yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

benım annemde öyle canım ya rüyasında gördükleri gerçek oluyo

benımde okurken tuylerım kabardı gerçekten bole yaşayanlar cok var guselım
bende bır gece daha evlı degıldım nısanlılık donemımde yatıyorum uykudayım evde kımse yok yanlızdım yanıı odanın kapısı hafıf aralık gıcırtıyla acıldı 1 erkek geldı dıbıme yatagın kenarına kollarının cenesıne koydu benı ızlıyo amann aglıycam valla gozleri bizler gibi degil bembeyaz goz bebegı fılan yok ole bakıyo bana gofredom bagırıcam bagıramıyorum bıde adetlıyım dua okuyorum ama nafıle...
ardından kapı bı daha gıcırdadı acıldı 1 kadın 1 erkek daha gırdı ıcerı ve yerde halının ustunde ılışkıye gırdılerr gozumun onunde kıpırdayamıyorum o dıbımdekı gozunu kırpmadan bana bakıyo ya nur ya nur yanur dedım cın olabılcegını dusunerek bı kadın hoca demıstı bole durumlarda abdestınız yokken tek cozum olur def etmenın dıe gofredom 3 bırde alev topu gıbı alev alarak yok oldularr :18:

bütün vücudumdaki tüyler havada şuanda inanılmaz etkileniyorum ben böyle şeylerden ya ben kafayı yerim herhalde böyle bişey yaşasam bir kere başıma geldi onuda unutamam uyur gezerliğim yok bir gece rüyamda evin penceresinden dışarıya bakıyorum ileride ışığın altında bildiğimiz şeytan figürü vardır ya o ama yeşil renkte beni çağırıyor gel diyor rüyamda açıyorum kapıyı çıkıyorum balkona ordan gidicekmişim yanına annem gözünü bi açıyor ben balkondayım gözlerim kapalı alıyor hemen uyandırıyor beni o günden sonra annem her gece tetikte yattı bir daha olurmu diye ama hiç görmedim öyle birşey.

torbalıda tek kalıyodum bu donemde ınan oyle bı tırstım kı bı hocaya anlattım bole bole dıe neden dedım gelmıs olabılırler ne bunlar cın dedı o benım dıbımden bana bakan kısı bana asık olmak uzere bı adammıs arkadan gelenlerde aılesınden fertler sendende onu beklıyo belkıde o 3 kelımeyı demesen bırlıkte olacaktı sayet oyle olsa ıdı omru bıllah kurtulamazdın cocugun olurdu oda ole olurdu fal fılan bakıyomusun dedı dırek evet dedım neden kı bırak eger falların fılan cıkıyosa yanı bısıler sana malum oluyosa ondan gelırler dedı
o gun bugundur ellemıyom bı daha :18:

anladım tatlım. :18:

ÇOK İİ DEMİŞSİN TATLIM YAZDIM BUNU BEYNİMİN KÖŞESİNE
HATAYI KENDİNDE ARAMA SENİ BUNLARA İTEN DE ARA O GİTSİN DR A BENCE SENİ BU KADAR ÜZÜP PİMPİRİKLİ YAPTIĞI İÇİN..AYRICA MADEM O KADAR SAĞLAM Bİ İLİŞKİNİZ WAR SENİ ALDATMICAĞINA EMİNSİN.SOĞUMAKTA NE İİNSAN SEWDİĞİ İNSAN DAN DURUP DURURKEN SOĞUMAZ AYRICA SOĞUSA DA ONUN İÇİN KILINI KIPIRDATMAZ BAK SİZ YENİ EW HEYCANI YAŞIOSUNUZ NE GÜZEL SONRA ANNESİNE SENİ OKADAR KORUO KARŞINDAKİNDEN SOĞUYAN İNSAN ANNESİ Nİ KARŞISINA ALIP KARISINI SAWUNUR MU KALDIKI DAHA ASKERLİK VAR BEBİŞ WAR ZOR GÜNLERİN ARDINDAN SÜPER Bİ HAYAT BEKLİO SİZİ....KONUŞ BİT NAEM BİZLER İNSANIZ KONUŞA KONUŞA ANLAŞIORUZ TATLI TATLI KONUŞ İÇİNDE KALDIKI BÜYÜDÜKÇE İNAN BANA DAHA ÇIKMAZ Bİ HAL ALIR...
BİSMİLLAHHH UYAN DA BALIKA ÇIKALIM BANA BAK X AŞKISI DEFOL GİT ANNEN LE OTUR SANA Bİ KIZ BULSUN Bİ TEK GÖZLERİ AÇIKTA KALCAK ŞEKİLDE KAPAT OTURT KÖŞEDE.......DOKUNMA BU KIZADA..PİŞMANLIK HA HA SEWERİM PİŞMAN OLMUJŞ İNSANLARI Bİ DAHA YOĞURTU ÜFLEYEREK YER....SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN OLDUĞUN GİBİ SEWEN BİRİ WAR VE GÖRDÜĞÜMÜZ KADARI İLE SENDE MUTLUSUN VE AŞIK OLDUN EĞER İÇİNDE ONA KARŞI BİŞİ WAR SA HOPPP Bİ DUR DÜŞÜN DERİM AMA YOKSA Bİ TANEM HEMEN ÇIK O İŞTEN HEMEN BAŞKA YER ARA BUL ÖLE ÇIK TABİ BU SEFERDE BU ENİŞTE ÇIKMIŞKEN BAŞLAMA DEMESİN....SONRADA HAYATINA BAK ÇÜNKÜ ORDA ÇALIŞMAYA DEWAM EDERSEN OLMAZ VE BUNU EN YAKIN YAŞAYAN OLARAK YÜZDE YÜZ DİORUM ÇIK ORDAN
NEK ONULAR BUNLAR BÖLE BEN ÇOK TIRSARIMMMM KORKTUMMMM ECMELİM ÇOK KORKTUMMMM YAAAAAA........

SELAM KISLAR GEÇMİŞİ OKUYUNCA GEÇ KALDIM YAZARAK GELDİM DÜN ÇIKIP Bİ DAHA GİREMEDİM NELER OLMADIKİ HAKLISINIZ BEN ÇOK ABARTTIM SİZİ DİNLEYİP BİRAZ DAHA SAKİN DAWRANICAM....DÜN BEN YİMEK YEDİM BANKALARA ÇIKTIM SONRA ŞEYTAN DÜRTTTÜÜÜÜÜÜÜ ....GAZETE DONDURMA ALDIM AŞKIM CANIN SIKILMASIN DİE SÜPRİZ YAPTIM DEDİM AYAKKABILARIMI ÇIKARDIM SANKİ NE GÖRCEKSEM FESATIM ÇOK AYAKLARIM TİTRİO SAĞA BAKTIM SOLA BAKTIM GÖZ UCUYLA SONRA TV DWD HEPSİNE BAKTIM BEN TAKINTILIYIMDIR BIRAKTIĞIM ŞEKLİ UNTMAM HERŞEY NORMAL TELİ İSTEDİM ANNEMİ ARIM DİE BAKTIM ŞARZ BİTMEMİİŞ GEÇMİŞE GİRDİM HEP BEN WARIMMM.... SONRA EEE BEN GİDEYİM DEDİM GAZETE DONDURMA Bİ TÜRK KAHVESİDE YAPİM SANA KEYFİNE BAK DEDİM HOLDE Bİ TUT TU BU BENİ CADI SEN KİMİ KANDIRION DİE O AYAKLA KUCAĞINA ALDI YATAĞIMIZA GÖTÜRDÜ ANLADINIZ MI İŞTE BENİM EN BÜYÜK AŞKIM SENSİN ÜZME BİZİ DEDİ DUŞ ALDIM TEKRAR İŞE GELDİM YANAKLARIM KIRMIZI SANKİ ANLICAKLAR GİBİ KAFAMI BİLE KALDIRMADAN ÇALIŞTIM ÇALIŞTIMMMMMMMMAKŞAMDA BURSAYA GİTTİK OYUN OYNASIN Wİİ Sİ VAR DİE OYUN ALDIK ONA HAMBURGER YİDİKKK ÖZÜRR.....

İŞTE BÖLE KIZLAR TARTILMAYI DA UNUTTUM BU ARADA KAFAM APTAL GİBİ AMA YARIN SABAH TARTILIP YAZARIM...LASKISIM SESSİZ KALMA İÇİNE ATMA PAYLAŞ NELER HİSSETİİĞİNİ TAMAM MI....
GOFREDOM SENDE ÜZÜLME EMİ SİZ ÇOK TEST LERİ GEÇTİNİZ BUDA GEÇİCİ
ECMELİM SİRKELİ SULA SİLDİN Mİ EWİ BAKİMMM MAŞŞALAHHH BOZULMASIN İNŞALLAH BİDAHA ARANIZ
EEEE BAŞKA NE WAR NE YOKKK BAKİMMM
JİLLİANDA YAAPAMADIM AKŞAM

ohhhh maşallah size bestem hep böyle olun
sende az değilsin valla he adamı bascam diye gittin ama bişey bulamadın seni seniiiii
hamburger kaçamağıda yapmışsın afiyet olsun

Kız Beste Allah da seni ne yapmasın. kız yazdıklarını okuyunca hem kızıyom bazen sana hem de çok gülüyorum :)

kızıyorum, adamı neden bu kadar sık boğaz ediyosun bakayım. adamı elinde kelebek gibi tutucan. çok sıkarsan ölür elini açarsan kaçar. çok gördüm düşkünlükten adamı kendinden uzaklaştıranı. bak ben de çok kıskancım ama oraya gitme bununla tokalaşma selam verme falan demem. bi de kıskandığımı belli etmem. çünkü bazı tipler kıskandığını bildiği için gıcıklık olsun diye yapıyorlar. sen sen ol, adamı çok sıkma, sözüm meclisten dışarı ama "eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma". bakımlı ol, alımlı ol, sen yap sporunu, ona güzel yemekler hazırla "sen seviyosun diye şunu şunu yaptım" de onu önemsediğini bilsin.
çok da boş bırakma ama :)))

tabiki hiçbirimizin kocasının aklına gelmesin böyle şeyler. memeli şeytanlar (şeytan karılar) kocalarımızdan uzak dursun inşallah.

kız Beste geçen gün ben ne yapmışım ya! kocam anlattı kahkahaya boğuldum resmen. :)

geçen gece uyurken öpüşmeye başlamışız. giyinikiz tabi sonra ben kocamın kucağına çıkmışım, o da üzerimi çıkaracağım sanmış. sonra noolmuş??? tahmin edin bakalım...

ne olmus ne olmusss

kız Allah netmesin seni hamburger yemiş de jillan yapmamışda :) yirim seni yirimmmmmmmmmmmmmm

ohhhh maşallah size bestem hep böyle olun
sende az değilsin valla he adamı bascam diye gittin ama bişey bulamadın seni seniiiii
hamburger kaçamağıda yapmışsın afiyet olsun
AY SORMA BACIM YA WALLA UTANIORUM ŞİMDİ KENDİMDEN AMA GÖZÜM DÖNÜNCE GÖRMEDİM HİÇ BİŞİ.

YAAA NAYN KIZMA BANA KIZMA KIZ BAK NE DİCEM KOCİŞTE BENDE SONUNDA AYARLADIK TEMMUZUN İLK HAFTASI İZİNE AYRILIORUZ SİZİN GİBİ DÜŞÜNSENE YA ÇOK HAKLSIIN ELİMDEN GELENİ YAPICAM ARTIK SÖZ WERİORUM EN AZINDAN SİZLERLE FALAN PAYLAŞMADAN Bİ SAÇMALIK YAPMICAM...BU SABAH KEPEKLİ EKMEK LE KAHVALTI ETTİM 1 DİLİM...ÖĞLEN YARIM KASE ÇORBA 2 KAŞIK BEZELYE YEMEĞİ YEDİM.....
...O KONULARDA ZATEN KENDİMİ EKSİK GÖRMÜORUM EWDE ÖLE ÇOK SALAŞ DOLAŞMAM İLLA Bİ ALLIK Bİ ÇİLEKLİ RUJ SÜRERİM ALTIMDA EŞORTMAN WARSA ÜSTÜME MESELA STRAPLEZ GİYERİM SAÇIMI TEPEDEN TOPLAR FİLM SEYREDRİM SALMAM KENDİMİ HİÇÇÇ...EEE YEMEK DESEN ZATEN AZ ÇOK PAYLAŞIORUM TATLISINA KADAAR YAPARIM İHMAL ETMMEM KALBE GİDEN YOLU...EE EWİM TERTEMİZ KİRLİ SEPETİM ASLA DOLU OLMAZ SEKS DESENİZ GÖRÜONUZ NE CİNLİKLER PEŞİNDEYİMMM EEEEE DAHA NAPİM BU YÜZDEN ÇOK TAKILIORUM BELKİDE HER ŞEYİ AVCUNUN İÇİNDE PAŞALAR GİBİ HÜRMET GÖRÜO YA BENİ ÜZCEK BİŞİ YAPRSA DİE NEYSE HERŞEY BOŞ RABBİM HAYIRLISINI WERSİN HERŞEYİN HEPİMİZE.......EEE NAPİM O KADAR KOŞUŞTURMAYA LASKISIM WALLA YİDİM .....

Ck dönüp uyudun he allah seni ii uyandırmadı enişte ......

Laskısım yok dimi fırtına sessizliğinden bi haber....

Ecmelim herzamanki gibi bana yorum yapmıcak kadar kızmış......yerim seni hanimiş hanimiş kıamaz o bana yer beni ecmelim yer dayanamazsın gıdı gıdı bakem gıdı gıdı :18::18::18::18:

canım hala sessizliğini koruyo. bilmediğim ve anlatması gereken şeyler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…