Gofredom şu sıkı diet nasıl gidio
napıcaksın ne düşünüosun dinlersen aklın karışabilir dinlemezsen hep bi soru işareti dimicanım hala sessizliğini koruyo. Bilmediğim ve anlatması gereken şeyler varmış
onu yapamadım ben bestem ya yine eskisi gibi kafama göre takılıyorum işte
napıcaksın ne düşünüosun dinlersen aklın karışabilir dinlemezsen hep bi soru işareti dimi
hıııııı çok dayanıklı olmak lazım o diete doğumdan sonra o cadı yapar ondan yineton balık canavarı dur bakimm şu ton balıkının faydasına ekmeksşz miden bulanmıo mu
napıcaksın ne düşünüosun dinlersen aklın karışabilir dinlemezsen hep bi soru işareti dimi
hıııııı çok dayanıklı olmak lazım o diete doğumdan sonra o cadı yapar ondan yineton balık canavarı dur bakimm şu ton balıkının faydasına ekmeksşz miden bulanmıo mu
anlat diyorum msjla olmaz diyo bi yerde bişiler içelim diyo aboo bu benı arabaya atıp kaçırırsa bide gözü döner mi döner Allah korusun
sadece ton balığı yemiyorum ki tatlım yanında ya yoğurt ya mısır ne bileyim mutlaka birşey oluyor yani hem yağını iyice süzüyorum ben yağlı olursa mide bulantısı yapar.ben ton balığı canavarıyım doğruçooook severim balığın her türünü..
gidip görüşücek misin tatlım?
bence asla gitme bişi yapması 2. Planda şuan da hayatında biri war bu ona büyük bi saygısızlık kaldıki kulağına gitse bunu nasıl açıklarsın....işyerine en yakın cafede buluş mesela en azından işyerinden bi çay ısmarlıyım ya acelen yoksa dedi oturmak zorunda kaldım dersin yada mesaj atmasın arasın tel.de konuşun ama hiç konuşma diemiorum çünkü aklın boş ewlen yanianlat diyorum msjla olmaz diyo bi yerde bişiler içelim diyo aboo bu benı arabaya atıp kaçırırsa bide gözü döner mi döner allah korusun
sadece ton balığı yemiyorum ki tatlım yanında ya yoğurt ya mısır ne bileyim mutlaka birşey oluyor yani hem yağını iyice süzüyorum ben yağlı olursa mide bulantısı yapar.ben ton balığı canavarıyım doğruçooook severim balığın her türünü..
aaa hiç görmedim domateslisini ilk fırsatta alıcam tatlımdomateslisini dene bayılıyorum onaaaaaaaaaaa
bilmiyorum kı canım sence ne yapıyım ya bişi yaparsa?
bence asla gitme bişi yapması 2. Planda şuan da hayatında biri war bu ona büyük bi saygısızlık kaldıki kulağına gitse bunu nasıl açıklarsın....işyerine en yakın cafede buluş mesela en azından işyerinden bi çay ısmarlıyım ya acelen yoksa dedi oturmak zorunda kaldım dersin yada mesaj atmasın arasın tel.de konuşun ama hiç konuşma diemiorum çünkü aklın boş ewlen yani
afiet olsun kuşum
canım ona asla geri dönmem ben eş adayımla gayet mutluyum o yuzden asla görüüşmicemaaa hiç görmedim domateslisini ilk fırsatta alıcam tatlım
bimde satılıyo canım
bilemiyorum canım sen bilirsin ama ben objektif olmaya çalışıyorum pek doğru bulmadım nişan arefesinde eski erkek arkadaşla görüşmeyi. kendini melek olarak tanıtsa,değiştim herşeyimle dese mutlu olup onunla mı devam ediceksin ya da sonucu ne olursa olsun eş adayından vazgeçmeyecek misin?öncelikle buna karar vermelisin bence..
canım ona asla geri dönmem ben eş adayımla gayet mutluyum o yuzden asla görüüşmicem
kesınlıkle gitmicem anlatıyorsa anlatsın telde onunla mı uğraşcam bide yaaa
o zaman hiçbir şekilde taviz verme bilmen gereken şeyleri de bilme boşver aklını karıştırmasın hiçbirşey mutluysan...
ewet bak gofredom da doğru dio sonuçta sen bi yola baş koydun bitanem onu tamemen bitirip ben olsam merak ederdim en azından anlatıosan tel.de anlat derdim ama buluşmaya cesaret edemezdim...kaldıkı gerçekten bilmeni istiosa anlatır naz yapmaz başka planı yoksaEeee enişte napıo bakim ewlilik telaşı nasıl......
çok mutluyum hemde dün annemla sarıldık ağladık ben ağlıyorum dıye annemde ağladı değmez kızım dedi yapma dedi. Ama ben mutluluğumun bozulmasından korkuyorum bi dengesiz yüzünden.
wooowww işte bu duymak istediğimiz di dimi gofredom ozaman hiçççç dinleme bile ah minik kuşum bnim kıamam anasının kuzusuna ben melekler korur sizi merak etme......ozman napıoruz selam bile wermioruz ve iş arıoruz bu mutluluk kolay bulunmuo ew kolay kurulmuo biliosun allah hayırlısını nasip etsin ahhh datlımmmmmmm
kıyamam sana ben ağla tabi dök içini.bencede değmez ona boşver önceden bilseymiş kıymetini kaybediceğini anladığında bilse ne olur..çok mutluyum hemde dün annemla sarıldık ağladık ben ağlıyorum dıye annemde ağladı değmez kızım dedi yapma dedi. ama ben mutluluğumun bozulmasından korkuyorum bi dengesiz yüzünden.
Ara olarak ta bi armut yiorum küçük ayı yawrusu olarak......
ohh ne güzel bak seviliyorsun,ilgi görüyorsun bundan büyük mutluluk mu varevet canım anlatıyosa anlatır anlatmassa canı cehenneme :) benımkı maşallah çok sevıyo benı prenses gibi davranıyo üzerime titriyoootelaş ne telaş sorma hafta sonu büyük temizlik var haziran 13den sonraki hafta istemeye gelcekler :)
wooowww işte bu duymak istediğimiz di dimi gofredom ozaman hiçççç dinleme bile ah minik kuşum bnim kıamam anasının kuzusuna ben melekler korur sizi merak etme......ozman napıoruz selam bile wermioruz ve iş arıoruz bu mutluluk kolay bulunmuo ew kolay kurulmuo biliosun allah hayırlısını nasip etsin ahhh datlımmmmmmm
kıyamam sana ben ağla tabi dök içini.bencede değmez ona boşver önceden bilseymiş kıymetini kaybediceğini anladığında bilse ne olur..
afiyet olsun tatlımmm
ohh ne güzel bak seviliyorsun,ilgi görüyorsun bundan büyük mutluluk mu variş epey ciddiye binmiş ne güzel..
tabikide tatlım duymak istediğimz bu.kesinlikle bi an önce çıkmalı o iş yerinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?