dedim size yaaaa allahın safıııı biz senin kadar aşalıkmıyız da laskısım itiraf etcek senden delikanlı be bu kız.............................küfür ettim
et canım ağzına sağlıkkkkkkkk
ewet bu da son dk mız olsun ve konu kapansın tatlım üzme artık kendini aama dedğim gibi şöyle biraz sakinleşince artık bana mesaj yazmanı istemiorum yaşanılan herşeyin anısına hakkını helal et gibi ılımlı yaz sonrada o geberiorum da dese cewap atmasakın
çok tatlı bu yüzler ya bazen halayın taklidini falan yapıom ewde balık beyinlime ay ii oldu güldük eğeldik akşamıda yaptık walla
Ck dönüp uyudun he allah seni ii uyandırmadı enişte ......
bi duş al rahatla yat uyu kitap okuyarak bi tanem dikkat et kendine:) kız balık beyinli deme adama yazık yawww :) he wala akşam oldu dün gece hiç uyumadım gözlerimden uyku akıyo gittiğim gibi yatıcam büyük ihtimal
kız ben hiçbişey hatırlamıyorum. Bu ilaçlar mı yaptı beni böyle anlamadım. Yani normalde de uykum ağırdır ama yerimden kalktığımda uyanık olurum her şeyin farkında olurum. Ya ademın üstüne çıkmışım haberim yok :)
bi duş al rahatla yat uyu kitap okuyarak bi tanem dikkat et kendine
allah seni çok güldüm kız adam hırs yapsa kalksa üstüne atlasa hop dicen ne oluo bide adama çatcan gece gece
etmeye çalışıyorum canım
AY SORMA BACIM YA WALLA UTANIORUM ŞİMDİ KENDİMDEN AMA GÖZÜM DÖNÜNCE GÖRMEDİM HİÇ BİŞİ.
YAAA NAYN KIZMA BANA KIZMA KIZ BAK NE DİCEM KOCİŞTE BENDE SONUNDA AYARLADIK TEMMUZUN İLK HAFTASI İZİNE AYRILIORUZ SİZİN GİBİ DÜŞÜNSENEYA ÇOK HAKLSIIN ELİMDEN GELENİ YAPICAM ARTIK SÖZ WERİORUM EN AZINDAN SİZLERLE FALAN PAYLAŞMADAN Bİ SAÇMALIK YAPMICAM...BU SABAH KEPEKLİ EKMEK LE KAHVALTI ETTİM 1 DİLİM...ÖĞLEN YARIM KASE ÇORBA 2 KAŞIK BEZELYE YEMEĞİ YEDİM.....
...O KONULARDA ZATEN KENDİMİ EKSİK GÖRMÜORUM EWDE ÖLE ÇOK SALAŞ DOLAŞMAM İLLA Bİ ALLIK Bİ ÇİLEKLİ RUJ SÜRERİM ALTIMDA EŞORTMAN WARSA ÜSTÜME MESELA STRAPLEZ GİYERİM SAÇIMI TEPEDEN TOPLAR FİLM SEYREDRİM SALMAM KENDİMİ HİÇÇÇ...EEE YEMEK DESEN ZATEN AZ ÇOK PAYLAŞIORUM TATLISINA KADAAR YAPARIM İHMAL ETMMEM KALBE GİDEN YOLU...EE EWİM TERTEMİZ KİRLİ SEPETİM ASLA DOLU OLMAZ SEKS DESENİZ GÖRÜONUZ NE CİNLİKLER PEŞİNDEYİMMM EEEEE DAHA NAPİM BU YÜZDEN ÇOK TAKILIORUM BELKİDE HER ŞEYİ AVCUNUN İÇİNDE PAŞALAR GİBİ HÜRMET GÖRÜO YA BENİ ÜZCEK BİŞİ YAPRSA DİE NEYSE HERŞEY BOŞ RABBİM HAYIRLISINI WERSİN HERŞEYİN HEPİMİZE.......EEE NAPİM O KADAR KOŞUŞTURMAYA LASKISIM WALLA YİDİM .....
canım ne oluyo yahuu sastım kaldım eskı ılıskınle ılgılımı bu yazdıkların kafam corba oldu :26:
yapma yapma. Bak hakkaten iyiliğin için söylüyorum ve herkes de öyle söyler. Kocayı, ne sıkacaksın ne salacaksın. Kafesle
Hadi bakalım bizde temmuzda ramazan başlangıcında izne çıkıcaz kocişimle. Akçaya gelirseniz orda buluşuruz
Ohooo bunları saydın şimdi ben kendimi berbat hissettim. Ben o kadar dikkat etmiyorum. Evim de dağınık oluyo bazen kirli sepeti de doluyo zaman zaman. Oldukça rahat dolaşırım evde. Bırakırsa önce benimki bırakır beni
evet canım eski sevgilimle ilgili
şimdiki mutluluguna bak sallama sakın o gerzeği guselim karaktersız
yedıklerınde 1 tane abur cubur yok afıyet bal şeker olsun guselım bıseycık olmak kg yapıcak hıcbısı yokgünaydın kızlar ben dün yemek yeme işinin suyunu çıkardım resmen günlerdir açmış gibi yedim hemen yazıyorum;
sabah
1 simit
peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
4 kaşık yoğurt içine 1 küçük konserve mısır
2 adet havuç
ara
1 bardak portakal suyu
ara
1 küçük süt
akşam
3 kaşık börülce salatası
1 kaşık kabak yemeği
minik parça tavuk but
1 kaşık enginar yemeği
ara
1 bardak şeftali suyu
ara
3 adet erik
yuh diyorum kendime başka da bişey demiyorum...
yedıklerınde 1 tane abur cubur yok afıyet bal şeker olsun guselım bıseycık olmak kg yapıcak hıcbısı yok
bak gor nasıl gusel kg vercen bıraz daha az yemege gayret edersen bıde su sabah sımıtlerı kesersenon numara olcakk baska hıcbır kusur yokk perfect
günaydın kızlar ben dün yemek yeme işinin suyunu çıkardım resmen günlerdir açmış gibi yedim hemen yazıyorum;
sabah
1 simit
peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
4 kaşık yoğurt içine 1 küçük konserve mısır
2 adet havuç
ara
1 bardak portakal suyu
ara
1 küçük süt
akşam
3 kaşık börülce salatası
1 kaşık kabak yemeği
minik parça tavuk but
1 kaşık enginar yemeği
ara
1 bardak şeftali suyu
ara
3 adet erik
yuh diyorum kendime başka da bişey demiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?