gayet şirin bi ev bence ileride istediklerinin fazlasına sahip olursun inşallah tatlım
Simge MODA - GELiNLiK - Gelinlik İzmir, Gelinlik Modelleri 2013
Sema Modaevi - En Geniş Gelinlik Kataloğu
VİVİEN ANGEL, Gelinlik, izmir gelinlik, gelinlik izmir, nişanlık, abiye,izmir abiye, moda evi, gelinlik, düğün, dantel gelinlik, taşlı gelinlik, gelinlikçiler, gelinlik modeller, evlilik moda evleri
buyur tatlım bi incele istersen..
o eşimin evlilik yıldonumu suprızıydiii unutulmazdı dogrusu ucan balonların ucunda sımdıye kadar olan resımlerımız asılı oldugu evın her yerındekı balonlartum evın heryerınde mumlar ve hazırladıgı slayt gosterisi esliğinde yedıgımız pasta ve restaurandın sahılınden yakarak bıraktıgımız gece fenerı ve orkıde cıcegımle gece muhtesemdı oncesınde yemege gıtmıstık bısı alamadım edemedım dıe mahcup hallerı vardı ama bu romantıklıgı herseye bedeldı dogrusuuuu
gayet şirin bi ev bence ileride istediklerinin fazlasına sahip olursun inşallah tatlım
Simge MODA - GELiNLiK - Gelinlik İzmir, Gelinlik Modelleri 2013
Sema Modaevi - En Geniş Gelinlik Kataloğu
VİVİEN ANGEL, Gelinlik, izmir gelinlik, gelinlik izmir, nişanlık, abiye,izmir abiye, moda evi, gelinlik, düğün, dantel gelinlik, taşlı gelinlik, gelinlikçiler, gelinlik modeller, evlilik moda evleri
buyur tatlım bi incele istersen..
günaydın canlarımmmmmmmmm ecmel neden pasif ne oldu?
Selam kızlar nasılsınız ? çoktandır giremedim. Çok mutlu olduğum bir haber aldım hamileyim midem bulantılarım ve kusmalarım başladığı için girmeye fırsatım olmadı ne olursunuz bana dua edin çok muzdaribim gecem gündüzüm yok. Cuma günü 7 haftalık olacak ve kalp atışını duyacağız çok heyacanlıym. Ama yavrucum bana bir müsade etse su bile içemiyorum ne olur dua edin bu zor süreci kolay atlatayım.. Sevgiler.
Selam kızlar nasılsınız ? çoktandır giremedim. Çok mutlu olduğum bir haber aldım hamileyim midem bulantılarım ve kusmalarım başladığı için girmeye fırsatım olmadı ne olursunuz bana dua edin çok muzdaribim gecem gündüzüm yok. Cuma günü 7 haftalık olacak ve kalp atışını duyacağız çok heyacanlıym. Ama yavrucum bana bir müsade etse su bile içemiyorum ne olur dua edin bu zor süreci kolay atlatayım.. Sevgiler.
işte benım hayalımmm bikini ve içinde ben dümdüz göbek offf diyorummmm
kızlar selam uzun suredır gıremıyorum ısler gucler yogunum 6 kılo vermısım mutlulugumu paylsım dedım hepınızı opuyrum grşmk uzere
günaydın canımmm sen yine iyisin ben diyeti biraz kaçırdım sanırımgünaydın kızlar dünkü bildirimi yapayım;
SABAH
sütsüz,şekersiz nescafe
ÖĞLE
tek dürüm çiğköfte
ayran
ARA
1 paket special k kraker
AKŞAM
1 parça tavuk eti
kabak kavurma
bol salata
ARA
2 küçük nektarin
1 erik
2 kuru kayısı
anneye gidince liste biraz kabarıyor maalesef
günaydın canımmm sen yine iyisin ben diyeti biraz kaçırdım sanırım
günaydın kızlar dünkü bildirimi yapayım;
sabah
sütsüz,şekersiz nescafe
öğle
tek dürüm çiğköfte
Ayran
ara
1 paket special k kraker
akşam
1 parça tavuk eti
kabak kavurma
bol salata
ara
2 küçük nektarin
1 erik
2 kuru kayısı
anneye gidince liste biraz kabarıyor maalesef
günaydın canımmm sen yine iyisin ben diyeti biraz kaçırdım sanırım
dikkat et tatlım tabi şimdi evlilik öncesinde ye kızım derler sende diyetteyim desen olmazYiyorsun tabi ama az ye kuzum..
günaydın kızlar huhu ben geldim çatlak cazibeniz uff sizi çok özledim nasılsınız herşey yolundamı herkes ii mi ben dietime elimden geldiğince uymaya çalıştım ekmek hiç yok hayatım da ama onun dışında porsiyonlarım biraz büyüdü sanırım bu tempodan kaynaklı diorum küçültmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?