yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

eylendık canımcımm
haha olsun uzasında duzelır merak etme
valla guselım bosh ve samsungu tek geçerım bence almalısın low frost olusu kullanım acısından mukemmel kesınlıkle tavsıye ederım hayatım hakkınızda hayırlısı ınsallah
ıkeaya gelınce koltuk takımlarından bellı baslıları gusel evet ama alacagın modellere baglı guselım begendıgın varsa yorum yapatım kuzenım ıkeadan dosedı evını bazı urunlerı cırt cıktı bazılarından pek memnun beraber bakmıstık alırken ayy cok mutlu oldum oylekı sankı kendım tasınacagım o kadar yaniii ayy urunlerı secerken danıs bole cok mutlu oluyom ben yaa
hoşgeldin tatlımm

hoşbulduk hayatım

tatlım koltuk bu
3'lü kanepe < KIVIK | IKEA Türkiye
bundan 2 tane almayı düşünüyoruz..
buzdolabı da bu
Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - Low Frost - KGE58AW30N
bir de salon için bu masayı ve sandalyeleri beğendim masanın fiyatı biraz pahalı ama indirim yapabilirsek alıcaz.
Black Dikdörtgen Cam Masa

bak foto eklıyım kılıfsız yataklı olan koltuklardan bak bunlar super

bunlarda cok yıpranıyo mınderlerı fılan tavsiye edemem acıkcası

Son düzenleme:
ecmelim bizim şuan oturduğumuz ev 6. kat ve evden çıkmayı düşünüyoruz ay sonuna kadar şuan ev arayışları içindeyiz ve tanışırken bi çok şeyi almıcaz koltuklar kaç yıldan beri aynı onları almıcaz yenıelrını alıcaz + buzdolabı + gümüşlük + vitrin bunları almıyoruz. yeni eve yeni eşya almayı düşünüyoruz fakat fiyat konusunda uygun istiyoruz var mı şöyle kaliteli ve uygun olan koltuklar?

canım bunlara orda oturduk ve hiç sağlam değildi hatta elimizle bastırınca bile kırılcak gibiydi çok beğendiğimi söyleyemem o yüzden.ama kıvık inanılmaz rahat içinde kayboluyorsun resmen fakat kalitesi konusunda emin olamadım işte.genelde memnun kaldıklarını söylüyor kullananlar sanırım bizde alıcaz zaten ucuz hayal kırıklığı olmaz bişey olursa..

valla canım sanada gofredoma dedıgım gıbı alacagın modele baglı ıkeann cok cok uygun oldugunu soleyemem ama fıyatlarına gore urunlerı gusel acıkcası bence ordan bakabılırsınız bırde mondının cekyatları muhteşem kaya gıbı hemde gayet uygun

bak benim evım malum asırı dar bı ev bı odanın ıcıne 2 kanepeli cekyat sıgdıramamıstık su urunlerı aldım ben ama ınanılmaz memnunum leke tutmuyo kullanısı muhtesem ve cok saglam tanesini 800tlden almıstım kollarının olmaması 2 sını sıgdırmamıza olanak tanıdı benım aldıgım renk vızondu sıl sıl kullan on numara

koltuklar çok güzelmiş canımmm

masayı ilk gördüm ve dedim kesinlikle almalısın aşık oldum ben de.kocayı kandırırsam aldırıcam bunu kesin kes.

kesınlıkle ve yarın bıgun evde satın alsanız uyar her yere ıster mutfakta kullan ıster salonda mukemel spor ama çok şıkkk durusu endamı yeter beeeee

kesınlıkle gayet gusel pısman olmassın yarın bıgunde gelen mısafır yatar ustunde bende o fotodakı koltukları ole dıe aldım yanıı eve başka sans yok dedım bırını cocuk odasına bırınıde yatak odam genıs olursa atarım bı koseye yada ekstra bı odayı mısafır odası yaparım gelen yatsın ıcı o kadar genıskı 1 gardırop kışlık esyamı alıyoo ama model spor ıste tarzım degıll
koltuklar çok güzelmiş canımmm

ehh işte sağlam en azında bıızm haydut habıre ustunde

evin şeklini şemalını ekliycem alıntılamayın sılıyım gorun ev ne kadar darrr koltuklarımı fılanda gormus olursunuz fotolardan hem yarın bıgun 1 tanesını ıstemıyom evde zorunlulukla aldıgım urunler tarzıma yansıtamamak cok kotu

Son düzenleme:
ufak ama hoş evin var canımmm Allah gönlüne göre ev nasip eder inşallah merdivenlerdeki mumlarda hoş olmuş :)

o eşimin evlilik yıldonumu suprızıydiii unutulmazdı dogrusu ucan balonların ucunda sımdıye kadar olan resımlerımız asılı oldugu evın her yerındekı balonlartum evın heryerınde mumlar ve hazırladıgı slayt gosterisi esliğinde yedıgımız pasta ve restaurandın sahılınden yakarak bıraktıgımız gece fenerı ve orkıde cıcegımle gece muhtesemdı oncesınde yemege gıtmıstık bısı alamadım edemedım dıe mahcup hallerı vardı ama bu romantıklıgı herseye bedeldı dogrusuuuu

gayet şirin bi ev bence ileride istediklerinin fazlasına sahip olursun inşallah tatlım
kızlar gelinlik modeli bakabiliceğim siteler varmı arıyorum bulamıyorum ben

Simge MODA - GELiNLiK - Gelinlik İzmir, Gelinlik Modelleri 2013
Sema Modaevi - En Geniş Gelinlik Kataloğu
VİVİEN ANGEL, Gelinlik, izmir gelinlik, gelinlik izmir, nişanlık, abiye,izmir abiye, moda evi, gelinlik, düğün, dantel gelinlik, taşlı gelinlik, gelinlikçiler, gelinlik modeller, evlilik moda evleri
buyur tatlım bi incele istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…