yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bu diyet tam benlik yaaaaaaa :) ama ben ekmek yemiyorum canlarımm pazartesi başlıyorum bu diyete teşekkür ederim canımmmmm

bu diyet tam benlik yaaaaaaa :) ama ben ekmek yemiyorum canlarımm pazartesi başlıyorum bu diyete teşekkür ederim canımmmmm

ben de başlıcam lazkızı pazartesi günü ama pazartesiye kadar kendimi alıştırıcam diyete,sabahları kahvaltı yok.

Hoşbulduk canım,
jıllıan 30 day shred nedir? nasıl yapılıyor
google yz hayatım vıdeolar cıkacak 3 levelden oluyosuyo level1 den baslıycan her levelı 10gun yapıcaksın 1 ayda 10 cm bel basen ıncelmeyı garantı eden bır spor jılıan mıchaels dıe bı hatun hoca var gorsellerden kg verenlerede bı bak motıve olursun kg vermen hızlanır dıyetle beraber
kızmam kızmam

64,3 kgyum olculerım aynııı

Son düzenleme:

lazkizim ekmek yemezsen bünyen cok zayif düser.. halsiz olursun dayanamazsin.. kolay görüküyor ama zor inan bak.. bende cok dayanikliyim ama ilkden kolay gibi görünüyor.. sonra fark ediorsun...
sende artik yazarsin bu diyette kendini nasil hissetini ve kac kilo verdini.. bakalim siz kac hafta kac kilo verceksiniz...

ve kizlar sporu asla unutmayin.. biliyorum bu yedikleriniz az gelebilir ve halsiz olucaksiniz.. ama sporsuz kilo verilmesi cok zor.. yada verseniz bile deriniz sarkar.. buda hic güzel görünmez.. sexi olmak icin spor sart..

canım ben hemen hemen 2 aydır hiç ekmek yemiyorum :)
vay anasını evlendıgım kgma gerı dondum bee iyi oldu 4 kg kaldı yaşasınnn

süpersinnnnnnnn canımmmmmmmmm

yok tatlim yaziyor listede.. ii oku bir daha.. birde pazar günü sadece kahve.. yoksa bir dilim kepekli ekmek yiyebilirsin..
ilk 2 gün ve haftanın son 2 günü sade kahve onun dışında 1 dilim kepekli ekmek yazıyor evet.
vay anasını evlendıgım kgma gerı dondum bee iyi oldu 4 kg kaldı yaşasınnn
ohh ne güzel tatlım ben de o günleri görebilecekmiyim acba?? :26:

canım ben hemen hemen 2 aydır hiç ekmek yemiyorum :)

süpersinnnnnnnn canımmmmmmmmm
bende 12 hafta oldu 13 kg gıtmıss yanı her hafta kg verıyo olmak cok gusel
ilk 2 gün ve haftanın son 2 günü sade kahve onun dışında 1 dilim kepekli ekmek yazıyor evet.

ohh ne güzel tatlım ben de o günleri görebilecekmiyim acba?? :26:
gorcen cnm gorcen ama dedıgım gıbı kaçamak olmadan daıma kendını sınırlaman şart yoksa ıpın ucu kaçıyo

kızlar bu arada güne bir süprizle uyandım benımki tektaş almış bana yarın parmağımın ölçüsüne göre yaptırmaya gidicezzz
waowww güle güle kullan tatlım benim..
bende 12 hafta oldu 13 kg gıtmıss yanı her hafta kg verıyo olmak cok gusel

gorcen cnm gorcen ama dedıgım gıbı kaçamak olmadan daıma kendını sınırlaman şart yoksa ıpın ucu kaçıyo
yok bu sefer kaçamak yapmak yok kesin kararlıyım ecmelim.

kızlar bu arada güne bir süprizle uyandım benımki tektaş almış bana yarın parmağımın ölçüsüne göre yaptırmaya gidicezzz
wuww pırlantada ne yakıscak parmagına gule gule kullan canım parmağında paralansın

hadi bakalım maşallah dıyelım o saman
her hafta 1 kilo süper bir şey elvedaaaaaaa kilolarrrrrrrr

ayyy bır tek bu konuda yuuzm guluyo zaten

wuww pırlantada ne yakıscak parmagına gule gule kullan canım parmağında paralansın

hadi bakalım maşallah dıyelım o saman

ayyy bır tek bu konuda yuuzm guluyo zaten

teşekkür eederim canlarımmm. hep mutlu olun hep gülünnnnnnnn

kızçeler sabah kahvaltım

1 dilim kızarmış uno çavdar ekmeği içine beyaz peynir.

10:30 gibi arkadaş cips getirmiş ondan yedik yoğurtla :26:

şimdi de kahve mi içiyorum.

ya ben totomu kaldıramıyorum spor için üffff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…