canımmm hoşgeldin sanırım bu ara hepimiz motivasyon kaybettik
günaydın kızlar huhu ben geldim çatlak cazibeniz uff sizi çok özledim nasılsınız herşey yolundamı herkes ii mi ben dietime elimden geldiğince uymaya çalıştım ekmek hiç yok hayatım da ama onun dışında porsiyonlarım biraz büyüdü sanırım bu tempodan kaynaklı diorum küçültmem lazım
günaydın tatlişkoooooom nassın bakalım görüşmeyeli yoktun hiç bu ara gözlerimiz seni aradıPorsiyonlar büyüdü demek kızıcam ama bak Hoş sana diyom ama bende kaçırıcam galiba bu ara zor tutuyorum kendimi
yani çok zorlanıorum napıcam bilmiorum korse konusunda ne düşünüosunuz.
bilmiyom kı tatlısko ben dogumdan sonra bıle korse kullanmadım faydası yok gobuse tek faydası dısardan duzgun durmasııı hepsı oo yıvrumm
Yani faydası yok ok ama zararıda olmaz dimi tatlım biraz bol şeyler alana kadar böle idare etcem artık napım havanı yirim sein doğumdan sonra bile giymemiş miş taş gibisin walla maşallah
benı tokatlayın nolur valla soklardayım ve cok sınırlıyımm salak saçma egosunu tatmın etmek ısteyen 3 uyelıgı olan bır uyeye yazdıklarımdan banlandım o kadar yorum yapan oldu bırıne bısı yok olan bana oldu 1 gun sızden uzak kaldım haksızlıga gelemıyorummm aglayacagımmm valla bak
evet tatlım dün tahmin ettim :105:selamlar ıyuuuu
sinir krizleri geçirmek üzereyimm salak saçma bir konu yuzunden 3 uyelıgı olan ve 3 uyelıkle bırcok uyenın yorum yaptıgı ama benım banlandıgımı az once ogrendımmm hırsımdan kuduruyorum bu nasıl adalet ya rabb
korsenin bi etkisi olduğunu düşünmüyorum tatlım sadece dışarıdan daha düzgün görünmesini sağlıyor diye düşünüyorum.yani çok zorlanıorum napıcam bilmiorum korse konusunda ne düşünüosunuz.
bilmiyom kı tatlısko ben dogumdan sonra bıle korse kullanmadım faydası yok gobuse tek faydası dısardan duzgun durmasııı hepsı oo yıvrumm
benı tokatlayın nolur valla soklardayım ve cok sınırlıyımm salak saçma egosunu tatmın etmek ısteyen 3 uyelıgı olan bır uyeye yazdıklarımdan banlandım o kadar yorum yapan oldu bırıne bısı yok olan bana oldu 1 gun sızden uzak kaldım haksızlıga gelemıyorummm aglayacagımmm valla bak
selamlar ıyuuuu
sinir krizleri geçirmek üzereyimm salak saçma bir konu yuzunden 3 uyelıgı olan ve 3 uyelıkle bırcok uyenın yorum yaptıgı ama benım banlandıgımı az once ogrendımmm hırsımdan kuduruyorum bu nasıl adalet ya rabb
Uuff okadar içim daralıo ki balık beyinlim ewde maçta ayağında kılcal damar kopardı 1 hafta raporlu...kg desen weremiorum işler desen berbat yoğun napıcam ben ya haziranın ilk haftası patronum yurt dışına fuara gidi tabi herzamanki gibi burayı bana emanet edicek salak oğluda totosundan kudurup psikoljik baskı uygulucak bitmio bu çile yaaa sanırım artık çalışmaktan geçim derdi düşünmekten her halttan bıktım ewde oturmak saatlerce uyumak saatlerce iş yapmak saatlerce yemek yapmak gezinmek akşam kocamı ewde karşılamak şu salak kıskançlıklarımı bırakmak huzurlu bi hayat sürmek istiorum
3 uyelık alıp aynı konuya farklı farklı yorum yapıyolar adamı cıleden cıkarıyolar senı banlatıyolar hayatımbn hiç bilmiiorum ki o konuları 3 üyeliği olunca ne oluomuş
çok şükür güselim gözun aydın kocıs yanaşmıs duzeltmısınız arayı cok sevındım allah kavustursun cnm sımdıdenevet tatlım dün tahmin ettim :105:
korsenin bi etkisi olduğunu düşünmüyorum tatlım sadece dışarıdan daha düzgün görünmesini sağlıyor diye düşünüyorum.
boşver tatlım sıkma canını kavuştuk ya
ne sınır bı durum yahuubanada aynısı olmuştu canım üzülme kıyamam ben sana
çok geçmiş olsuın laa adamı durduk yere ne kıskanıon beee ben ne edım ıkı dırem bı çekırdek her sabah damat gıbı cıkarıyorum kapıdan ustelık taş gıbı hatunların yanına ben kıskanmıyosam hıcbırınız kıskanmayın kocanıza guvenınız varsa hemcinslerı sallayınUuff okadar içim daralıo ki balık beyinlim ewde maçta ayağında kılcal damar kopardı 1 hafta raporlu...kg desen weremiorum işler desen berbat yoğun napıcam ben ya haziranın ilk haftası patronum yurt dışına fuara gidi tabi herzamanki gibi burayı bana emanet edicek salak oğluda totosundan kudurup psikoljik baskı uygulucak bitmio bu çile yaaa sanırım artık çalışmaktan geçim derdi düşünmekten her halttan bıktım ewde oturmak saatlerce uyumak saatlerce iş yapmak saatlerce yemek yapmak gezinmek akşam kocamı ewde karşılamak şu salak kıskançlıklarımı bırakmak huzurlu bi hayat sürmek istiorum
bende hep uyumak istiyorum sabah işe gelmek istemıyorumçok zor bir durum hiç bişey yapasım yok nedense offf bunalıyorum yaaa resmen. kıskançlık gerçekten kötü bir şey bizde geçen hafta kıskançlık yuzunden ufak bir tartışma yaşadık Allahtan hatasını anlayıp özür diledi de konu kapandı. haziranda istemeye gelcekleri için bu hafta temizliğe başlıyoruz evi komple temızlıcez hayırlısı bakalım
3 uyelık alıp aynı konuya farklı farklı yorum yapıyolar adamı cıleden cıkarıyolar senı banlatıyolar hayatım
çok şükür güselim gözun aydın kocıs yanaşmıs duzeltmısınız arayı cok sevındım allah kavustursun cnm sımdıden
ne sınır bı durum yahuu
hadi kolay gelsin tatlım bakalımbende hep uyumak istiyorum sabah işe gelmek istemıyorumçok zor bir durum hiç bişey yapasım yok nedense offf bunalıyorum yaaa resmen. Kıskançlık gerçekten kötü bir şey bizde geçen hafta kıskançlık yuzunden ufak bir tartışma yaşadık allahtan hatasını anlayıp özür diledi de konu kapandı. Haziranda istemeye gelcekleri için bu hafta temizliğe başlıyoruz evi komple temızlıcez hayırlısı bakalım
yaaa bilmiorum herşeyden şüphelenir herşeyin için de bişi arıyan asalak bi tip oldum nasıl aşıcam bunu bilmiorumçok geçmiş olsuın laa adamı durduk yere ne kıskanıon beee ben ne edım ıkı dırem bı çekırdek her sabah damat gıbı cıkarıyorum kapıdan ustelık taş gıbı hatunların yanına ben kıskanmıyosam hıcbırınız kıskanmayın kocanıza guvenınız varsa hemcinslerı sallayın
heh ıste uyku halı bende de var
aaa o mu senı kıskandı sen mı onu ne fena bı durum tılt oluyom erkeklere
benım eczacı kalfaları eczacılar mumessıller arada whatsappdan yazıolar esıme bıde labalı sekılde ıste o zaman cıldırıyorumm ama bellı etmıyorum esıme tavrını koy dıorum yoksa devreye gırmek zorunda kalacam
çok geçmiş olsuın laa adamı durduk yere ne kıskanıon beee ben ne edım ıkı dırem bı çekırdek her sabah damat gıbı cıkarıyorum kapıdan ustelık taş gıbı hatunların yanına ben kıskanmıyosam hıcbırınız kıskanmayın kocanıza guvenınız varsa hemcinslerı sallayın
heh ıste uyku halı bende de var
aaa o mu senı kıskandı sen mı onu ne fena bı durum tılt oluyom erkeklere
benım eczacı kalfaları eczacılar mumessıller arada whatsappdan yazıolar esıme bıde labalı sekılde ıste o zaman cıldırıyorumm ama bellı etmıyorum esıme tavrını koy dıorum yoksa devreye gırmek zorunda kalacam
ben onu kıskandım canım olay şöyle;
onlardayız oturuyoruz telden faceye girmiş çalıştığı iş yerınden buna yazılan bi kız varmış o an öğrenıyorum bunu ve facesınde ekli ve kızın o iş yerınde çıkmaığı erkek kalmamış yani kız o yolda anladın.... Benımkıne sarkıyo bende sinirlendım tabi bişi demedim siler sandım aradan 3 gun geçti yok silmiyo kızda kendı sayfasında benımkıde hitaben sözler yazıyo en sonunda patladım benım yerıme koy kendını dedım bu ne böyle dedim ya sil dedım başta ayıp olur ya yüzyüze bakıyoruz falan dedı bende açık açık dedim ki lan ne ayıbı evlenınce omu gircek koynuna senın o mu karın olcak ya sil yada ben yokum arkadaş dedim :) baya bağırdım
çok ii yapmışşsın sizin birlikte fotanız falan yok mu koyun heryere
Peki ben size bi olay anlatayım ama bana doğruyu yazcaksınız kendi fikrinizi tamam mı yani zaten öle yapıosunuz da yani aptallık mı ediorum haklımıyım
canım var foto olmazmı facede kapak fotom da profıl fotomda ikimizin resmı onunda öyle ama kız yuva yıkan cinsten anlayacağın banamısın demiyo. Hemcinsimiz böyle yapması da benı sınır ediyo boğasım geliyo ya kızı. Kız hala facesınde benım olmalıydın yok ben senı daha çok severdım gibi sözler paylaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?