yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ne güzel bir süprizzzzz her şeye değerrrr

günaydın kızlar hemen dünkü bildirimimi yapayım size;
SABAH
şekersiz sütsüz nescafe
ÖĞLE
bol salata
haşlanmış tavuk göğsü
küçük yoğurt
ARA
1 special k kraker
AKŞAM
1 küçük paket çubuk kraker

dün akşam benim kocayla barıştık bu sabahta yolcu ettim epey uzun süre yok şimdi..bu arada bu sabah tartıldım ama sonucu söylesemmi yoksa cuma günü tartıldığımda daha mı düşük bi rakam görürürüm öyle söylerim bilemedim :76: ben şekerin verdiği tarifi birebir uygulamadım çünkü anladımki bünyem buna müsait değil.fakat sabah kahvaltısı yapmıyorum artık simit nayn ekmek naynn ..onun yerine bundan böyle alışkanlık oldu nescafe içiyorum ve öğlene kadar hiç acıkmıyorum..dün akşam evden 15 günlük eşyamı topladım ben de bu süre boyunca annemde kalıcam o enfes yemeklerinden 1er kaşık yicem koca da geldiğinde beni taş bir hatun olarak bulucak dün akşam çıplakken vücuduma şöyle bir baktım da göbeğimde epey fark var öncesine göre eğildiğimde eskisi gibi yığın yok orda çok mutlu oldumm.artık bu düzenli beslenmeyi alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorum hayat boyu diyet bundan gayrii

Selam kızlar nasılsınız ? çoktandır giremedim. Çok mutlu olduğum bir haber aldım hamileyim midem bulantılarım ve kusmalarım başladığı için girmeye fırsatım olmadı ne olursunuz bana dua edin çok muzdaribim gecem gündüzüm yok. Cuma günü 7 haftalık olacak ve kalp atışını duyacağız çok heyacanlıym. Ama yavrucum bana bir müsade etse su bile içemiyorum ne olur dua edin bu zor süreci kolay atlatayım.. Sevgiler.

canım bu süper bişiiiiiiiii dualarım seninleeee hayırlı olsunnnn bıtanemmm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etisn inşallah darısı başıma :)

canımmmm çok mutlu oldum çok güzel bir haber bu gerçekten..sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah

Amin ALLAH razı olsun canlarım.. Çok zor bir dönem geçiriyorum ne olur bana dua edin.. bulantılar , kusmalar beni benden aldı su bile içememek çok zor.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. O kadar ip atladım spor yaptım iyi ki bişey olmadı yavruma :) dua edin teyzeleri kalp atışını duyalım..

kızlar selam uzun suredır gıremıyorum ısler gucler yogunum 6 kılo vermısım mutlulugumu paylsım dedım hepınızı opuyrum grşmk uzere

günaydın kızlar dünkü bildirimi yapayım;

SABAH
sütsüz,şekersiz nescafe
ÖĞLE
tek dürüm çiğköfte
ayran
ARA
1 paket special k kraker
AKŞAM
1 parça tavuk eti
kabak kavurma
bol salata
ARA
2 küçük nektarin
1 erik
2 kuru kayısı

anneye gidince liste biraz kabarıyor maalesef

Son düzenleme:
günaydın canımmm sen yine iyisin ben diyeti biraz kaçırdım sanırım

günaydın canımmm sen yine iyisin ben diyeti biraz kaçırdım sanırım

dikkat et tatlım tabi şimdi evlilik öncesinde ye kızım derler sende diyetteyim desen olmaz Yiyorsun tabi ama az ye kuzum..

günaydın kızlar huhu ben geldim çatlak cazibeniz uff sizi çok özledim nasılsınız herşey yolundamı herkes ii mi ben dietime elimden geldiğince uymaya çalıştım ekmek hiç yok hayatım da ama onun dışında porsiyonlarım biraz büyüdü sanırım bu tempodan kaynaklı diorum küçültmem lazım

canımmm hoşgeldin sanırım bu ara hepimiz motivasyon kaybettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…