yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar ben akşama ne yicem ya off :105:

Son düzenleme:
kızlar ben akşama ne yicem ya off :105:

150gr kadar tavuk gogsu al yagsız tavaya koy az su dok ustune kısık ateste alt ust ederek pişir en son pulbıber ve kekıkle mısss... yanınada al bı marul kırt kırt cıps yer gıbı yeee ohhhh en caresız durumumda 10 dkda hazır yemek

sanırım öyle yapıcam evet en mantıklısı o ecmelim sağol önerin için

sanırım öyle yapıcam evet en mantıklısı o ecmelim sağol önerin için

ben tavuk dıye oldugum ıcın baktım yapacak bısı yok 2 snde hazır hemde lezzetlı enfesss ohhhh salata yapmayada usenırım gobek marullu kart kart yeme asıgıyımdır
afıyet olsun cnmm sımdıden bızde akşama semız otu var sarımsaklı yogurtlu ohhhh bende ondan yıycem

ecmelim peki şey yapsam nasıl olur sence?ton balıklı makarna içerisine roka da doğrarım bol yeşillikli hem onu benim koca da yer ona ayrı bişey yapmıyım şimdi hı?yanına da 1 kase yoğurt yesem :26:

ecmelim peki şey yapsam nasıl olur sence?ton balıklı makarna içerisine roka da doğrarım bol yeşillikli hem onu benim koca da yer ona ayrı bişey yapmıyım şimdi hı?yanına da 1 kase yoğurt yesem :26:

oda olur hayatım yada o 150gr tavugu dıt makarnanın ıcıne cunku gunduzde balık yedın agır gelmesın dıe dıyom gayet gusel olabılerrr

geçmiş olsun cnm bahar alerjısıdır belkı
sanırım canımmm
ohh ohhh yandan yandan tey tey tey dök kurtlarını...

aman ha hasta olma yarın akşam düğünde hasta hasta bi köşede mi oturcan bol bol vitamin desteği al tatlım

canım biraz önce soda + limon + aspirin karışımı yaptım gribe birebir :) kız ben hastada olsam oynarım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr çok mutluyum sabahtan beri,tartıya bi çıktım 65 olmuşum defalarca tartıldım yanlıştır belki sonuç diye ama hepsinde 65 bu çok güzel oldu yahuuuu hemen dünkü bildirime geçiyorum;

SABAH
1 fincan nescafe(sütsüz,şekersiz)
ÖĞLE
80 gr ton balığı
1 kase yoğurt
1 dilim yulaf ekmeği
ARA
330 ml. light ayran
AKŞAM
ton balıklı makarna
yeşillik

bugüne yine acı kahvemle başladım bugün tartıda kilo verdiğimi görünce daha da bi motive oldum ben yupppiii

Son düzenleme:
canımmmmmmmm çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaa muahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…