yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

demek ki yavaş yavaş evliliğini bozduğunu düşünüyor bu konularla ilgili o yüzden ailesine geri adım atıyor.ben öyle anladım ve öyledir umarım canım.

inşallah güselim bu insanlar bizden bu kadar uzaktayken bize bu kadar zarar verebiliyolar aynı şehirde yaşasak kim bilir neler olurdu?
hayal bile edemiyorum cnm

inşallah temennim bu yönde artık hiç sorgu suhal etmıyorum canı ne ıstıyosa onu yapıyo...elbet birgun ne kadar caba harcadıgımı anlıycak zerre zarar gorsun ıstemıyorum eger senın anandan cok sevmıyosam demıstım en son kı kavgada annen sana deger verse mutsuz olman ıcın caba gostermez ....dedım

kesinlikle bi anne evladının mutsuz olmasını ister mi ama o oğlunu mutsuz etmek için değil ikinizin arasını bozmak için yapıyor oğlunu da piyon olarak kullanıyor işte.sana bol bol sabırlar diliyorum tatlım iyi ki aynı şehirde değilsiniz.

eşimin kafasında ne planlar var bilemiyorum ama izmire taşınırsak ablaları orda annesıde damlar orda dıe abısıde orda... benım hayatım felç olur yemın edıyorum çoluk çombalak dedıkodu kazanııı tahammul edemıyorum benım hayatımla onlarınkının arasında ucurum var en basta tertıp duzen ne zaman gıtsem bıldıgın bıtlı gıbı kasıntı basıyo benıı aşırı pıs degıller ama o kadar duzensızlerkıı kah kah kıh kıh boleler kım ne yapmıs kıme ne demıss hep onlar haklı ama ole bı konusuyolarkı anlasılıyo bencıllıklerı zaten

günaydın kızlar hemen dünkü bildirimi yapayım;

sabah
1 bardak nescafe
öğle
ton balıklı salata
ara
1 parça milka çilek&yoğurt çikolata
akşam
bolca deniz balığı
bolca salata
1 bardak kola
ara
kayısı,kiraz,erik

günaydın.

kilo bildirimi yapamıyorum çünkü yine unuttum. ama kilo aldığımı düşünüyorum. çünkü bu ara yine abur cubur krizlerim başladı.

dün sabah
3/4 sade poğaça ve peynir (değişiklik olsun-hep çavdar hep çavdar nereye kadar) :26:

öğle
kuru fasulye ve pilav ekmek yok

akşam
yumurtalı pırasa (ilk kez yaptım çok beğendim) ve biraz ekmek.

bi de kocamlar film seyredelim dedik ve cips/yedigün limonata aldık. onlardan da yedim.

bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği üzerine 1er dilim kaşar kaşarların üzerine az tuz kekik pulbiber koyup mikrodalgada 25 sn çevirdim. pizza gibi oldu. onu yedim ve çay.

Günaydın kızlar kg bildirimi yapayım oruç sonucu ye yat kalk ye yat 67,5 kg olmusum ustune bıde adetım sanırım onunda sıskınlıgı var Cok uzgunum

Günaydın kızlar kg bildirimi yapayım oruç sonucu ye yat kalk ye yat 67,5 kg olmusum ustune bıde adetım sanırım onunda sıskınlıgı var Cok uzgunum

olsun tatlım sıkma canını vermek isteyince veriyorsun rahatlıkla.ben bugün tartılamadım evde kalmadığım için ama 2 gün önce 64.2 çıktım

olsun tatlım sıkma canını vermek isteyince veriyorsun rahatlıkla.ben bugün tartılamadım evde kalmadığım için ama 2 gün önce 64.2 çıktım

şimdiye kadar ılk kez kg aldım hemde bu kadar ara ogunlerın vs nın farkları ıste az yemek degıl sık yıyıp az yeyınce kglar gıdıyomus demekkı orucuda artık aç tutacam demekkı 1 dılım ekmek 3 parça kahvaltılık paklar benı:26:

Tebrik ediyorum senıı hadı bakalım kociş gelene kadar dal gıbı kalacan

ben de bugün epey yemediğim simit yedim çok canım çekti işe gelirken kokusu geldi burnuma aldım yedim.öğleni sadece yoğurtla geçirmeyi planlıyorum arada da special k yerim akşam da artık anneciğim ne yaptıysa onu yerim.zaten amacım eşim gelene kadar iyice zayıflamış olmak şok olsun görünce

hadi bakalım allah utandırmasınn annecıgıne slm ellerıne saglık

acı kahvemi içiyorum kızlar gelin toplanıp fal bakalım hakikaten fal bakabilen varmı aranızda?ecmel sende o potansiyel var gibin

nazar değdi herhalde kuzum anlatma herşeyi öyle ulu orta yerde çekemeyenler çok olur.

yok canım sorun onunla ilgili değil biten ilişki yani 4 yıllık ilişkim bitti aradan 15 gun sonra onu hayatımdan komple çıkartmak için böyle bi adım atmıştım ve mutluyumda ama peşimi bırakmıyo aynı yerde çalışıyoruz her gun her saat yalvarıyo dön diye dunde çiçek yaptırmış istemıyorum dedıkçe ağlıyo köpek gibi pişmanım diyo kafayı yicem.....

tatlım beni yanlış anlama da sen orda çalıştığın sürece o böyle devam edicektir yarın bigün evlenmeyi düşünüyorsun o zaman nolucak seni geri kazanmak için elinden geleni yapıcak evlenme dicek belki.eğerki onu kafandan ve kalbinden tamamen çıkarttıysan(ki anlıyorum ki kafanı karıştıran şey aslında hala bitmemiş olması)o işi de bırakmalısın başka türlü kurtulabileceğini sanmıyorum.

işten kısa zamanda çıkıcam zaten canım. onu bu halde görmek istemıyorum çünkü kötü oluyorum

acı kahvemi içiyorum kızlar gelin toplanıp fal bakalım hakikaten fal bakabilen varmı aranızda?ecmel sende o potansiyel var gibin

afıyet olsun cnm
evet guselım gercekten cok cok ıı fal baktıgımı soylerler cogu baktıgım ınsanında falları cıkmıs ole dıyolar
ama uzun zamandır bakmıyorum sebebı cok rahatsız ettıler benı cok korktum o gun bugundurde uzaklastım
gelecekle ılgılı yorum yapmak bız kulların ısı degıl rabbımın ısıne karısanın sonu 3 harflılere bulaşmakmıs

maneviyatın epey yüksek senin anladım.benim kuzenimde öyle inanılmazdı ama onun durumu bi sabah kalktı dediki dün gece rüyamda japonyada ablamla denize girdik bi anda dalgalar yükseldi çamurlu suların içinde kaldık dedi anlattı kahvaltıda bize.aynı gün haberlerde bi gördükki japonyada olmuş bak hala anlatırken tüylerim diken diken oluyor.buna benzer o kadar çok şey varki inanamazsınız rüyasında ne görüyorsa çıkıyor bak aklıma geldi en çok da bundan etkilendim 3-4 gün ard arda rüyasında bi adamla karşılaşıyormuş ama hep aynı adm diyor bigün metroya bindik bornovaya gidiyoruz tam merdivenlerden çıktık arkamızda bi adam kuzenimin sırtına dokundu bakarmısın der gibi hiçbi şekilde ağzından bişey çıkmadı konuşmadı ama kuzenim adamı görür görmez bayıldı pat diye ben onunla ilgilendim ama saniyelik bayıldı yani 10 saniye sonra uyandı ve gördüğü adam rüyasındaki adammış etrafa baktım adam yok aşağıya indim baktım yok adam yer ayrıldı içine girdi sanki.birebir yaşadığım için çok etkilendim onun da senin gibi maneviyatı çok yüksektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…