yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

et canım ağzına sağlıkkkkkkkk

ewet bu da son dk mız olsun ve konu kapansın tatlım üzme artık kendini aama dedğim gibi şöyle biraz sakinleşince artık bana mesaj yazmanı istemiorum yaşanılan herşeyin anısına hakkını helal et gibi ılımlı yaz sonrada o geberiorum da dese cewap atma sakın

çok tatlı bu yüzler ya bazen halayın taklidini falan yapıom ewde balık beyinlime ay ii oldu güldük eğeldik akşamıda yaptık walla

:) kız balık beyinli deme adama yazık yawww :) he wala akşam oldu dün gece hiç uyumadım gözlerimden uyku akıyo gittiğim gibi yatıcam büyük ihtimal
bi duş al rahatla yat uyu kitap okuyarak bi tanem dikkat et kendine

allah seni çok güldüm kız adam hırs yapsa kalksa üstüne atlasa hop dicen ne oluo bide adama çatcan gece gece

yapma yapma. bak hakkaten iyiliğin için söylüyorum ve herkes de öyle söyler. kocayı, ne sıkacaksın ne salacaksın. kafesle

hadi bakalım bizde temmuzda ramazan başlangıcında izne çıkıcaz kocişimle. akçaya gelirseniz orda buluşuruz

ohooo bunları saydın şimdi ben kendimi berbat hissettim. ben o kadar dikkat etmiyorum. evim de dağınık oluyo bazen kirli sepeti de doluyo zaman zaman. oldukça rahat dolaşırım evde. bırakırsa önce benimki bırakır beni

boşwer senin ewde dağınık kalsın kardeş akçay da yazlığınız mı war Hissetme kötü be ne olcak tatlım yetr ki huzur olsun ewde

günaydın kızlar ben dün yemek yeme işinin suyunu çıkardım resmen günlerdir açmış gibi yedim hemen yazıyorum;
sabah
1 simit
peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
4 kaşık yoğurt içine 1 küçük konserve mısır
2 adet havuç
ara
1 bardak portakal suyu
ara
1 küçük süt
akşam
3 kaşık börülce salatası
1 kaşık kabak yemeği
minik parça tavuk but
1 kaşık enginar yemeği
ara
1 bardak şeftali suyu
ara
3 adet erik

yuh diyorum kendime başka da bişey demiyorum...

yedıklerınde 1 tane abur cubur yok afıyet bal şeker olsun guselım bıseycık olmak kg yapıcak hıcbısı yok
bak gor nasıl gusel kg vercen bıraz daha az yemege gayret edersen bıde su sabah sımıtlerı kesersen on numara olcakk baska hıcbır kusur yokk perfect

evet tatlım abur cubur yok ama epey yemişim.simiti de kaç gündür yemiyordum yine başladım bu sabahta yedim yarın yemicem artık.şimdi de şekersiz türk kahvemi içiyorum

naber fıstık nasılsın ewet hiç bi zararlı bişi yokk ki bu menüden zarar gelmez........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…