yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ee başlayalı 10 gun olmuş kilo durumları nasıl, bende geçen hafta spora başladım yedıklerıme dikkat ediyorum diyet listem var ama uyamıyorum malum iş çocuk ev derken ne bulursam onu yıyorum

canım daha hiç tartılmadım cuma günü tartılma günümüz her şey cuma günü belli olcak. Ekmek çok yeme canım sadece kahvaltıda ye 1 dilim. yağlı şeylerdende uzak dur + asitli içecekler

canım ya şok oldum nasıl bir vicdan bu ya.. çok iyi sabretmişsin :26:
emeliiiimmmmmmmmmmmmm yemin ederim utandım kendim den 2 zorlukta werem olmuş gibi ağlayıp şikayet eden ben abiiimmm korktummm senden allah seni ewladınla yüzünü güldürsün bu zorluğun sana gani gani mutlulukla dönsün anlattıklarına çok kötü yorumlar yapmamk için zor duruorum bi tanem ama yinede sen azimle ewladın la mutlusun maşallah kardeşim herkesin harcı değil anlattıkların allahım yüzünü güldürsün o kocanın da burnu sürtünmekten yara olsun affet çok kızdım
evlen tatlım evlilik güzel şey..tabi kaynana faktörü çok fazla rol oynamıyorsa yoksa çekilmez oluyor :18:
aynen ewlilik güzel şey ama 4 duwarın içine bişi sokmazsan
kıyma kendine tatlım ananın ewi bile batıo yeri gelio insana altı üstü yok bu işin en pamuğu altını pırlantası dilsiizi hepsi uzak olsun kanma inanma kimseye içinden gelse böle kararsızlığa düşmez istersin zaten ewettt oley ewleniorum demeden mutlulktan uçmadan ewlenme
hoşgeldin tatlım
kızlarrrrr öğlen menüleriniz neler ?

bize yemek gelio çorba kesin yanında sulu yemek kesin ekmeksiz yerim onlardan

hoşgeldın guselim bi anne ve bir muhasebecı daha hoşgeldın guselim basarılar şimdiden ne kadarlık bebegın 14 aylık bı oglum var
ben evden bezelyeli pilav getirdim içine de ton balığı karıştırayım diyorum güzel olur mu sizce? :97:
super olur...
ben bugun ayran detoxuna başladım kg verimim durdu dıe vucudum bı kendıne gelsın devam edecegım normal dıyete

ayran detosu (yanlızca 2 gun suruyo)

2lt ayranın ıcıne
4yemek kasıgı haslanmıs bulgur
4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı haslanmıs yesil mercimek
2 salatalık rendesı
nane ve pulbiber

sabah dıyet kahvaltı yaptıktan sonra gece 10a kadar her 2 saatte bir bir kase içiyosun
amaç kg verimi duran kişilerde bunyeyı yenılemek

ekmekle aram hiç yok ama oturarak çalıştığım için bol çay kahve tüketiyorum hemde şekerli en buyuk kabusum...sabh kahvaltıda yarım tahıllı simit yedim, öğlen mercimek çorbası içicem

ohhh menün süperrr çorba missssssssss

çok iyiymiş canım bende haftaya yapabilirim belki

kızlar sigara kulanan var mı aranızda ben içmiorum bebek düşündüğüm için ama içen war mı nikotin tok tutma özelliği warmış ta merak etm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…