amannın nı bundan adama bu kadar zulum edılırmı wuwww kızz yazıkk valla anam benımkı olsa ceker gıder bı daha gelmezdı sanırımşimdi bundan 5,6,ay önce eşim 2 gün ewdeydi bi akşam ölesine gerçekten öle huyum yoktur tesadüfen tele bakarken internet üye olma msj gördüm ama üye olmamış net ayarına girdim fashıon yazıo hanı bu güzellerin olduğu bi site war ya sustum çaktırmadım bizim tv dede war zaten o meraktır dedim takılmadım sonra ertesi akşam bi msj geldi bu sohpet numaraları war ya ordan otomatik gelen iste sohpete hazırmısın gibi aramadan senin numaranı nerden bilcekler sen nete de giriosun sen bunu da yapıosun die ben 1 hafta konuşmadım uzattıkça uattım hani az çok tanıosunuz beni görenlerinizde war eline yüzüne bakılmıccak kızmıyım yada o kadar seksi olmaya çalışıorum kocama karşı planlar yapıorum yediremedim kendime.....2seçenek 1-gerçekten sadece netten fashıon bakıcaktı çünkü tüm geçmişi yükledim sadece fashıon yazılmış ama interneti dahi açtırmamış haliyle girmemiş...2- o numaralar gerçekten otomatik yolluo o mesajları...bn sonunda buna inandım kendimce sustummmm ama bunun dışında hiç bi yanlışı olmadı bu güne dek kocamın......ama şimdi böle bişi olsun hemen aklıma gelio salaksın diorum arıo konuşuo o seni aldatıo diorum sonra yok elle tutulacak en ufak bi şık yok neyle suçlucam adamı diorum.ama numaraları inceledim falan yok anladınızmı hiç bi suçlucağım bişi yok net datalarını geri yükledim bu kadarını akıl edip temizlemesi imkansız çünkü temizlicek adam o mesajı silerdi demi bi bok yapsa hani şimdi de ewde ya uff işte böle
aboww bestem yapa evlılıgıne zarar verırsın gerekıyosa bu konuyla ılgılı yardım almanı tavsıye ederım bu olmayan bısıye takılmak senınkı sevgıdendır anlıyorum ama kocanı yıpratır uzersın kendınden sogutursun yapmamaya calıs...Ne face be ben işyerinde ki kadına günaydın dese bom patlıorum sen günaydın demesen günü aymıcakmı ne war kızar mı demesen falan faln ay ben çok koötu olmuşum
evet tatlım barıştıkfakat bu sabah yine sinirlendim,gerildim.oyun oynadığı hesap var facede ordan lisedeki arkadaşını aratmış ne gerek var şimdi sinir oldum.daha öncede 1 kere aratmıştı üstünde durmadım.hala daha durmamaya çalışıyorum.
ohhhhooo bestem sen bunlara kıl oluyorsan ben sabır küpüyüm demek ki..
sen anlat kuzuuu sen nelere sabredıyosunlaa bı nargıle olsada ıcsekk haaa fokur fokurrr cok osledımmm 2,5 yıldır agzıma surmedımm cıldırıyorum
ahhh ecmelim ahhhhh :105:
o daha once actıgın konumu bıtanemm aglama bee ıcımı daglıyon sen hıc kıyamıom sana
elbet o da devam ediyordur ama bu faceden o kişiye bakma olayı canımı sıktı bugün çok empati yapıyorum ben de bakıyorum eski sevgilime olsun,arkadaşlarıma olsun ama onun nasıl baktığını bilmiyorum :105: birde niye 2.kezdir aynı kız.bakalım gelene kadar ne olucak hakkımızda hayırlısı diyorum..
cok kafa kurcalar emınım hayatımm konustun mu pekı hıc denedın mı yada neden merak ettın ozledın mı vs dıe?:26:
esımle en son o sert konusmamdan sonra bosanma muhabbetını actıgımda bana aklında baskası mı var dıe sordu soka gırdım
dedım ben omrumde senın kadar kımseyı sevmedım benıde senın kadar seven olmamıstı ama benı seven bu kadar uzuyosa dahada kımseyı sevmem dedım bu lafı soyleyerek cok ayıp ettın dedım...
bızde face fılan yok allaha sukurr ne ben ne o kaldıramayız
hayır tatlım hiç konuşmadım konuşursam bu sefer kaldıramayabilir bizim ilişkimiz bunu zaten yeni barıştık şimdi birde bu olay cereyan ederse biter evliliğimiz bunu biliyorum.gözlüyorum şuan için sabrımı taşırana kadar devam edicem bakalım.düşünüyorum söylersem de nerden gördün falan filan dicek sonra silmeyi öğrenicek bundan gayri bir daha tutmaz orda siler.offf kafam karışık iyimser olmaya çalışıyorum..ne kadar becerebilirsem artık.
gayet ıyı anladım canım haklısın bekle en azından sılmedıgını bılıyosun bısı yapmıo uzak duruo ınsallah duzelır kuzum bu erkek mılletının varya topuma kıbrıt suyu
bız kadınlar her zaman ırdelerız guselım senlık bısı degıl bu anaç yapımızdan kaynaklanıyo koruma ıc gudusu bılme ıcgudusu varya durtukluyo ıllakı...ne yalan söyliyim sevgim ona karşı bu kadar şiddetli olmasa asla böyle bişeye tahammül edemem.bu konuda bile kendimi suçluyorum acaba ben çok mu eşeliyorum bazı şeyleri bakmasam kafam rahat olur bu zamana kadar hep irdeledim hep araştırdım ne oldu hep mutsuzluk..o bana hiç yapmadı bunları telefonumu karıştırmaz,faceime girip bakmaz,bilgisayar geçmişime bakmaz ben niye yapıyorum.hata arıyorum bu konuda kendimde.
bız kadınlar her zaman ırdelerız guselım senlık bısı degıl bu anaç yapımızdan kaynaklanıyo koruma ıc gudusu bılme ıcgudusu varya durtukluyo ıllakı...
keske hıc kurcalamasak ıste ama şeytan giriyo ıcımıze ben bı tek telefonunu kurcalıyorum ordada cıkan sey malum eczacılar kalfalar bılmem mumessıller bunuda kendı anlattıgı seyden sonra yapar oldum nısanlı bı mumesslınn bırıyle aynı arabada yan yana bolgelerını dolaşmıslar yahuu sen nasıl bole bısı yaparsın dedıgımden ne var kı dıyo safff sana gore bısı yok ama o salaga guvenmıyom benn... 1 karıs etekle araba kullanıyolar kalfanın sana o lafı dedıkten sonra ıskıllendım anlatmasamıydım durust oluyorum kabahat mı ıslıyom dıyo sole solede sende meal verme karsı tarafa ben bır erkekle aynı arabada yan yana yolculuk yapsam tepkın nasıl olurdu dedıgımde kopuruyo sınırden yaa ıste benıde anla yapma dıyorum davet bıle etse bısı uydur gıtme konusma demıyorum sana karsı tarafa mesafelı ol ol kı senden yana degıl onlardan yana bır yanasma olmasın...ama nafıleee sınırlerımı bozuyorum sadece... gecen son soz bende mumessıl olurum yemın bıllah bır daha bole vaka gorursem bunları sana bir bir yaşatırım...benımde erkek eczacılarım olur erkek kalfalarım olur senın yaptıgın gıbı eve davet ederım dıyınce bole oluyo suratı benı cıleden cıkarma o zaman dıyorum
bak benimkine güveniyorum benimle birlikteyken asla ve asla görüşmez birisiyle yakınlık kurmaz yapıcaksa bile beni hayatından çıkarır karakteri öyle yani.ama yinede içimde şüphe var sürekli acaba yapar mı diye o da bunun farkında bu konuda ciddi bi şekilde yardım almalısın diyor bu sefer bende ister istemez kendimi sorguluyorum yanlışı ben mi yapıyorum diye.bak şimdi ev kurucaz heyecanımız var mutluyuz ne gerek var yanlış düşünüyorsun merak etmiştir ordan baktı diye koynuna mı aldı diye kendime söyleniyorum.beynimden çıkmıyor sabahtır sürekli tilki dönüyor kafamda.belki yakında olmasa da ileride sakin kafayla bu konuyu gündeme getiricem yoksa ömür billah içimde kalır diğer dertlerim gibi.
kuzummm dozunda kuskalırın abartmıyosun ama ıste esın okuyo uzaklasıyo arada dıe kuskuların cogalıyo bence...
ıcıne atma dıger dertlerım derken sen cok atıyosun ıcıne bu sıte neden var bırbırını tanımayan ınsanlar ıcını doksun dıe yanlıs yapıoz ıcıne atma paylastıkca ferahlarsın ben herseyı dokuyom artık cunku normal hayatımda paylaşacak kımsem yok sızlerden baska burda ferahlıyorum
pek çoğunu paylaşıyorum paylaşamadığım şeylerde vardır elbet..kendimden bile uzak tutuyorum bazı şeyleri hırslanmamak için.bizim sorunumuz onun uzaklaşması ve benimde buna bağlı güven problemim.nihayet bitiyor ve bu konu çözüme kavuşucak bundan söyle muğla yok uzaklaşmak yok.sanırım zincirin en önemli halkası açılıyor..
inşallah cnm inşallah en buyuk sorunun bu olsun ama esın durust bırı senıde cok sevıyo bundan suphen olmasın deger verıyo kı senı her yerde on planda tutuyo maşallahallah utandırmasın bak donucek evınızede gecıceksınız sukur de ınsallah her sey feraha kavusacak bıde mınnak sıpan olursa bak gor mutlugu duble yapcazsınız
kesinlikle sevgi ve dürüstlüğü konusunda asla şüphem yok biz birbirimizi gerçekten seviyoruz hala ilk günkü gibiyiz kendi içimizde büyümedik ve bu bizim ilişkimizi ayakta tutuyor.güzel temennilerin için çok sağol canım
ne güsel işte bak maşallah allah daim etsin ....
darısıda başıma inşallah ama cıkss benım kocam eskısınden zerre uzerınde eser bırakmadı kendınden bu benı o kadar uzuyo kıı eskıcen ısırır sevgı yumagı yapardım bazen yıne yapasım gelıyo ama sert tepkılerınden korkuyorum sevgımı bıle ıcımde yasar oldum bu benı cok yaralıyo bı umut bı umut var hala ıcımde belkı farkedecek gorecek dıyorum ama gozundekı gozluklerı cıkarmak gerek bunu ben yapamıyorum malesef o kadar cabaladım gerıye goturdu kendının cabalaması gerekıyo
bizimde aramızda değil esasında güselim tamamen eşimin ailesi ve eşimin ailesinin dır dırla kocamı bana karşı soğutmaları başka hiçbişi değil din konusunda bile onların fazla gazıyla üzerime varıyo bu kadar eğer başka şahsi bi meselemiz varsa tum gunahların benım olsun bı artısma oldugu zaman konunun ucu hep anası ve ablalarına varıyo benım tarafımdan... bunun sonucuda aılesını koruması oluyo benı onlar kadar koruyomusun acaba dedıgımdede kıyamet hepten kopuyo ama bu tartısmalar o kadar cok yaşandı ki sonunda kişiselliğide vurmaya başladı haftasını geçti tartışmamız... şimdilik süt liman herşey tek temennımde bır daha olmaması ...bizim ikili ilşkidmizde sorun yok dış faktörler etkiliyor genelde.ama sizinki farklı sizin aranızda oluyor sorun anladığım kadarıyla tatlım.bu arada mesaj yazdım özelden görmedin sanırım..
bizimde aramızda değil esasında güselim tamamen eşimin ailesi ve eşimin ailesinin dır dırla kocamı bana karşı soğutmaları başka hiçbişi değil din konusunda bile onların fazla gazıyla üzerime varıyo bu kadar eğer başka şahsi bi meselemiz varsa tum gunahların benım olsun bı artısma oldugu zaman konunun ucu hep anası ve ablalarına varıyo benım tarafımdan... bunun sonucuda aılesını koruması oluyo benı onlar kadar koruyomusun acaba dedıgımdede kıyamet hepten kopuyo ama bu tartısmalar o kadar cok yaşandı ki sonunda kişiselliğide vurmaya başladı haftasını geçti tartışmamız... şimdilik süt liman herşey tek temennımde bır daha olmaması ...
ahh bı kendı yuvamızı acabılsek guselım
bırde aılesının ne oldugunu anlasa tek sorun kalmayacak emınım
gozumun ıcıne baka baka bana dedıklerını ınkar edıyolar yalanlıyolar bıde yemın bıllah edıyolarr gofredom
kocam bana ınanır mı? ınanmıyo hakkımı helal etmıyorum hıcbırıne
sizin dışınızdakilerle olduğu için çok daha zorlu bi çaba haklsıın ve bunun mücadelesini sen tek başına veriyorsun.burda eşinin her iki tarafıda idare edicek şekilde davranması gerekli ama bunu beceremiyor sanırım.aile desteği ya da dolduruşu daha ağır basıyor.dilerim kısa zamanda ortayı bulur ve birşeyleri değiştirebilirsiniz
inşallah telefon kurcalamam bu sebepten bırazda aslında bu aralar cok sık gorusmuyoo gıbı 3 gunde bır arasıyolar ne zaman onlarla konustugunu gorsem o akşam bi tavırla kapıdan gırıyo anlıyorum bacımm hıssettırıyo bunu dun akşam ablaları aradı anasına ne olduysa yıne... bısıler dedıler esımde tamam ararım bı ara dedı neden bı ara dıe bagırınıyolar yatsıyı kılcam uykum var dedı sıze ne der gıbı ...
ılk kez ben kucagında yatıyodum aslında tam dalmamıstımda dogrusunu demek gerekırse ılk kez sasırttı benı anasının durumunu ogrendıgı gıbı aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?