama fayda ettıgı yokk ıyı bı hocaya okutmam lasım anam bu adamdan cacık olcagı yok
bılmıyorum her turlu ıhtımal goz onunde artık
bu arada afıyet olsun bacım foto cekmesen hamış varya hos bulunmayacak bısı degıl yedıklerın ama canı ceker belkıı
ayy yarın düğün var hoplıcam zıplıcam döktürcemmmm bir sürü kalori yakıcam oh oh oh
ohh ohhh kımın dugunu varr at gobeklerıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?