yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Peki numaranı değişcen ama farklı bi etki yaratıp işte bulaım nosunu rahatsız edeim ayağına yatmasın...istersen önce numaranı değiştirmeden dene istersen elini ayağını kesmeye çalış son çaren hattını değiştirmek olsa mesela olmaz mı

ne alaka ya itiraf mı etti bak şimdi direk pisikota bağlıcam yine

gelen msjlar aynen şöyle;

o : hani seni parkta beklettiğim gün varya hatırladınmı
ben: evet hatırladım ne oldu
o: peki kışın haber vermeden geldiğinde evdeyim diyip evde olmadığım gün?
ben: çıldırtma beni ne oluyo
o: seni eve bırakıp eve yürüyorum diyip gittiğim günler
ben: seninle uğraşmak istemıyorum ben artık.
o: ne olduğunu yüzüne söyleyeceğim.

söyleyeceği tek şey aldattım olucaktır..

çek silahı patlat beynini allahım sen sabır wer istemiorum hiç bişi bilmek de ama kesin aldatmak değil bnce başka bi işte daha çaılışıodum bizim için para biriktirodum falan filan ya da hastadım die duygusala bağlayıp trip atcak ama acayip merak ettim

Gofredom zaten kzıın hayatında adam war ewlenio pişman olan adam bide aldattığını itiraf edermi kafam çorba oldu

söyleyeceği tek şey aldattım olucaktır..
benımde aklıma gelen tek şey o
canım hiç sanmıyorum böyle bişi diyeceğini
Gofredom zaten kzıın hayatında adam war ewlenio pişman olan adam bide aldattığını itiraf edermi kafam çorba oldu

benımde aklım felaket karışık delircem ya vallahi.

inancı yüksek birisi değil mi sonuçta kendisini affettirmek isteyebilir diye düşünüyorum.

mesaj geldi. ben ona şimdi söyledim ya hayatımda biri olduğunu o da başka gizlediğim bir şey var mı belkı söylerım dıye yapmış böyle bişey yani ona sinirlenip bende bunları bunları yaptım derim diye

inancı yüksek birisi değil mi sonuçta kendisini affettirmek isteyebilir diye düşünüyorum.

helallik almak gibi mi masus yapıo ihrenç bu erkekler ya aklına sokcak acı çeksin istio sen gitin bnden sonra ewlendin mi ama bn zaten seni aldattım allah canını almasın senin inşalllahhhh

dedim size yaaaa allahın safıııı biz senin kadar aşalıkmıyız da laskısım itiraf etcek senden delikanlı be bu kız.............................küfür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…