demek ki yavaş yavaş evliliğini bozduğunu düşünüyor bu konularla ilgili o yüzden ailesine geri adım atıyor.ben öyle anladım ve öyledir umarım canım.
inşallah güselim bu insanlar bizden bu kadar uzaktayken bize bu kadar zarar verebiliyolar aynı şehirde yaşasak kim bilir neler olurdu?
hayal bile edemiyorum cnm
inşallah temennim bu yönde artık hiç sorgu suhal etmıyorum canı ne ıstıyosa onu yapıyo...elbet birgun ne kadar caba harcadıgımı anlıycak zerre zarar gorsun ıstemıyorum eger senın anandan cok sevmıyosam demıstım en son kı kavgada annen sana deger verse mutsuz olman ıcın caba gostermez ....dedım
kesinlikle bi anne evladının mutsuz olmasını ister mi ama o oğlunu mutsuz etmek için değil ikinizin arasını bozmak için yapıyor oğlunu da piyon olarak kullanıyor işte.sana bol bol sabırlar diliyorum tatlım iyi ki aynı şehirde değilsiniz.
Günaydın kızlar kg bildirimi yapayım oruç sonucu ye yat kalk ye yat 67,5 kg olmusum ustune bıde adetım sanırım onunda sıskınlıgı varCok uzgunum
olsun tatlım sıkma canını vermek isteyince veriyorsun rahatlıkla.ben bugün tartılamadım evde kalmadığım için ama 2 gün önce 64.2 çıktım
şimdiye kadar ılk kez kg aldım hemde bu kadar ara ogunlerın vs nın farkları ıste az yemek degıl sık yıyıp az yeyınce kglar gıdıyomus demekkı orucuda artık aç tutacam demekkı 1 dılım ekmek 3 parça kahvaltılık paklar benı:26:
Tebrik ediyorum senıı hadı bakalım kociş gelene kadar dal gıbı kalacan
ben de bugün epey yemediğim simit yedim çok canım çekti işe gelirken kokusu geldi burnuma aldım yedim.öğleni sadece yoğurtla geçirmeyi planlıyorum arada da special k yerim akşam da artık anneciğim ne yaptıysa onu yerim.zaten amacım eşim gelene kadar iyice zayıflamış olmak şok olsun görünce
acı kahvemi içiyorum kızlar gelin toplanıp fal bakalımhakikaten fal bakabilen varmı aranızda?ecmel sende o potansiyel var gibin
bana da bakın bu aralar hiç iyi değilim
nazar değdi herhalde kuzum anlatma herşeyi öyle ulu orta yerde çekemeyenler çok olur.
yok canım sorun onunla ilgili değil biten ilişki yani 4 yıllık ilişkim bitti aradan 15 gun sonra onu hayatımdan komple çıkartmak için böyle bi adım atmıştım ve mutluyumda ama peşimi bırakmıyo aynı yerde çalışıyoruz her gun her saat yalvarıyo dön diye dunde çiçek yaptırmış istemıyorum dedıkçe ağlıyo köpek gibi pişmanım diyo kafayı yicem.....
tatlım beni yanlış anlama da sen orda çalıştığın sürece o böyle devam edicektir yarın bigün evlenmeyi düşünüyorsun o zaman nolucak seni geri kazanmak için elinden geleni yapıcak evlenme dicek belki.eğerki onu kafandan ve kalbinden tamamen çıkarttıysan(ki anlıyorum ki kafanı karıştıran şey aslında hala bitmemiş olması)o işi de bırakmalısın başka türlü kurtulabileceğini sanmıyorum.
acı kahvemi içiyorum kızlar gelin toplanıp fal bakalımhakikaten fal bakabilen varmı aranızda?ecmel sende o potansiyel var gibin
afıyet olsun cnm
evet guselım gercekten cok cok ıı fal baktıgımı soylerler cogu baktıgım ınsanında falları cıkmıs ole dıyolar
ama uzun zamandır bakmıyorum sebebı cok rahatsız ettıler benı cok korktum o gun bugundurde uzaklastım
gelecekle ılgılı yorum yapmak bız kulların ısı degıl rabbımın ısıne karısanın sonu 3 harflılere bulaşmakmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?