şekercim ben bugün adapte olmak adına kahvaltı yapmadım sade kahvemi içtim az önce şimdilik açlık yok gayet iyi öğlen için de yoğurt ve yeşillik getirdim yanına da 1 ton balığı alırım.öğle ve akşam için zorlancağımı düşünmüyorum ama sabah sadece kahve içip öğlene kadar dayanabilecekmiyim bugün görücez
bu diyet tam benlik yaaaaaaa :) ama ben ekmek yemiyorum canlarımmPazartesi:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (sütsüz ve sekersiz)
Ögle: 2 tane domates, 2 tane haslanmis yumurta, ve 1 dilim kepekli ekmek
Aksam: birazcik tavuk gögsü, bol salata (bol sirkeli)
Sali:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (bir iki damla yagsiz süt ve sekersiz)
Ögle: birazcik tavuk gögsü, bol salata (bol sirkeli)
Aksam: 1 elma, ve 1 kase yogurt
Carsamba:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (bir iki damla yagsiz süt ve sekersiz), 1 dilim kepekli ekmek
Ögle: 2 tane haslanmis yumurta, biraz ton baligi, biraz salata (sirkeli) ve 1 dilim kepekli ekmek
Aksam: biraz hindi jambon, 2 tane domates
Persembe:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (bir iki damla yagsiz süt ve sekersiz), 1 dilim kepekli ekmek
Ögle: birazcik tavuk gögsü, bol salata (bol sirkeli)
Aksam: 2 kücük haslanmis patates ve biraz salatalik
Cuma:
Ögle: 2 tane haslanmis yumurta, biraz ton baligi, biraz salata (sirkeli) ve 1 dilim kepekli ekmek
Aksam: Aksam: biraz hindi jambon, 2 tane domates
Cumartesi:
Sabah: limonlu cay
Ögle: 2 tane haslanmis yumurta, 2 tane domates, 1 dilim kepekli ekmek
Aksam: ne istersen yiyebilirsin (ama cok asiriya kacmamak sartiyla)
Pazar:
Sabah: 1 fincan siyah kahve (bir iki damla yagsiz süt ve sekersiz),
Mittag: kizarmis yarim tavuk, ve bol sirkeli salata
Aksam: 2 tane domates, 1 elma, 1 armut
VE GÜNDE EN AZINDAN 2,5LITRE SU ICICEKSINIZ
2 HAFTA BU DIYET YAPILCAK; 1 HAFTA ARA VERILICEK (ISTEDINI YIYEBILIRSIN AMA ASLA ASIRIYA KACMAK YOK) !!!!!!!!!!!!
1 HAFTA ARA VERDIKDEN SONRA YINE 2 HAFTA BU DIYET YAPABILIRSINIZ...
SEKER; SIVIYAG(YAG), TUZ, YANI BEYAZ OLAN HERSEYI UNUTUCAKSINIZ
BURDAKI YAZILANLARII YICEKSINIZ BASKA HIC BISEY YENMICEK!!!!!
VE EYER ZOR DIYORSANIZ HIC BASLAMAYIN BU DIYET....
AMA BEN BU DIYETLE TAM 5-6 HAFTA ICINDE 4,5KG VERDIMM
VE HAFTADA 3-4 KEZ SPOR YAPILICAK (BEN SPOR SALONUNA YAZILMISDIM HER GITTIMDE 50-80DK KALIYORDUM)
bu diyet tam benlik yaaaaaaa :) ama ben ekmek yemiyorum canlarımmpazartesi başlıyorum bu diyete teşekkür ederim canımmmmm
ben de başlıcam lazkızı pazartesi günü ama pazartesiye kadar kendimi alıştırıcam diyete,sabahları kahvaltı yok.
google yz hayatım vıdeolar cıkacak 3 levelden oluyosuyo level1 den baslıycan her levelı 10gun yapıcaksın 1 ayda 10 cm bel basen ıncelmeyı garantı eden bır spor jılıan mıchaels dıe bı hatun hoca var gorsellerden kg verenlerede bı bak motıve olursun kg vermen hızlanır dıyetle beraberHoşbulduk canım,
jıllıan 30 day shred nedir? nasıl yapılıyor
kızmam kızmamgünaydın kızlaaarhemen dünkü bildirimimi yapayım;
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
açık şekersiz limonlu çay
öğle
3 kaşık light yoğurt içerisine 1 adet muz
1 büyük bardak şekersiz limonata
1 adet special k
ara
1 büyük bardak şekersiz limonata
1 adet special k
akşam
4 adet tire köfte
1 kase piyaz
1 kase yoğurt
ara
dondurma
benim kociş tartıyı nereye koydu sabah aradım aradım bulamadım kaldırıp soramadımda tartılamadım.ecmel yine kızıcak bana :26:
ama listede öyle yazmıyordu :26: sen öyle mi yaptın yoksa ben dayanabileyim diye mi öyle diyorsun şimdi aklım karıştı? :26:
bu diyet tam benlik yaaaaaaa :) ama ben ekmek yemiyorum canlarımmpazartesi başlıyorum bu diyete teşekkür ederim canımmmmm
canım ben hemen hemen 2 aydır hiç ekmek yemiyorum :)lazkizim ekmek yemezsen bünyen cok zayif düser.. halsiz olursun dayanamazsin.. kolay görüküyor ama zor inan bak.. bende cok dayanikliyim ama ilkden kolay gibi görünüyor.. sonra fark ediorsun...
sende artik yazarsin bu diyette kendini nasil hissetini ve kac kilo verdini.. bakalim siz kac hafta kac kilo verceksiniz...
vay anasını evlendıgım kgma gerı dondum bee iyi oldu 4 kg kaldı yaşasınnn
ve kizlar sporu asla unutmayin.. biliyorum bu yedikleriniz az gelebilir ve halsiz olucaksiniz.. ama sporsuz kilo verilmesi cok zor.. yada verseniz bile deriniz sarkar.. buda hic güzel görünmez.. sexi olmak icin spor sart..
ilk 2 gün ve haftanın son 2 günü sade kahve onun dışında 1 dilim kepekli ekmek yazıyor evet.yok tatlim yaziyor listede.. ii oku bir daha.. birde pazar günü sadece kahve.. yoksa bir dilim kepekli ekmek yiyebilirsin..
ohh ne güzel tatlım ben de o günleri görebilecekmiyim acba?? :26:vay anasını evlendıgım kgma gerı dondum bee iyi oldu 4 kg kaldı yaşasınnn
bende 12 hafta oldu 13 kg gıtmıss yanı her hafta kg verıyo olmak cok guselcanım ben hemen hemen 2 aydır hiç ekmek yemiyorum :)
süpersinnnnnnnn canımmmmmmmmm
gorcen cnm gorcen ama dedıgım gıbı kaçamak olmadan daıma kendını sınırlaman şart yoksa ıpın ucu kaçıyoilk 2 gün ve haftanın son 2 günü sade kahve onun dışında 1 dilim kepekli ekmek yazıyor evet.
ohh ne güzel tatlım ben de o günleri görebilecekmiyim acba?? :26:
bende 12 hafta oldu 13 kg gıtmıss yanı her hafta kg verıyo olmak cok gusel
gorcen cnm gorcen ama dedıgım gıbı kaçamak olmadan daıma kendını sınırlaman şart yoksa ıpın ucu kaçıyo
waowwwkızlar bu arada güne bir süprizle uyandımbenımki tektaş almış bana yarın parmağımın ölçüsüne göre yaptırmaya gidicezzz
yok bu sefer kaçamak yapmak yok kesin kararlıyım ecmelim.bende 12 hafta oldu 13 kg gıtmıss yanı her hafta kg verıyo olmak cok gusel
gorcen cnm gorcen ama dedıgım gıbı kaçamak olmadan daıma kendını sınırlaman şart yoksa ıpın ucu kaçıyo
wuww pırlantada ne yakıscak parmagına gule gule kullan canım parmağında paralansınkızlar bu arada güne bir süprizle uyandımbenımki tektaş almış bana yarın parmağımın ölçüsüne göre yaptırmaya gidicezzz
hadi bakalım maşallah dıyelım o samanwaowwwgüle güle kullan tatlım benim..
yok bu sefer kaçamak yapmak yok kesin kararlıyım ecmelim.
her hafta 1 kilo süper bir şey elvedaaaaaaa kilolarrrrrrrr
waowwwgüle güle kullan tatlım benim..
yok bu sefer kaçamak yapmak yok kesin kararlıyım ecmelim.
wuww pırlantada ne yakıscak parmagına gule gule kullan canım parmağında paralansın
hadi bakalım maşallah dıyelım o saman
ayyy bır tek bu konuda yuuzm guluyo zaten
teşekkür eederim canlarımmm. Hep mutlu olun hep gülünnnnnnnn
amınn guselım inşallah cumlemızın her daim yuzu gulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?