yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

MAŞALLAH O KENDİ GELİP ÖPENE KADAR NASIL DAWRANIOSAN ÖLE DAWRANMAYA DEWAM ET TATLIM ALLAHIM KİMSENİN YUWASININ HUZURUNU BOZMASIN....BAKTIN MI Bİ KLİP ADI YAZMIŞTIM İZLESENE Bİ

MAŞALLAH O KENDİ GELİP ÖPENE KADAR NASIL DAWRANIOSAN ÖLE DAWRANMAYA DEWAM ET TATLIM ALLAHIM KİMSENİN YUWASININ HUZURUNU BOZMASIN....BAKTIN MI Bİ KLİP ADI YAZMIŞTIM İZLESENE Bİ
amin guselim o gecenın sonu pek hayırlı bıtmedı ama olsun sonuçta kendı yanaştı duzelttı bısılerı... dun dışarı çıktık araba kullanırken elımı tuttu devamlı bı şekil hallerdeydı fılan arada nazda yapıyo yanlızz hhahayttt ben burdayımm durdugum yerde...
görmedim hayatım tekrar yazarmısın zahmet olmassa...

ŞU KLİPİ Bİ İZLERMİSNİZ Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It) YA BU POPO POPOYSA BU BACAK BACAKSA BU BEL BELSE ÇOK PARDON DA BİZ DE KİLER NE YADA KENDİ ADIMA SORIM KIZIMMMM SENDE KİLER NE YOKKK KENDİM DE CEWAP BULAMADIM :18::18::18::18::18::18::18:

demiştim sabahhh

sabah ki 1 buçuk lt suyumu içtim hiç atıştırmalık yiemedim yoğunluktan..
şimdi de son 1buçuk lt suyumu içiorum 1avuç leblebi yidim....
1sade soda iiçine bi parça limon atttım
şekersiz türk kahve buyurun birlikte içelim oynatcam kafaı dinleneyim biraz dedim..

kız ne varki belinde kadının kalçaları o kadar buyuk kı belı ıncecık duruyo hepsı bu bacım yanları yok yanı sepetlerı ben belımden memnunum 60 olaydı eyıydı amma bu kadan oluyo napayım kı :26: beyonce degılde ekranın solunda oaln kadının belı muhtesem
afıyet olsun sahurda 1 dilim kepek ekmek biraz peynır zeytın doates salata 1 tatlı kasıgı cıkolata ve 6 bardak su ıctım 2 kalktıgımda 4 yemekten sonra su anda mıdem gurul gurul edıyo basım donuyooo hala dıyetı bırakmamaya calısıyorum:26:

ya çok güzellerr dimi vücutları bilmiorum da ben açıp açıp bakıourum ama motive olsun die napimmmm kendime kızıp kızıp durdum bütün karnım acıktıkça laf ettim kendime

allah kabul etsin tatlım bu arada dualarının arasına bnide ekle lütfen kocicimin arasıra kaçan ayarı yerine gelsin aratmadan ewlat sahipi yapsın senin bütün duaların kabul olur

günaydın kızlar dün bir türlü fırsat bulup yazamadım size :105: eee nassınız görüşmeyeli??
hemen dünkü bildirimimi yapayım;

SABAH
1 bardak nescafe (sütsüz,şekersiz)
ÖĞLE
2 yumurta
2 domates
1 bardak ayran (1 dilim ekmek yerine)
AKŞAM
haşlanmış tavuk göğsü
bolcanak salata

gunaydın hayatım afıyet olsn bende akşam ıftarda 1 kase domates corbası 1 tabak etlı guveç ve bir dilim sütlü kadayıf tatlısı

bugun yıne nıyetlıyım kaza oruçlarım da var pazartesi perşembe nafile 3 aylar orucumu salı carsamba cuma kaza oruçlarımı tutucam allah nasıp ederse ramazana kadar
gece sahurda 1 dilim kepek ekmek haslanmıs yumurta 1 fıncan cay peynır domates salatalık zeytın bal yıdım akşama kadar zor oluyo ara ogunlere fena alışmısım dıyetten oncekı oruçlarımda hıc zorlanmazdım ama cok yıyemedıgım ıcın koca gun fena oluyorum allahtan oturarak calısıyorum yoksa zorr... kg alabılırım ben elımden geldıgınde dıkkat edıyorum ama saatlerın geç olması 20,30 ıftar 03,45 sahur ve yedıgım gıbı cuppa yatak kg yapabılır:26:

sana da afiyet olsun canım.kilo alabilirsin bence de tatlım yemekten sonra hemen yatıyorsun kilo olarak dönebilir.eymenin fotoğraflarını gördüm çok şeker yahuuu ama o ağzındaki emzik hiç olmamış bıraksa bian önce iyi olur.

yaww sorma hayatım ınsallah almam 2 kg fılan telafı edılırde fazlası olursa uzulurum ama rabbım ıcın kglar feda olsun ne dıyım
sağol teyzesıı yayamazı eglendırdık azcık cımenlerde yuvarlandı durdu
normalde emzık emmıyo gun ıcınde ama uyku saatı yaklaşınca onsuz durmuyo kıyamet kopuyo
dogustan cene gerılıgı var eymende emzık durumunu degıstırmez dedı doktor onemsemıyorum bende elbet unutacak bı zaman
bana cekmıss 5 yaşıma kadar emmısım uykum gelınce ağzma zurna gıbı tıkıyomusum
çok şukur şekıl ıtıbarıyle bısı yok bızde genetık cene gerılıgı var dogustan ama dıs yapılarımızda sıkıntı yok sukur

günaydın kızlar.

dün karmaşık bir gündü. eşim tasarımı dolayısıyla ödül alacaktı haftasonu onun için hazırlık yaptık takım elbise vs aldık. 19 mayıs gecesi bir ateşlendi ki sormayın. ölçemedik ama tahminim 38 veya 38,5 gibi bişeydi. dolayısıyla dün gideceğimiz ödül törenine gidemedik ve eşim biraz dinlendikten sonra öğle gibi hastaneye gittik. orada ölçtüklerinde 36,5'tu ateşi (geçmiş haliydi). sonra öğrendik ki enfeksiyon oluşmuş vücudunda. akşama kadar hastanede koşuşturduk. o muayene oluyo ben rapor peşinde sıra alma peşinde koşturuyorum.
neyse ki şimdi iyi.

geçmiş olsun cnm allah beterınden korusun dıkkat et yıne ara ara ateşlemebılır ılaçlarını duzenlı kullanması gerek allah acil şifalar versın

ileride bırakması çok daha zor olur ama ecmelim.en başından alıştırmamak gerek aslında sanırım çünkü bi kez verdiğinde sonrasında onsuz yapamıyorlar
benim de bugünlerde canım pek sıkkın :105: kocayla konuşmuyoruz 2 gündür.pazar günü eve dönerken otobüs durağında hiç anlamadığım ve neden yağtığını bilmediğim bi şekilde tersledi beni eve gelene kadar konuşmadım sonra nedenini sordum söyleyemicem bu ayıbı diyor çıldırdım adeta ne oldu ya diyorum söylemiyor en sonunda uzatma bak kötü olucak dedi söyle dedim kaşın gözün niye yerinde durmuyor senin milleti kesiyorsun,2 gün sonra muğlaya gidicem ben sana nasıl güvenicem dedi benim sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım sen ne diyorsun,ne demek istiyorsun diye git başımdan muhattap olmucam seninle dedim salona gittim :105: o gece salonda uyudum.dün akşam da eve gittim bilgisayar başında oyun oynuyor hiç kafasını kaldırıp bakmadı bile gittim yemek yaptım onun önüne de koydum ben yerken o yemedi sonra banyoya girdim o arada yemiş neyse öyle sus pus oturduk saat 10 a kadar o bilgisayarda ben tv izledim sonra uyumuşum gece epey geç saatte yanıma geldi yatağın bi ucunda yattı gece boyunca bana dokunmamak için uğraştı adeta.bi ara kolumu kafsına mı bi yerine koymuşum ittirdi çok gerginim anlayacağın yarın muğlaya gidicek ve 15 gün sonra gelicek

çok geçmiş olsun canım eşine..ama ihmal etmesin yine ilaçlarını kullansın enfeksiyonu hemen atamıyor vücut tekrarlayabilir.

haklısın cnm ama bebek yenı dogdugunda yalancı emzık olmadan anneyı o kadar hırpalıyo kı devamlı memede gezdırmen lazım emme durtulerı cok kuvvetlı oldugu ıcın devamlı emmek ıstıyolar sut bırıkmeyınce karnı doymuo careyı onda buldum malesef saat bası emıyodu benı bırakınca yalancı emzıgı sokuyodum agzına durmadan aglayan bır bebektı anlatmıstım ya hayatım...

hoppala yaa nazar mı degdı sıze olmıycak yerden olmıycak sey cıkarmıs hey yarabbı sıkma canını kafası bıseye takılmıstır sıkılmıstır sacma bı konudan kalbını kırmıss uzuldum sımdı yaaa ınşallah tez elden duzelır bu durum

ben gerçekten bu konuda çok gereksiz bi şekilde kırdığını düşünüyorum kafamı kaldırıpta kimseye bakmadım kim var kim yoktu inanki hatırlamıyorum bile anlamsız tavrı sürsürür o hayatta yanıma gelip de gönlümü almaya çalışmaz ne de olsa yerden göğe kadar haklı ya.ben ne kadar kırılsam da yine de 2 gündür epey özledim onu bak yazarken bile gözlerim doluyor yarın gidicek ya bu akşam nasıl davranıcak bakalım eğer ki bişeyleri düzetmek için uğraşmazsa onun hakkında epey hayal kırıklığı yaşayacağım. ve bu beni çok fazla yıpratıcak..

inşallah yaptıgı hatayı anlar bence acıklayıcı bı msj atmayı dene kımseye bakmadıgını baktıgın noktadada kımseyı farketmedıgını yada bazen banada oluyo bu tarz durumlar yanıı aslında kafamı odakladıgım noktada bırı var ama ben dalmısım oraya farkında bıle degılım onumde kım var kım yok erkek mılletı ıste karsıdakı hanzoda o noktada bakan bı tıp oluyo zaman zaman bole seyler olabılır yada esın bu tarz dusunmus olabılır sen msj at gerı çek kendıı yanasmassada kendı bılcegı ıs bıtanem ama hatasını anlar dıe dusunuyorum 5 yıl olcak be dıle kolay bız bıle ne kadar duskunsun kocana bılıyoz yanıı bır anlık dalgınlık sonucu bu lafı solemesı ayıp dılerım telafı eder

o akşam çok ağladım çok üzüldüm şimdi mesaj yazarsam hatasız olduğum halde üzerine gitmiş sanki affetmesini istemiş gibi olucam diye düşünüyorum :105: ne yapsam bilemedim.

o akşam çok ağladım çok üzüldüm şimdi mesaj yazarsam hatasız olduğum halde üzerine gitmiş sanki affetmesini istemiş gibi olucam diye düşünüyorum :105: ne yapsam bilemedim.

bu yonden dusununcede haklısın sen bilirsin kuzum sonrasında hangısı senı uzmıycekse onu yap 15 gun olmayan bı adam kırgın ayrılmaz heralde bekle ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…