çok yakın akraba sayılır canım aynı mahallede büyüdük
hadı bakalım ıyıymıss sana bol eglenceler cnm
öğle yemeğim
2 adet biber dolma üzerine sarımsaklı yoğurt
ve dondurma :)
öğle yemeğim
2 adet biber dolma üzerine sarımsaklı yoğurt
ve dondurma :)
hapşuruyorum ve burnum akıyo sanırım grip oluyorum :)
ohh ohhh yandan yandan tey tey teyayy yarın düğün var hoplıcam zıplıcam döktürcemmmm bir sürü kalori yakıcam oh oh oh
hapşuruyorum ve burnum akıyo sanırım grip oluyorum :)
kızlar ben akşama ne yicem ya off :105:
150gr kadar tavuk gogsu al yagsız tavaya koy az su dok ustune kısık ateste alt ust ederek pişir en son pulbıber ve kekıkle mısss... yanınada al bı marul kırt kırt cıps yer gıbı yeee ohhhh en caresız durumumda 10 dkda hazır yemek
sanırım öyle yapıcam evet en mantıklısı o ecmelim sağol önerin için
ecmelim peki şey yapsam nasıl olur sence?ton balıklı makarna içerisine roka da doğrarım bol yeşillikli hem onu benim koca da yer ona ayrı bişey yapmıyım şimdi hı?yanına da 1 kase yoğurt yesem :26:
oda olur hayatım yada o 150gr tavugu dıt makarnanın ıcıne cunku gunduzde balık yedın agır gelmesın dıe dıyom gayet gusel olabılerrr
tamam canım iki seçenekten birini yapiyim ben sağol
sanırım canımmmgeçmiş olsun cnm bahar alerjısıdır belkı
ohh ohhh yandan yandan tey tey teydök kurtlarını...
aman ha hasta olma yarın akşam düğünde hasta hasta bi köşede mi oturcan bol bol vitamin desteği al tatlım
canımmmmmmmm çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaa muahhhhhhhhkızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr çok mutluyum sabahtan beri,tartıya bi çıktım 65 olmuşum defalarca tartıldım yanlıştır belki sonuç diye ama hepsinde 65bu çok güzel oldu yahuuuu hemen dünkü bildirime geçiyorum;
SABAH
1 fincan nescafe(sütsüz,şekersiz)
ÖĞLE
80 gr ton balığı
1 kase yoğurt
1 dilim yulaf ekmeği
ARA
330 ml. light ayran
AKŞAM
ton balıklı makarna
yeşillik
bugüne yine acı kahvemle başladımbugün tartıda kilo verdiğimi görünce daha da bi motive oldum ben yupppiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?