mesaj attı. güvendiğin kadar doğru biri değilim yazmış...
yani seni aldatmıştım mı demek istemiş?
yani seni aldatmıştım mı demek istemiş?
anam sen benden seytan çıktın kız......laskısım sana ilk adımını sölüorum sana mesaj atmaı kesmesini sağla tatlı dille tabi düşman olarak görmesin zarar werebilir....
ilk aklıma o geldi vallaanam sen benden seytan çıktın kız......laskısım sana ilk adımını sölüorum sana mesaj atmaı kesmesini sağla tatlı dille tabi düşman olarak görmesin zarar werebilir....
numaramı değiştircem canım
Peki numaranı değişcen ama farklı bi etki yaratıp işte bulaım nosunu rahatsız edeim ayağına yatmasın...istersen önce numaranı değiştirmeden dene istersen elini ayağını kesmeye çalış son çaren hattını değiştirmek olsa mesela olmaz mı
sanırım aldatıldım.......
ne alaka ya itiraf mı etti bak şimdi direk pisikota bağlıcam yine
gelen msjlar aynen şöyle;
o : hani seni parkta beklettiğim gün varya hatırladınmı
ben: evet hatırladım ne oldu
o: peki kışın haber vermeden geldiğinde evdeyim diyip evde olmadığım gün?
ben: çıldırtma beni ne oluyo
o: seni eve bırakıp eve yürüyorum diyip gittiğim günler
ben: seninle uğraşmak istemıyorum ben artık.
o: ne olduğunu yüzüne söyleyeceğim.
benımde aklıma gelen tek şey osöyleyeceği tek şey aldattım olucaktır..
canım hiç sanmıyorum böyle bişi diyeceğiniçek silahı patlat beynini allahım sen sabır wer istemiorum hiç bişi bilmek de ama kesin aldatmak değil bnce başka bi işte daha çaılışıodum bizim için para biriktirodum falan filan ya da hastadım die duygusala bağlayıp trip atcak ama acayip merak ettim
Gofredom zaten kzıın hayatında adam war ewlenio pişman olan adam bide aldattığını itiraf edermi kafam çorba oldu
Gofredom zaten kzıın hayatında adam war ewlenio pişman olan adam bide aldattığını itiraf edermi kafam çorba oldu
inancı yüksek birisi değil mi sonuçta kendisini affettirmek isteyebilir diye düşünüyorum.
inancı yüksek birisi değil mi sonuçta kendisini affettirmek isteyebilir diye düşünüyorum.
mesaj geldi. ben ona şimdi söyledim ya hayatımda biri olduğunu o da başka gizlediğim bir şey var mı belkı söylerım dıye yapmış böyle bişey yani ona sinirlenip bende bunları bunları yaptım derim diye
mesaj geldi. Ben ona şimdi söyledim ya hayatımda biri olduğunu o da başka gizlediğim bir şey var mı belkı söylerım dıye yapmış böyle bişey yani ona sinirlenip bende bunları bunları yaptım derim diye
helallik almak gibi mi masus yapıo ihrenç bu erkekler ya aklına sokcak acı çeksin istio sen gitin bnden sonra ewlendin mi ama bn zaten seni aldattım allah canını almasın senin inşalllahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?