yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hadi kolay gelsin tatlım bakalım

yaaa bilmiorum herşeyden şüphelenir herşeyin için de bişi arıyan asalak bi tip oldum nasıl aşıcam bunu bilmiorum
şüphelenmen için bi neden mi var bir kız numarası ne bilim iş yerınden yada normalde bı arkadaşı durduk yere kıskançlık olmaz heralde dimi bestem

aferin leenn helall ayakta alkışlıyorum bence evlilerin yada ne blim nişanliların facelerı olmamalı bole vakaları cok duyuyorum boşanma sebebi olan var...
bizde bu sebepten kullanmıyoruz eklı olsun olmasın msj atsalar kavga sebebı olur eksler cıkar bısı yazar katıl olurum yemınle

benımkı de bi mumesslıe yazmıs kızzz atarlıııı geldım eczanedeyım nerdesına
dedım ben senı o saatte evde beklyıom sen eczanede (benımde tanıdıgım xle) eczacı kalfalar laklak yapıyosunuz bıde labalı sekılde bırdaha gormıyım duymıyım mesafenı koru sahsı numarana yansıtmaa aynı seyı ben yapmısım gıbı dusun sen ne ederdın dedım o gun bugundur mesafelı

ağzına sağlıkkkkkkkk bacımmmmmmm dediğin gibi face boşanma sebebi gerçekten insan katil olur bazen gözüm dönüyo diyorum gidiyim kıza ağız burun dalıyım

şimdi bundan 5,6,ay önce eşim 2 gün ewdeydi bi akşam ölesine gerçekten öle huyum yoktur tesadüfen tele bakarken internet üye olma msj gördüm ama üye olmamış net ayarına girdim fashıon yazıo hanı bu güzellerin olduğu bi site war ya sustum çaktırmadım bizim tv dede war zaten o meraktır dedim takılmadım sonra ertesi akşam bi msj geldi bu sohpet numaraları war ya ordan otomatik gelen iste sohpete hazırmısın gibi aramadan senin numaranı nerden bilcekler sen nete de giriosun sen bunu da yapıosun die ben 1 hafta konuşmadım uzattıkça uattım hani az çok tanıosunuz beni görenlerinizde war eline yüzüne bakılmıccak kızmıyım yada o kadar seksi olmaya çalışıorum kocama karşı planlar yapıorum yediremedim kendime.....2seçenek 1-gerçekten sadece netten fashıon bakıcaktı çünkü tüm geçmişi yükledim sadece fashıon yazılmış ama interneti dahi açtırmamış haliyle girmemiş...2- o numaralar gerçekten otomatik yolluo o mesajları...bn sonunda buna inandım kendimce sustummmm ama bunun dışında hiç bi yanlışı olmadı bu güne dek kocamın......ama şimdi böle bişi olsun hemen aklıma gelio salaksın diorum arıo konuşuo o seni aldatıo diorum sonra yok elle tutulacak en ufak bi şık yok neyle suçlucam adamı diorum.ama numaraları inceledim falan yok anladınızmı hiç bi suçlucağım bişi yok net datalarını geri yükledim bu kadarını akıl edip temizlemesi imkansız çünkü temizlicek adam o mesajı silerdi demi bi bok yapsa hani şimdi de ewde ya uff işte böle

Ne face be ben işyerinde ki kadına günaydın dese bom patlıorum sen günaydın demesen günü aymıcakmı ne war kızar mı demesen falan faln ay ben çok koötu olmuşum

Ne face be ben işyerinde ki kadına günaydın dese bom patlıorum sen günaydın demesen günü aymıcakmı ne war kızar mı demesen falan faln ay ben çok koötu olmuşum
canımmmmmmmm benim fikrimi sorarsan şöyle;

o mesajlar otomatik gönderiliyo banada kardeşime de gelıyo dusun yani. çok kıskançsın bebeimmmmmmm buda çok sevdiğinden kaynaklanıyo işyerınde günaydın deme meselesını bende yaşadım deliriyodum işyerınde bırıne gunaydın diyince yaaa biz niye böyleyiz bilmiyorum canım. ama bence eşine güven bak başka yanlışıda yokmuş garibimin yaaaaaaaaa yazık adama

yapma ya gerçekten mi inanmıorum ya eşim bnm sesimi çok beğenirdi hep ewlenin ce itiraf etti şu sesin beni bnden alıodu inanılmaz etkiiliodu die sen artık bnden değil onların sesinden mi etkileniosun ay neler yaptım yazıkkk sana da gelio he.....
Dimi ama ne saçma her sabah nie günaydın derki insan insana her sbah gün doğuo zaten aa günün aydımı aymadımı allahım yaa.....
Sabah aradı napıon aşkım günaydın die ii napım erkek vidiolarını seyrediorum dedim ne saçmalıosun dedi
hiççç dedim sen merak edip girmeye çalıştın ya bende merak ediorum diğer erkekleri dedim...kapadım yüzüne ......
Ama çok sewiorum gerçekten böle öpücük manyağı yapıp içime alım böle sokim kalbime orda yaşasın istiorum ....ama çok saçmalıorum biliorum hata yaptığımı ama söz geçiremiorum kendime

çok şükür güselim gözun aydın kocıs yanaşmıs duzeltmısınız arayı cok sevındım allah kavustursun cnm sımdıden
evet tatlım barıştık fakat bu sabah yine sinirlendim,gerildim.oyun oynadığı hesap var facede ordan lisedeki arkadaşını aratmış ne gerek var şimdi sinir oldum.daha öncede 1 kere aratmıştı üstünde durmadım.hala daha durmamaya çalışıyorum.
ohhhhooo bestem sen bunlara kıl oluyorsan ben sabır küpüyüm demek ki..

gerçekten mi bitanem haksızlık mı yapıorum

bitanem tamam haklısın kıskanmakta ama sanki biraz aşırıya kaçıyorsun gibi bebeimmmmmmmmm

bitanem tamam haklısın kıskanmakta ama sanki biraz aşırıya kaçıyorsun gibi bebeimmmmmmmmm

ohhh be biriniz dicek aaa böle yapıo sa dikkat sen ona falan diceniz die çok korktum allah canımı alsın ewe gidip gırtallıcam şimdi onu neler kuruorum kafam da bilemezsiniz müzik açım sakinleşim ben biraz sonrada ararım yemeğe çıkınca

gerçekten mi bitanem haksızlık mı yapıorum

kesinlikle canım soğutursun kendini bu kadar üstüne gitme evde yanlızken ne yaptığını ya da yapmadığını bilemezsin belki açıp izliyordur bişeyler aslında seni çok iyi anlıyorum genlde sebepsiz yere düşünmüyoruz bunları benimkide beni suçlu buluyor ama elbet bişeyler biliyoruz ki böyle düşünüyoruz.ya ben ne yapayım benimkini kesinlikle kendini haklı görüyor birde ben sana karışıyormuyum takip ediyormuyum herşeyini sen niye öyle yapıyorsun diyor ya.

Günahını alıosam alam kocamın bütün günahları benim olsun ama ewliliğimizi üzcek bişi yapmasın :103::103::103::103::103: Hep böle pembe gözlüklerimiz olsun ..lakin ......eğer üzerse elleri kırılsın ayakları tutmasın gözleri kör olup dili tutulsun altına çiş yapıp kabız olsun başka kaldımı

Allah iyiliğini versin yine güldürdün beni yaaaaaaaaaaaaaaa

allah iyiliğini versin yine güldürdün beni yaaaaaaaaaaaaaaa

napim tatlım başıma gelmemiş bişi için atıp tutmayı sewmem ama bu kadarcık olay bile 6 aydır kafamın içinden çıkmıo başka bi boyutta karşılazsam neler yaparım bilmiorum bakmak hayal etmek izlemek yada yatağa girmek benmim bi görecem yok hiç birine tahammül edemiorum aslında sadece kendimiyıpratıorum ama bilmiorum işte velhasıl böle sen de kıskançlıktan konu açınca dayanamdım bende....güldürdüm he sen zaten hawalarda uçuosun be fıstık allah bozmasın inşallah bu kıskançlık olayında da tawrını koy aferin........

aminnnnnnn bitanemmmmmmm. kız 6 ay olmuş bak acı çektirme kocişine daha fazla canım benimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…