bu yonden dusununcede haklısın sen bilirsin kuzum sonrasında hangısı senı uzmıycekse onu yap 15 gun olmayan bı adam kırgın ayrılmaz heralde bekle ondan
evet ben ondan beklicem eğer küs giderse de kendisi bilir ordayken de hayatta arayıp sormam tavrım çok daha net olur.bu akşam olsun görücez bakalım :105:
ınsallah duzeltır durumu
daha once bu tarz bısı hıc yasamısmıydınız? yanıı sımdı adamın senın kadar gusel karısı olsa bırakırken kafada bınbır tılkı doner acaba ben yokken bakarlarmı vs dıee yanıı senden kaynaklı degıl cevreden kaynaklı bu durum
mutlaka oluyordur ben bi kaç kez farkettim o da farketmiştir büyük ihtimalle ama bunun sorumlusu benmiyim ki de bana kızıyor o yokken baksalar bile gidip yapışıcakmıyım ben adama sorun benim bakmam değilmi burda :105: elbet bakıyoruz yani sokakta insanlara o da bakıyor göz bu ama bakmak vardır,bir de BAKMAK vardır o bunun ayrımını yapamıyormu bunca yıllık evliyiz artık bana güvenmesi gerektiğini kestiremiyormu?yok ecmelim ya ben gerçekten çok kırıldım beni suçluyor sürekli yapmadığım şeylerden ötürü bu bir değil iki değil sürekli yapmadığım şeylerle suçlanıyorum.kendisine çeki düzen vermesi lazım.eskiden ben çok yapardım ya acısını çıkartıyor ya da gerçekten güven sorunu var normalde belli etmediği :105:
bu arada sabah bildirimini unuttum.
1 dilim uno çavdar ekmeği ve içine beyaz peynir.
şimdi de 3 adet kremalı bisküvi yedim.
anladım cnm haklısın sonuna kadar dıycek bısı yok
dedıgın gıbı ya eskıden yaptıklarının acısını cıkartıo yada gercekten senı cok kıskandıgından bole saçmalıklarla senı uzuyo:26:
tek temennım duzelmenız allah nazardan saklasın mukemmel bır cıftsınız uzme kendını
çok sağol canım benim bana evimiz için uğraşıyorum çabalıyorum senin yaptığına bak demesi çok ağırıma gitti inan oysa ne kadar güzel birgün geçirmiştik akşam ise ayrı odalarda uyudukumarım bu akşam yaptığı hayatı telafi eder..
hatasını anlar dıye dusunuyorum hadı bakalım aksı bıle olsa uzme kendını muglada dogruyu bulur merak etme
hay ben bu erkeklerınn varyaaa sonunda açcam bayramlık ağzımı ...özleyince anlar diye düşünüyorum.ama çok inatçıdır yine de belli etmez özlemini ben aramazsam aramaz ya da laf sokarcasına mesaj atar böyle devam et falan filan..
hay ben bu erkeklerınn varyaaa sonunda açcam bayramlık ağzımı ...
ustun yaratıklarr hepp suscan hep kabullencen haklı olma hakkın yok hep haksız gıbı davrancan kı mutlu olcann o ınatlarına karsılık yapılcak cok sey varda oylesıne dusmemısler ıste canım
sonuç=hepsi aynı
o yüzden aslında yine susucaksın hatasını anlamasını bekliceksin yapıcağımız tek şey bu sanırım...
cnm ben oğlanı yıkamaya gidicem ordanda bı kuafore bıyıklı hatçe gibi olmusum bı kendımı yoldurayımda gelım operımm byee 1 saate burdayım byee
senın su aburcubur sevdan olmasa cok gusel kg vercende aradakı kaçamakların bozuyo ısı cnm ama ana ogunlerın gayet saglıklı aralara daha baska seyler koy derım
ben deldım ben mı spayı yıkadım o mu benı yıkadı cozemedım her yerımı kopuk ettı hem kopukluyo hemde muhahhh edıyo yanaklarımı komedıydı bu banyomuz
kaşlarımıda aldırdım oh be yuzumdekı tuylerr meger ne agırlık verıyomus bana
kızlarrr şükür gelebildim ya bugün çok yoğun bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?