kızlar ben geldim yüzüğümü göstermeye geldm hihihi :)
Eki Görüntüle 715319 Eki Görüntüle 715320 Eki Görüntüle 715321
günaydın canlarrrrrrrNiye kimse yok
günaydın kuşum walla cumartesi de kimse yok tu nie böle olduk biz şimdi bilmiorum bende giremiorum die üzülüodum lakin zaten kimse de yok muş
Maşalaah kuşum bayıldım süpersin nazarlardan saklasın allah çok çok mutlu olun inşallll nasıl geçti hafta sonun ayakların yere basıo mu bakimmmm
onlar bayansa biz neyiz ya bacımmmmmmmmmmmmmŞU KLİPİ Bİ İZLERMİSNİZ Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It) YA BU POPO POPOYSA BU BACAK BACAKSA BU BEL BELSE ÇOK PARDON DA BİZ DE KİLER NE YADA KENDİ ADIMA SORIM KIZIMMMM SENDE KİLER NE YOKKK KENDİM DE CEWAP BULAMADIM :26::26::26::26::26::26::26:
Bu sabah 1 dilim tost kepek li
öğlen kuru fasulle cacık bulgur (ölçüler tabiki ayarlı 2şer kaşık cacık çok dolu 1kase)
1buçuk lt öğlene kadar
1lt öğleden sonra
ayarladım şişelerimi suyum war
akşamada baklalı enginar yollamış anam kıamam ya
kocişide karışık dometes soslu kızartma yanına kawurma makarna üstüne de kabak tatlı
banada eşşeğin bacağııı
Enginarı mı yeyip sofraı toplaıp ona tatlı kendimede meyve koyarım sonra da jillian teze
allah o rüyada hiç uyandırmasın hande yener remix bitmesin bu rüya dinle bak ah bu şarkı çok ağlatmıştır bni okadar hareketli olmasına rahmenamin canımmmmmmmmmm hafta sonu mükemmeldi hala rüyada gibiyim ya ::)
onlar bayansa biz neyiz ya bacımmmmmmmmmmmmm
yyyaaa gördün mü üü anammmmm benm kadar bacakları war ya allah kahretsin ben çok kıskancım kocamı aldığı nefesten kıskanıcam nerdese oynadığı oyundan içim içimmi yiyorum war ya hiç ii değil ama napiiii
afiyet olsun tatlım benimmmmmMeyvede ye oh oh oh
çok güzelmiş tatlım ömür boyu mutluluğunuz daim olsun kem gözlerden korusunkızlar ben geldim yüzüğümü göstermeye geldm hihihi :)
Eki Görüntüle 715319 Eki Görüntüle 715320 Eki Görüntüle 715321
çok güzelmiş tatlım ömür boyu mutluluğunuz daim olsun kem gözlerden korusun
Günaydın canlar
Ben de dün izinliydim bugün çalışıyorum hızlandırma dönemine girdik tatil yok :105: Dün çok güzel geçti yine kocayla gezdik dolaştık yeni evimiz için eşyalar baktıkDiyeti sorarsanız gayet güzel gidiyor..dünkü bildirimi yapayım hemen;
sabah
1 parça bitter çikolata
öğle
peynirli simit
limonata
akşam
6 adet köfte
2 domates
1 kase yoğurt
2 biber
bugün de diyete başladım sabah kahvemle henüz öğle yemeği yemedim birazdan tansaşa inip yumurtamı,domatesimi alıcam yicem bi güzel..
evet tatlım henüz gitmedim çarşamba gidiyor eşim.afiet olsun tatlım annen de sin dimi bu hafta daha rahat yaparım dio dun
selam ecmel nasılsın görüşmeyeli? ben de öyle epey yoğunum fırsat bulduğumda yazıyorum işte..slm mıllet ne var ne yok
niyetliyim bugun yogun basladık ancak zaman bulup gırıyorum
evet tatlım henüz gitmedim çarşamba gidiyor eşim.
selam ecmel nasılsın görüşmeyeli? ben de öyle epey yoğunum fırsat bulduğumda yazıyorum işte..
hoşgeldin yawyum naber ii msiin eniştemle falan aklım hep sende di ya iimisiniz allah kabul etsinnnslm mıllet ne var ne yok
niyetliyim bugun yogun basladık ancak zaman bulup gırıyorum
eh işte idare etmeye calısıyoz cnm sen ne yapıyon cnm bende yogundum sabahtan sımdı bırazdaha iyi
senınkının fotolarını eklıycem eymenın albume dun lunaparka gıttık uyku basına vurdu oyuncaklara bındı ama agzında bı meme etrafa baygınca bakındı sadece ama cok sekerdı
hoşgeldin yawyum naber ii msiin eniştemle falan aklım hep sende di ya iimisiniz allah kabul etsinnn
uyyy tontişim bnm yiyim onu ben bee lunapark bayılırım
ehh işte bi iyi bi kötü yuvarlanıyoz ıyı demeye korkuyorum artıkk cnm
bende bayılırım ama bebek olduktan sonra sevmemeye karar verdımmm o eglensınde teyzesııı bızden geçtı artık
ANNNNAAMMMM ÇOK TATLI ŞİRİNLERİNİ YİRİM BN ONU PEHHHH....NAZAR DEĞMESİN DE Bİ TANEM ÜZMESİNDE SENİ BÖLE ABUK SUBUK SEYLERDEN ONUN DIŞINDA HEPSİ AYNI....OGECE SECCADEDE UYUYA KALINCA Bİ DAHA OLMADI DİMİ ÖLE BİŞİ.....ÇOCUKLAR LA WAKİT GEÇİRMEK ÇOK GÜZEL İNSANA İİ GELİO SİZEDE İİ GELMİŞTİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?